Přejít na výpis diskuzí
Splinter Cell: Blacklist - videorecenze PC verze
6.9.2013 | Lukáš Grygar
83 příspěvků
-
Ano.
-
Ty jsi rajčatová paštika?
-
tohle proste nejde, kdyz vidim ten gameplay tak uz ve me narusta takova vlna odporu, ze pravdepodobnost, ze tomu dam byt jen sanci, klesa na bod mrazu. az na par detailu z toho mam neustale dojem dalsiho brown shooteru. tech par wifikundaci z far cry 3 to nezachrani...
nakonec, proc tomu rikaji splinter cell? dyt to jenom skodi jejich snaze vybudovat znacku v podstate od znova. -
Vždycky, když se dívám na nějakou vaší video-recenzi, tak si vzpomenu na staré dobré časy s Game Page.
-
Mě se líbíly rozhovory s Kobinem, tam do něj Sam rýpal, co se do něj vešlo. Briggs pasáž byla mimo, maximálně mě napadá psychická příprava na merce v multiplayeru.
-
ty nejseš lerak...
-
recenze od janchora na hru je vždycky lepši než cela ta hra :D: D
-
Co si tak pamatuju, tak hlasove vypadal uz prilis stare, coz nekoresponduje s tim, ze Sam je dil od dilu cim dal mladsi a cipernejsi.
-
Presne, Fisher se tvari i mluvi drsne ale je trapak celkem, nuda same bla bla , smernice a vse dle zasad, (skoda ze to nebyl prequel pak bych to dokazal pochopit takhle, za fishera minusy a jinak ok.
-
Zalezi jen na jedny veci, jestli mas gamepad nebo ne :D To je jako kdybys rekl ze nekomu vic vyhovuje si honit (to nevulgarni slovo to bohuzel cenzoruje *1* ) nez sex
-
Ovládá se dobře... myš+klávesnice...
-
Tak lze chapat jeho vytku aneb kdyz PC verze, tak by se melo taky ohodnoti jak se hra ovlada na PC s klasickou kombinace mys+klavesnice.
-
Zalezi na vkusu. Nekomu sedi to, nekomu ono...
-
Já jako nevím no.... mě se ta hra líbila a rozhodně nelituju vyhozených peněz. Nicméně mám jen dotaz proč ho nedaboval herec kterej ho vždy daboval ?
-
Takovyhle hry (Third person) jsou na gamepadu mnohem, mnooohem lepší...už to překousněte proboha
-
Co se mi hraje pohodlněji na gamepadu, hraju.. wait for it.. na gamepadu.
-
Co to na mě ten prehravac zkousi? *4* Nekolikrat to najednou hodi Capture the flag Evropu 2 a recenze jede od zacatku...
-
Dneska jsem to akorát dohrál. Je to dobrej SC, rozhodně lepší než Conviction, ale pár výhrad bych měl.
1, nový dabér - když se oznámilo, že Ironside bude chybět, vnímal jsem to tak nějak vlažně, protože nejsem zas až tak zarytej fanda, ale teď už fanoušky chápu, proč tak kopali. Je to totiž divný, když je teď Sam herně starší a má přitom mladšího herce. Vtipně to pak vyznívá především v momentech, když mluví se svojí dcerou po telefonu, je to spíš rozhovor bratr-sestra.
2, stále málo misí v noci/ve tmě - proč tam ty mise za denního světla vůbec dávaj?!?!
3, nucené first-person části za Briggse - není to sice na dlouho, ale pohyb mi přišel takovej nemotornej, a vůbec to byla z ničeho nic uprostřed mise taková nepříjemná změna.
4, až moc vážný Fisher - v předešlých dílech byl aspoň humor, Sam byl sarkastickej, dokonce i v tom vážným Convictionu utrousil sem tam vtipnou poznámku, ale tady po nějakým humoru ani stopy. Neustále nasranej výraz. -
Gameplay se mi nelíbí ani trochu, tohle opravdu s původní Splinter Cell nemá nic společného. Stejně jako nový Hitman... Stealth a Sam si visí na traverze za jednu ruku uprostřed skladiště, nikdo si ho ty 4 m nad zemí nevšimne a ještě během 5s postřílí 4 nepřátelé....
díky, nechci. Mínuska do mě. -
PC verze hrana na gamepadu? :P