Přejít na výpis diskuzí
RPG „Eternity“ od Obsidianu má nové jméno a herní trailer
11.12.2013 | Aleš Smutný
142 příspěvků
-
Kdyby to aspoň nepostavili na klišoidní high-fantasy pro třináctiletý fakany.
-
"... pocit ze hry, atmosféra, fantasie, napětí, tajemství, hádanky, příběh, prostě všechno to, co si představíte pod kvalitním fantasy RPG, je vám pravděpodobně cizí"
Není mi to cizí, ale nic z toho z traileru nepoznám.
Ad grafika - napsal jsem, že to vypadá skoro tak dobře jako Baldurs gate ve vysokém rozlišení. Byla v tom samozřejmě trocha jízlivosti, ale myslím, že to přirovnání až tak mimo nebylo. Snažíš se mě nacpat do pytle s těmi, co bazírují jen na grafice. Není to pravda, jestli bude Eternity nakonec dobrá, což bych si přál, tak si ji klidně zahraju. Jen bych rád dodal, že ta tvrzení, že grafika není všechno a důležitý je příběh, je trochu lhaní si do vlastní kapsy. Řada kvalitních her, včetně těch z dávné minulosti (Dungeon Master, Ultima Underworld, ale i Deus ex a Fallout atd) usilovala krom dokonalosti obsahové i o dokonalost formální. Ty hry byly i graficky na vysoké úrovni, protože tvůrci chtěli, aby ta hra byla dobrá po všech stránkách...
No a ad ty pocity, atmosféra - to je právě to, co jsem psal. Můj pocit je zatím zcela klišoindní "ejdíčkovské" fantasy, jakých vídáme v knihách a hrách mnoho. To jsou ty hry, co je hrají hlavně mainstreamová trdla *2* -
Před kickstarterem se nadávalo, že už nevychází hry jako Baldur's Gate a že to stojí všechno za h*vno. Teď se nadává na to, že vychází hry jako Baldur's Gate, a že to stojí za h*vno. Normálka. *4*
-
Nojo, měl jsem překlep ve slově taky. Jsi fakt drsnej hrdina, že jsi na to upozornil. Stejně tak jako jsi byl drsnej hrdina svým bezmozkým hádáním o mě. Dej si facku, pacholku.
-
Grafika, grafika, grafika... jak to není high-end na který je potřeba nejnovější hardware, nestojí to ani za pohled :) Něco jako pocit ze hry, atmosféra, fantasie, napětí, tajemství, hádanky, příběh, prostě všechno to, co si představíte pod kvalitním fantasy RPG, je vám pravděpodobně cizí. Protože hlavní je jak to VYPADÁ, že ? :) Hra mimochodem vypadá přesně tak, aby navodila výše zmíněnou atmosféru, což je pochopitelně povrchním mainstremovým trdlům ukradené.
-
ty vole, di už do (_!_). Si se naučil nový slovo a jen v týhle diskuzi jsi ho použil aspoň 10x. Di si pohonit jinam, bukanýre
-
Neboj ja taky zacinal na tech "dunžnech". To je duvod proc se mi nezda ze by tohle mela byt pecka. Hodim srovnani jo? Hral sem puvodni Elite, dneska je to kickstarterovany taky a preci jenom to vypada jako produkt 21. stoleti. Ale penize se shanej tam kde lezej. Dneska lezej v pseudo retru
-
Nenamyslaj si. O mne ty nevies absolutne nic.
-
@Mudrc .. Mě osobně není nikdo k smíchu ... každého baví něco jiného. Já si osobně rád zavzpomínám na staré časy a tuhle hru si zahraju. Na druhou stranu se zajímám i o takovou Sui Generis ... má zase nádhernou 3D grafiku a i gameplay je zajímavý.
Pokud se ale chceš vydávat za blba ... tak ti v tom samozřejmě bránit nebudu. -
Víš čobole. stačí pár vět o dokonale jsem tě odhadl. Další rádoby historik pc her, který přes tlustý brýle nevidí co se děje okolo ve světě.
-
Většina, kteří z toho ucvrkávají právě tuhle dobu nezažili a teď si kompenzují ego s těmito indie z KS. Takzvaně hipsteři.
-
Vidis nasli sme spolocny bod. Ja to citim napodobne s tebou :D
-
Spíš imbecil
-
To ty se nauč psát, to je snad Maďarština či co.
-
Nic naplat, vývoj her kráčí kupředu mílovými kroky a tak po 15 letech od vydání Baldurs gate vychází hry, které se jí graficky už skoro blíží (nebýt toho rozlišení, samozřejmě) *2*
Z traileru se to samozřejmě těžko soudí, ale i jinak to vypadá na obvyklou generickou, neoriginální RPG nudu DaD typu. Moc rád bych se mýlil...
A prosím, nepište mi, že o hrách nic nevím a neznám ty pravý klasiky jako je Baldurs gate apod. Znám, hrál jsem je, dokonce znám i klasiku skutečnou (osmibitové hry, dungeon mastera atd) a právě proto tvrdím to, co tvrdím. -
Dobře, dík.. a mám nainstalovat ještě nějaký?
-
Chápu, že u toho budete onaanovat a připadat si jako největší borci na světě, když budete hrát hru, která vypadá jako 20 let stary BG a navíc je nezávislá z KS. Jste mi k smíchu *6*
-
*Facepalm*
-
Tahle hra je právě dělána pro mainstream s nádechem hipsterů.
-
Tak se na ni nedívej ... nikdo ti nedrží pistoli u hlavy a nenutí tě ji hrát ne? Máš přece dost super moderních her s parádní grafikou. My co jsme si tuhle hru na KS zaplatili jsme takové štěstí neměli a hry s moderní grafikou a ošizeným gameplayem náš dost iritují ... ta hra je pro nás. Normální mainstream hráče asi moc neosloví.