Přejít na výpis diskuzí
RPG „Eternity“ od Obsidianu má nové jméno a herní trailer
11.12.2013 | Aleš Smutný
142 příspěvků
-
Velmi povedená, očividně vypiplaná, atmosferická grafika. Příběh nyní těžko hodnotit, díky renomé autorů mu ale dávám velké naděje. Každá lokace vypadá detailně propracovaná, jeden z důvodů, proč jsem ve své době hrál BG1 a 2 od rána do večera (a do rána :) Chápu že někomu se líbí unikátní dungeony třeba ve Skyrimu, v každé z 50 stejných místností 3 lupiči se stejnými polygonovými ksichty, bavící se o počasí a na každé polici lektvar, kniha a jabko, já dávám přednost tomuto. Doufám že vývoj postavy bude vychytaný a soundtrack se povede a v podstatě není co řešit :)
-
jaká otravná nostalgická vlna? nevim o žadnem oldschool rpg ktere v posledni dobe vyšlo (ok, krome shadowrun returns)
-
-
Nevyšlo, ale na celkem hodně se pracuje.
-
-
to vim ale platime si to my hráči tak by se novinari mohli podobnejch komentu zdrzet. taky bych mohl rict že je tady otravna vlna prumernych arkadovych her
-
-
Copak otravna vlna prumernych arkadovych her ale otravna vlna pritroublych komentaru....
-
To nemusíš říkat ... to už tu nějakej pátek je. *1*
-
-
-
-
Absolútna nádhera, epická dokonalosť, mohutná fantastičnosť :)) na toto som ja čakal celý svoj život!!!!!! :) Witcher 3 má riadneho konkurenta! :)
-
-
Fanatik *15*
-
-
Spíš imbecil
-
-
-
Doufám, že Sawyer nezklame a hra bude pořádně sociálně spravedlivá!
-
-
Kež by to Eternity vložil svou myšlenku z Van Buren: herní svět nebude ovlivňovat jen hrdina nebo skupina, ale i ostatní NPC. Zní to sice dost zvláštně, nicméně kdyby se to povedlo, mohlo by to zase posunout celý žánr. Otázkou je, jestli by to fungovalo...
-
-
Nářky nad grafikou nechápu. Vždyť to vypadá naprosto nádherně. Eternity mě zpočátku nechával dost chladným (ani nejsem backer), ale tohle video mě teda zaujalo víc než dost a na hru se těším.
-
-
Grafika vypadá pěkně sračkově, ale když zvážíš, že to je Obsidian + dělají to na Unity, tak budiž, je okay.
-
-
Nechápem ľudí, ktorí posudzujú grafiku podľa počtu polygonov, ale keď zvážim, že sa jedná o menej inteligentných jedincov + to nabušené PC im kúpili rodičia, tak budiž, je to okay.
-
-
Atky bych si chtěl umět vymýšlet jako ty.
Oh wait, umím. Takže G3ronimo, to je rádobynabušenej hošík, co si myslí, že je drsnej jak šmirglpapír. -
-
Ty sa naskôr nauč písať, potom môžeš pozvoľna prejsť na vymýšľanie...
-
-
Nojo, měl jsem překlep ve slově taky. Jsi fakt drsnej hrdina, že jsi na to upozornil. Stejně tak jako jsi byl drsnej hrdina svým bezmozkým hádáním o mě. Dej si facku, pacholku.
-
To ty se nauč psát, to je snad Maďarština či co.
-
-
-
paradoxně ta grafika má víc polygonů než cokoliv dnešního. Ostatně proto se používá pre-render.
-
-
Ja som to myslel všeobecne. Napr. grafika v Icewind Dale. Nenapadá mi žiadna iná hra, v ktorej by bol sneh a ľad tak pekne urobený. Doslova mi bola zima, keď som to hral.
-
-
-
čo je na tej takmer dokonalej grafike podľa teba sračkovské?
-
-
Zníš výše jako pořádnej blázen.
-
-
mě ta grafika taky přijde super
-
-
Mě osobně taky tahle grafika příjde nádherná ... každý styl grafiky má něco do sebe, ale krásně ručně dělané 2D pozadí, je parádní. To je pro člověka každá nová lokace překvapení.
Ale chápu, že se to někomu nelíbí ... mám kámoše, který třeba od Age Of Empires 2 nehrál dlouhou dobu žádné RTS. Prostě prohlásil, že něco s takovou nechutnou 3D grafikou hrát nebude. K 3D RTS se potom dostal až u Supreme Commandera před pár rokama.
Někdo prostě rád jedno a jiný něco jiného. Pro mě hra s takovouhle grafikou má duši ... Skyrim třeba měl super grafiku, ale už to byl průměrný konzum. A bylo to na té hře vidět. Nejsem si jistej, jestli tahle hra bude dobrá ... to se ještě teď říct nedá, ale grafika z ní špatnou hru na 100% neudělá. A stejně tak neudělá ze špatné hry dobrou.
-
-
-
-
-
-
Otázka pro experty: měl bych rozehrál BGEE+BG2EE, nebo BGT?
Jaký mody bych měl použít? -
-
To jsem zvědav jak zde bude prakticky vypadat boj a zpravování postavy.
To co píšeš jsem taky zkoušel a bylo to dneska utrpení. Koukat na animaci boje a 10s si nikdo neubere ani kousek zdraví + nějaký strašné nelogický systém všeho. Rozhodně nelogický pro počítačovou hru která se dost liší od slovní. Zjistit vůbec jak dobré je nějaké brnění a vyznat se v záplavě kouzle které navíc ten moudrý čaroděj po začarování zapomene je teda masakr.
Ale v dané době to bylo, super když jiný systém pořádně nebyl.
- Dnes to již lze dobře udělat aby to bylo věrohodný a netřeba se obracet na pravidla pro zcela jiný druhy hry (slovní). -
-
Na těch pár maličkostí, co člověku nebyly jasný hned po přečtení popisu itemu/kouzla odpověděl manuál. Zlatá doba, kdy manuál nebyl jen bezcenej papír s radama o instalaci a varováním pro epileptiky...
-
zjistit jak dobré je brnění že je masakr? vždyž je to jedno číslo, to snad není tak složité.. všechna kouzla mají popisky co dělají a souboje se řeší házením kostek, které je ve "slovní" i počítačové části zcela totožné
-
-
Pokud chceš hrát BG poprvé, tak jdi rozhodně do BGEE + BG2EE.
-
-
když už jste se tady pustili do BG, funguje ten crossplatform mulťák? jde mi hlavně o spojení ipadu a pc
-
-
Zde: http://forum.baldursgate.com/discussion/17102/cross-platform-compatibility
-
-
Jj, v podstatě v tom budeš mít ty nejdůležitější módy.
-
-
Dobře, dík.. a mám nainstalovat ještě nějaký?
-
-
-
-
Ze by Obsidian konecne udelal dobre rpg? Neverim tomu.
-
-
Taky tomu nevěřím, jenom na "dobré" laťku určitě nesníží.
-
-
Nesnizi? Na dobre by ji museli zvednout. S pozdravem Vad Zubaran.
-
-
-
A zase se budou psát dějiny! Vypadá to naprosto skvostně! *14*
-
-
-
http://i.imgur.com/QJMC0yj.jpg
-
shut up and take my money
-
-
Slusny lidi uz jim penize davno poslali a nekdo se zmuze jen na trapne papuskovani memu...
-
-
aby ses nepo.... nepřispěl jsem no a co ? to jako nemužu byt nadšenej z toho co ukázali ?? *7*
-
tí čo si hru kúpia až po jej vydaní sú teda neslúšní, zlí a absolútne nenávidiahodní?
-
Je mi proti srsti hodnotit svoje vychování, ale radši si počkám na výsledek, než ode mě nějaký peníze uvidí.
-
-