Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No prostě nic pro grafické masturbátory a lidi, co ve všem hledají něco převratně inovativního. Pro mě osobně kandidát na koupi. Pakliže to bude z 50% tak kvalitní jako BG série, je koupě jasná:-)
  • Tak to vypadá MOC dobře!
  • Vypadá to krásně. Tak snad to nebude tak nudný jako BG2 ale prinejmenšim minimálně stejně propracovaný a zábavný to bude minimálně jako Planescape Torment (ikdyz tomu odporuje to neoriginální milionkrát omleté fantasy prostředí....). Uvidíme.
  • GOOFY: Moc pěkně udělaná 3D open world hra s partou je Dragon's Dogma. Doporučuji všem, kterým se pořád stýská po 15 let starých hrách, protože v 3D "to nejde udělat". Ale DD dělali Japonci, kteří jsou pokud jde o mechaniku her prostě někde úplně jinde (= mnohem dál).
  • Blue.Shark
    Utíkej. Bude tu o jednoho míň.
  • Viktor_H
    Ach jo, tady se zase sešla banda kokotů. Zdrhám...
  • Kinet1c
    urcite dorazi, len aby bol co najmenej preplneny bugmi, toby hru mohlo celkom zkazit, napr. ako legends of dawn, celkom zaujimava hra, ale jedna horsia chyba za druhou a skratka som sa na nu vykaslal, toto by tak dopadnut nemalo a suhlasim, stym tvojim nazorom, ze take hry ako BG a im podobne uz sa dlho nejak nerobili, tie hry ako hovoris, maju akusi dusu, vidiet ze hra je robena ludmi, co samy hraju taketo hry a co maju fantasy v dusi a vedia co je vkusne a co vie nabudit atmosferu. Ved si predstavme iba ten prvy BG, ja som priznam sa kym nevyslo prve BG, nehral ziadne RPG, okrem ked nepocitam DIABLO :D, ale to je iba taky vysmech RPG :), ale ked nic ine tak to ma priviedlo, k Fallout 2 a nasledne k celkovemu zaujmu o RPG ako hernom stylu. Ked som to hral prvykrat, som to presiel na jeden hlt, ked som mohol som stravil aj cely den hranim iba tej hry, ten svet ma pohltil tak, ze tu hru si obcas z roka na rok stale zahram, ale nie len tu, vsetko ti tituly, ked dostanem chut sa na rad dostanu. Postupne skratka RPG zacali byt tak akosi velmi genericke a pchali a pchaju vyvoj a vylepsenia skillov atributov a pod. do vsetkeho mozneho a nemozneho a potom daju tomu privlastok akoze RPG. Posledne RPG, ktore ma po BG a spol dostalo skoro tak, boli Gothic-ky, hlavne 1 a 2. Ale stale tu chybalo ta parta npc postav, ktory mali nieco stale na mysli a zdelili to stebou. Bolo to v DA bolo to v ME, ale hm no, skratka poviem uprimne, nikdy ma hra neroplakala, iba BG 2 na konci datadisku a to hovori za vsetko, prezijes stymi postavami akoby urcity zivot, staras sa o ne, das im zbrane brnenia, vylepsujes ich a davas na nic pozor pri subojoch a potom pridu endgame titulky a zistis par veci co sa snimi stalo a ked som to prvy krat presiel a zistil som ze Keldorn umrel, vlastne z mojej vtedajsej parte jediny clen, ktore mu sa stali orkovia osudny, tak som uronil slzu. Odvtedy sa my to nestalo pri ziadnej hre a hral som par peknych emotivnych hier, s pribehmy postavami a tak, co ma mohli dostat a nestalo sa, skratka terajsie hry ti nevedia dat to spojenie sa spostavami, myslim emotivne, skratka beres ich len tak, su tam su my k niecomu a ok. nezalezi co a ako bude. To sa my casto stavalo v DA ci v ME.
  • Kinet1c
    S traileru samozrejme to nie je poznat, ale prave stych postav prostredi co je na videu vidiet, dycha prave to cim bolo fantasy fantasy, to ze v kratkom trailery nepredstavily cely pribeh ci nejaku hadanku, alebo tajomstva skryvajuce svet okolo, tak neznamena ze sa prave vdaka tomu videu neda toto predstavit. Ja budem mat vzdy najradsej party base RPG, pretoze skratka je to vecsia sranda ako ked ma clovek hrdinu co vie vsetko (nerealna hlupost).
  • Big_Pete
    si normalni koko*, tvrdit tady jak si lidi honi ega a pripadaj si jako borci kdyz hrajou hry.je to jen hra, ktera se jen hraje, jen zabava, nic vic.jako malej si chodil po skole a rikal ostatnim ze tvuj action man je lepsi nez jejich palmex man.ted cpes lidem ze tvy hry sou lepsi nez jejich a jako starej koko* budes tvrdit ze tvuj benz je lepsi nez jejich skoda

jedinej kdo si honi ego bude koko* jako ty
  • Kinet1c
    system rozhovoru ako som videl obrazky, ked zostanu pri tom, tak je to dost podobne PT alebo IWD
  • To vypadá docela hezky!

Goofy: Reaguju sem, pod tvůj příspěvek už mi to nejde (za mě vykat netřeba! *1* )
    Jasně že pro hru v partě jsou některé ty varianty nevhodné, já to psal obecně, protože otázka také zněla obecně "A jaká je myslíte ideální grafika pro fantasy RPG, berete-li v úvahu výše zmíněné požadavky na atmosféru, atd.. ?"
    A co třeba KOTOR? Tam se hrálo za tři postavy a taky to šlo...
  • walltar
    Já si myslím, že nejlepší je něco jako mají v Sui Generis.
    http://youtu.be/BuOzmyED5qA

3D, ale pohled shora ... 1. osobu moc nemusím. A 2D Iso je moje druhé nejoblíbenější.
  • Chápu. Ovšem hry, které zmiňujete jsou one-person akce, z tohoto pohledu těžko ovládát 4/5/6 člennou skupinku postav. Leda udělat několk kroků zpět a řešit to jako třeba v Dungeon Masterovi nebo Legend of Grimrock.
  • Ale já souhlasím s tím, že grafika nerovná se atmosféra. Jistě je možné vytvořit atmosférickou hru s dobrým příběhem ve všech tebou zmíněných variatnách a znovu opakuju, budu rád, když taková bude i Eternity....
    Vzpomínám na RPG z posledních let, které mě bavily - Oblivion, Skyrim, Divinity 2, Zaklínači, Dark Souls. O něco méně i Mass effect. T jsou first/third person 3D...Izometrická Eternity je z hledisky grafiky krok zpět. Ale třeba bude fajn i tak, uvidíme. Mě se taky BG (tedy hlavně dvojka) líbila.... A samozřejmě chápu, že je jednodušší a levnější na výrobu, čili pro Kickstartovanou hru logická volba....
    Ad "čím trpí hry od Obsidianu" - já už se nechci opakovat, psal jsem to v jinejch diskusích...ale některé určitě trpí *1*
  • Hru sem na KS podpořil právě kvůli tomu jak vypadá, kdyby byla v moderní 3D grafice ani bych se nad ní nepozastavil.
  • A jaká je myslíte ideální grafika pro fantasy RPG, berete-li v úvahu výše zmíněné požadavky na atmosféru, atd.. ? komplet 2D ala BG1/2, all-3D ala např. Dragon Age, nebo first person 3D (Skyrim) ? Na nějakých pravidlech je třeba hru postavit, aplikace pravidel AD&D se může samozřejmě stát klišoidní, stejně jako aplikace jakéhokoliv herního systému, ale nemyslím si, že by hry od Obsidianu tímto trpěly.
  • Podle mě to nevypadá tak hrozně - styl grafiky mi připomněl Divine Divinity (hlavně lokace na trávě). Rozhodně mi to přijde hezčí, než Wasteland. Ze hry samotné jsme neviděli nic - ovládací rozhraní, systém rozhovorů, management postav, o hře samotné je teď úplně zbytečné hovořit. Může být úplně super a může to být břečka. Standardní fantasy kabátek může znamenat velkou nudu, ale může skrývat i propracovaný příběh - prostě nevíme nic.

Osobně dávám přednost moderně udělaným 3D světům, ale na druhou stranu ve srovnání s mnoha dnešními indie (s)hity vypadá Eternity ještě docela slušně.
  • ta druha pulka, za to muzou konzolovy decka, ty potrebujou wow efekty a herni dobu na jedno odpoledne, aby mohli zamachrovat pred ostatnima deckama, ze zas neco dohrali *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit