Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Holldir
    muze mi nekdo rict jak se mam vyhnout bíde?s tim se neda hrat.nemuzu postavit zadny vyssi budovy aby se mi nezacalo bourit mesto kvuli bide.bez prijmu neni armada a bez armady nelze dobyvat...ma jeste nekdo stejny problem jako ja?
    • Bourat chudinské čtvrti, stavět obilná pole, fóra a chrámy na produkci jídla? dobře si v provinciích rozložit budovy... v každé provincii nemůžeš mít všechno, dobře si strategicky rozložit vojenskou architekturu apod.
      • Holldir
        napriklad mesto dke sem stavel jen budovy na jidlo...uplne kazda z budov az na jednu mi pridavala -4 k poradku ve meste.to same s remeslnyma i valecnyma budovama...3 nebo 4 stupen budov mel z 95% vzdycky -4 k poradku...
        vsecky vyssi budovy na jidlo (pole,ohrady) krome jedny mely -4 k poradku,chramy,remeslne i valecne budovy vcetne hlavni budovy tez
  • Ahojte, mam to s Patchom 2... hram to par hodin, ale paci sa mi to... Mam poriadnu masinu, ide to ako hodinky.... Nelaguje...

    Nateraz poviem tak: zda sa mi to velmi prepracovane, vela fines, vylepseni. Je to viac komplexna hra ako jednicka... Paci sa mi to.
  • Jak je vidno z této recenze, tak autor hru nehrál příliš dlouho(pokud ji hrál vůbec) a zbytek odněkud zkopíroval.80% této recenze je bohapustá lež a výmysly.A pokud by hru opravdu hrál, nemohl by studem napsat to, co tady napatlal a tím zmást někoho, si tuhle "poslední" TWR pořídit a vyhodit za ni peníze.
    Nemá nic společného z předešlými díly a je to to něco tak nudného, že pro core hráče TWR je naprosto nehratelná.Děti kolem 10-ti let se budou bavit náramně, to nepopírám.
    Pán je asi placen za to, aby šířil bludy a doufám, že se sám za sebe stydí.A hledat ve všem to dobré a "propracované" je zbytečné, protože kde nic není, tak se ani nic nemůže najít.
    Hra nemůže být změněna mody, ty nedokážou změnit hlavní část hry a ani dodat zpět vše, co pravý hráč TWR miluje na těchto sériích a o to vše je v ROME II osekáno.
    A jestli má být tahle hra poslední, tak bude pokud to nedají dohromady a nevrátí všechno, na co jsme v TWR zvyklí.
    • Meleš hovna,po patchi 3 a právě s módama je rome 2 total war konečně pecka a to sem byl ze začátku znechucen.Například používám módy na odstranění capture points,odstranění specialních schopností jednotek,záplaných oštěpů a šípů u lučištníků na koni,economy mód,hratelné všechny frakce i ve vlastních bitvách.Mód na odstranění mraků v kampani a tím pádem zvýšení fps.Po patchi 3 se mi zlepšila plynulost na mapě kampaně,plynulé přepínání mezi strategickou mapou.Velice se mi zamlouvaj generálové,vylepšování a nábor v nich.Armáda konečně něco znamená a to bych mohl pokraćovat,to samé s módy a patche beta vychází každý pátek,CA se snaží a Sega sou č.ráci,kteří to chtěli hned vydat,i když ta hra mohla vyjíd o měsíc či 2 později a byla by hotová,CA to teď vlastně dodělává ale už se to rýsuje a to sem byl po vydání taktéž nasrán. *1* *1*
    • Mě je 30 let a hra mě baví. Pravda až po několika modech hlavne AI mod všem doporučuju zvedá obtížnost o 200% a několika patchich. A věřim, že do budoucna to bude jen a jen lepší
  • Hamba autoru této recenze, případně hamba tomu, kdo jej donutil tohle napsat... Umělá inteligence je naprosto otřesná a to jak na taktické mapě tak i v bitvě samotné. Hra je naprosto nedotažená a nebýt módů, které její hratelnost posouvají od utrpení ke snesitelnosti, tak by se v současné době jednalo o naprosté vyhození peněz. Pevně věřím, že za rok bude hra již v dobrém stavu a možná si i zaslouží hodnocení, které dnes naprosto neprávem dostala. Pokud máte zájem o opradu provdivý náhled na hru doporučuji nějakou z hráčských recenzí na youtube.com . Z mého pohledu, je adekvátní hodnocení 5,5/10.
    • Mužes podlat odkazy s nějakejma zajímavejma modame ?? Díky ;)
  • P3RS3CUToR
    lidi todle je pecka http://www.youtube.com/watch?v=rxRZ2EIJG4s *15*
  • Rome total war Remake a Budu spokojen.
  • sv.Georgius
    Ten Multi player dopadl jak jsem se obával sice to není nepsané pravidlo ale to samé bylo v ROME 1 za Barbarské národy se nedalo moc hrát tam to drtili civilizované národy a jejich defensiva a morálka.

    Tady je to úplně stejné Římané a národy co mají falangy drtí všechno ostatní tady nemají ani skoro barbaři šanci nebo je to opravdu velmi náročné na taktiku na proti civilizovaným národům.
    • Kdyby galové s teplákama rozsekali obrněné a organizované legionáře,tak by to zase vypadalo blbě ne?Když si vemeš například Caesara v Galii tak tam čelil kolikrát 2 násobné armádě.Když dobývám galská města,nevím jestli to je módama nebo se tak chová pc i v originále ale pokaždy na mě zautočí aspoň 2 nebo 3 prapory proti mému jednomu ale za to vycvičeným legionářům,kdyby byli na stejné úrovni,tak bych snad ani nic nedobyl,protože se to na mě hrne kmen za kmenem.
  • "Ya fucked it up"

    - Angry Joe
    • urvanej a protivnej sasek
      • a jeden z mála pravých recenzentů....recenze nikdy není plně objektivní, ale tenhle člověk se o to alespoň pokouší....a jeho videa z bugy z Rome 2 mě úplně odrovnaly.....jo hlavně dřív mi přišlo že už to někdy přehání, ale na druhou stranu má takhle vybudovanou image - a mě se to nakonec takhle líbí....a pořád = 100% lepší recenze než tady.... *9*
  • Co jsem tady četl, tak jsem se bal hru koupit, ale naštěstí jsem si ji koupil a udělal jsem dobře. Bal jsem se, že moje grafika nebude zvladat, ale nakonec to jedu na ultra a zadnej problem nemám. Vojaci vypadají velice slušně a mapa světa je taky hezká:)Ale kdyby bitva trvala o 3-4 minuty déle, byl bych štastnejši.(boj o vlajky je divnost) A co se moc nezdařilo jsou lodni bitvy, to preskakovani na lode z 20 metru je sranda. :-D lode jsem nehral ani v jednom dile, tak mi je to jedno. Jsem spokojenej a doporucuju koupit nebo stahnout,hlavně si to zahrat. Jinak uplne kazda vec mi sedla. :)
    • ..tak je dobře že někomu se libí mix Total war/warcraft III...o))
      • To byl sarkasmus..:)
  • Recenze je sice subjektivni utvar, ale lhani do ni nepatri. Tedy bud je to lhani, nebo papouskovani PR materialu. Nebo neschopnost. Jinak si to nelze vysvetlit. Vylepsena, reaktivni AI? Haha. Ne. Bidna diplomacie. Nudne a jen par minut trvajici bitvy. Ktere se zvrhnou v jeden velky nezabavny chumel (a to jsme v dobe disciplinovanych rimskych legii a falangy!!!). Nulova vyzva v tahove casti hry. Utoky deseti muzu na tisicovou armadu. "Obrovsky zaber a mnoho novinek?" Coze? Jdete nekam.

    Tohle neni, nemuze, nesmi byt hra ocenena 9 body z 10.
    • Mimochodem, jsem presvedcen, ze byt to nejaka "no name" hra, ve vsech ohledech krome jmena stejna jako R2TW, takhle benevolentni a nepochopitelne vysoke hodnoceni v zadnem pripade nedostane. Bude se psat o tom, jak je to ambiciozni, ale neomaleny a neobratny pokus o kopii Total War hry. Jak ma potencial, zajimave napady, ale srazi ji bugy, chyby, nedostatky, spatna AI... a spatna optimalizace by se nepresla tim, ze "mne to funguje", ale hrube by se promitla do hodnoceni.
      • no a teraz ked si precitas komentare tak je tu aj vela ludi ktorym sa lubi a sedi im ta hra tak co ak jeden z nich je autor ? :D
        • autor se bal hre napalit spatne hodnoceni protoze v ramci co nejrychlejsiho vydani recenze hru poradne nehral a necitil se byt podporen reakcemi ostatnich informacnich zdroju a hracu v tom se o hre jakkoliv negativne vyjadrit, kdyby byl v mensine... "co kdyby"

          to tak byva, ze ty co nejrychlejsi HURA recenze nejsou bud poradne projete nebo zaplacene, v dnesni dobe recenze ocekavanych her ani nema cenu cist, protoze je vsichni vydavaji co nejrychleji, snad jen s vyjimkou recenzentskych verzi, jenze u nich si zase nikdo nechce rozhnevat vydavatele negativni recenzi, nebot by do budoucna zadnou early-game-copy ke zrecenzovani uz dostat nemuseli

          zkratka a dobre dnesni online media venujici se recenzovani her nejsou duveryhodne
          • Kupodivu recenzent měl hru k dipozici několik dnů před vydáním - jako ostatní, ale na rozdíl od mnoha jiných - tahle jeho "tvorba" vyšla až 3-4 dny po vydání hry....takže zase tím krátkým časem to nebude....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit