Přejít na výpis diskuzí
RPG „Eternity“ od Obsidianu má nové jméno a herní trailer
11.12.2013 | Aleš Smutný
142 příspěvků
-
to vim ale platime si to my hráči tak by se novinari mohli podobnejch komentu zdrzet. taky bych mohl rict že je tady otravna vlna prumernych arkadovych her
-
Kež by to Eternity vložil svou myšlenku z Van Buren: herní svět nebude ovlivňovat jen hrdina nebo skupina, ale i ostatní NPC. Zní to sice dost zvláštně, nicméně kdyby se to povedlo, mohlo by to zase posunout celý žánr. Otázkou je, jestli by to fungovalo...
-
Atky bych si chtěl umět vymýšlet jako ty.
Oh wait, umím. Takže G3ronimo, to je rádobynabušenej hošík, co si myslí, že je drsnej jak šmirglpapír. -
Nesnizi? Na dobre by ji museli zvednout. S pozdravem Vad Zubaran.
-
Fanatik *15*
-
Nevyšlo, ale na celkem hodně se pracuje.
-
Mě osobně taky tahle grafika příjde nádherná ... každý styl grafiky má něco do sebe, ale krásně ručně dělané 2D pozadí, je parádní. To je pro člověka každá nová lokace překvapení.
Ale chápu, že se to někomu nelíbí ... mám kámoše, který třeba od Age Of Empires 2 nehrál dlouhou dobu žádné RTS. Prostě prohlásil, že něco s takovou nechutnou 3D grafikou hrát nebude. K 3D RTS se potom dostal až u Supreme Commandera před pár rokama.
Někdo prostě rád jedno a jiný něco jiného. Pro mě hra s takovouhle grafikou má duši ... Skyrim třeba měl super grafiku, ale už to byl průměrný konzum. A bylo to na té hře vidět. Nejsem si jistej, jestli tahle hra bude dobrá ... to se ještě teď říct nedá, ale grafika z ní špatnou hru na 100% neudělá. A stejně tak neudělá ze špatné hry dobrou. -
jaká otravná nostalgická vlna? nevim o žadnem oldschool rpg ktere v posledni dobe vyšlo (ok, krome shadowrun returns)
-
paradoxně ta grafika má víc polygonů než cokoliv dnešního. Ostatně proto se používá pre-render.
-
zjistit jak dobré je brnění že je masakr? vždyž je to jedno číslo, to snad není tak složité.. všechna kouzla mají popisky co dělají a souboje se řeší házením kostek, které je ve "slovní" i počítačové části zcela totožné
-
aby ses nepo.... nepřispěl jsem no a co ? to jako nemužu byt nadšenej z toho co ukázali ?? *7*
-
mě ta grafika taky přijde super
-
Nechápem ľudí, ktorí posudzujú grafiku podľa počtu polygonov, ale keď zvážim, že sa jedná o menej inteligentných jedincov + to nabušené PC im kúpili rodičia, tak budiž, je to okay.
-
Na tohle mám jen jedno ... pokud sis nepřečetl co chtějí dělat a jak ta hra bude vypadat, je to tvůj problém. Nikoho jiného. Vždycky to měla být hra s 2D pozadím a 3D postavama ... za to jsem si já zaplatil. Na to jsem jim já přispěl. Pokud si přispíval na nové Diablo tak ses asi překliknul.
Takže si NASER! NASER! NASER! -
Zníš výše jako pořádnej blázen.
-
a čo na tom tak vlastne podľa teba sračovsky vyzerá?
-
tí čo si hru kúpia až po jej vydaní sú teda neslúšní, zlí a absolútne nenávidiahodní?
-
čo je na tej takmer dokonalej grafike podľa teba sračkovské?
-
Absolútna nádhera, epická dokonalosť, mohutná fantastičnosť :)) na toto som ja čakal celý svoj život!!!!!! :) Witcher 3 má riadneho konkurenta! :)
-
Doufám, že Sawyer nezklame a hra bude pořádně sociálně spravedlivá!