Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě bych napsal ohledně té "zastaralosti", která je opravdu hodně relativní: včera jsem se díval na Final Fantasy: Esence života (nebavím se teď o kvalitách jako takových) - ten film vypadá opravdu skvěle a kdybych neznal datum výroby, myslel bych si, že vyroben dnes.
  • http://i.imgur.com/QJMC0yj.jpg
  • Toto je kompletne 2D, je to úplne o niečom inom ako NWN2.
  • Kéž by mi zase bylo 14. *7*
  • Thorleif_cz
    Ty si snad vůbec nevidíš do úst... *1*
    Podle tebe je opravdu dobrý, když si namísto toho, aby sis dal výbornej koláč o kterým ti známej řekne: "Jo, to je dost dobrej koláč..." nacpeš radši do úst mediální masírkou protěžovaný, konfetami oprášený výkal? Tím nechci urážet Skyrim, jde mi o ten zvrácenej princip.

Dělej jak myslíš a jak považuješ za správný, já radši ten koláč...
  • Tushan
    shut up and take my money
  • Ono soudoba herni spolecnost moc vysoky standard nenastavuje, tudiz mit napr. lepsi schopnost porozumeni psanemu textu v cizim jazyce neni nikterak obtizne od, rekneme treba, Tvých "ostatních" hracu interaktivnich filmu, co rikas?
  • Obsidian delal i NWN 2 ne? aspon co si myslim a prijde mi ze tj stejny engine a vypada to snad jeste hure..coz je trosku ostuda vzdyt kolik tj let..hratelnost nekomentuji protoze nic nevim-uvidime
  • Přesně, ta nostalgie z toho úplně čiší... BG, IWD, P:T, snad bude PoE důstojným nástupcem.
  • Skyrim ze nemel pribeh?vzdyt tam jsou desitky pribehu i mimo hlavni linii..uspel predevsim proto,ze to je to obrovsky rozsahla hra a sandbox-to ma mnoho hracu rado..
  • Keyz
    Zase když mají prachy lze udělat obojí. Zde to vypadá celkem slušně ale rád bych to viděl více propracované.
    Zase super, že to není tak kreslený jako Diablo 3.
  • Běž si trolit jinam, zjevně ta hra není nic pro tebe. Nebo jsi ji backnul? Potom nechápu, že to nenápíšeš na oficiální fórum přímo vývojářům.
  • Vieš vôbec význam slova budget? Witcher 2 stál 8 mio dolárov a to len vďaka tomu, že sa jednalo o hru vyvíjanú v Poľsku, kde sú zlomkové náklady na vývoj. Toto vyvíjajú v Amerike, kde sa prácu rádovo vyššie mzdové náklady.

Netrep blbosti o veciach do ktorých sa nevyznáš.
  • fakt si myslíš, že někdo u Skyrimu nevěděl do čeho jde, když je to úplně stejné jako u všech předchozích RPG od Bethesdy... je to prostě takový hezký akční simulátor procházky po fantasy krajince
  • Ale to je přesně ten důvod, co sem psal - interaktivní film a konzumní společnost.
  • Thorleif_cz
    Krása, tohle už hodně netrpělivě očekávám. Upřímně musím říct, že se na Pillars of Eternity třesu snad i víc než na novej Wasteland. Přeci jen má blíž k mým srdcovým záležitostem.
  • Vše řečeno, hezčí ještě neznamená lepší. U RPGček není technický pokrok nezbytný. Aneb starý příběh Black Isle, kteří se rozhodli dělat najednou vše ve 3D. A jak to dopadlo. Všichni jen prahnou po fotorealismu, ale teď si představte kdyby to měla každá hra - jako přes kopírák. Hrozná představa. Neříkám, že je špatný pokrok, ale chci zároveň ihned vidět rozdíly, když si putím např. TES a Zaklínače. Kromě toho, spousta starších her může běžet na novějších texturách. Ale mnohdy to není ani potřeba. Stačí se podívat na Titanic mód do Mafie. Ten maník má můj obdiv.
  • Ano ty desítky milionů stojí reklamy. Tohle vypadá na hru za 500k panebože. BUDGET! BUDGET!BUDGET!
  • Příběh a vývoj postavy? Tak proč uspěl Skyrim, který v podstatě obě složky, které jsou podle tebe tak důležité neměl? Odpovím za tebe. Uspěl jelikož hype a oslavné recenze byly tak přesvědčivé, že zákazník si myslel, že kupuje dobrou hru a celou dobu ji považoval za dobrou a ty tun chyb ignoroval. Tohle je základ dobrého RPG.
  • Ti preskočilo? Vybrali necelé 4 mio, to je nič. Veľké hry stoja desiatky miliónov dolárov.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit