Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grafika vypadá pěkně sračkově, ale když zvážíš, že to je Obsidian + dělají to na Unity, tak budiž, je okay.
  • nekromant33
    Je mi proti srsti hodnotit svoje vychování, ale radši si počkám na výsledek, než ode mě nějaký peníze uvidí.
  • Blue.Shark
    Těbůh, ty jsi ale vool *7*
  • Taky tomu nevěřím, jenom na "dobré" laťku určitě nesníží.
  • x_ander
    Nářky nad grafikou nechápu. Vždyť to vypadá naprosto nádherně. Eternity mě zpočátku nechával dost chladným (ani nejsem backer), ale tohle video mě teda zaujalo víc než dost a na hru se těším.
  • Keyz
    To jsem zvědav jak zde bude prakticky vypadat boj a zpravování postavy.
    To co píšeš jsem taky zkoušel a bylo to dneska utrpení. Koukat na animaci boje a 10s si nikdo neubere ani kousek zdraví + nějaký strašné nelogický systém všeho. Rozhodně nelogický pro počítačovou hru která se dost liší od slovní. Zjistit vůbec jak dobré je nějaké brnění a vyznat se v záplavě kouzle které navíc ten moudrý čaroděj po začarování zapomene je teda masakr.
    Ale v dané době to bylo, super když jiný systém pořádně nebyl.
    - Dnes to již lze dobře udělat aby to bylo věrohodný a netřeba se obracet na pravidla pro zcela jiný druhy hry (slovní).
  • Slusny lidi uz jim penize davno poslali a nekdo se zmuze jen na trapne papuskovani memu...
  • Thorleif_cz
    Zde: http://forum.baldursgate.com/discussion/17102/cross-platform-compatibility
  • Jo, po dlouhé době zase hra, na kterou se opravdu těším.
  • nekromant33
    když už jste se tady pustili do BG, funguje ten crossplatform mulťák? jde mi hlavně o spojení ipadu a pc
  • Jj, v podstatě v tom budeš mít ty nejdůležitější módy.
  • Thorleif_cz
    Pokud chceš hrát BG poprvé, tak jdi rozhodně do BGEE + BG2EE.
  • Otázka pro experty: měl bych rozehrál BGEE+BG2EE, nebo BGT?

Jaký mody bych měl použít?
  • Ze by Obsidian konecne udelal dobre rpg? Neverim tomu.
  • Keyz
    To tedy dnešní efekty vypadají více věrohodně. Dnes různá monstra pod. vypadají skoro jako kdyby do daného filmu patřili a nebyl vidět, že to je udělané jako přes počítač.
  • Málo brown & bloom, co? *16*
  • Souhlas. NWN2 sice není grafický skvost, ale po příběhové stránce to celkem úspěšně žehlí.
  • Neříkám, že Skyrim byl úplně bez příběhu. Říkám, že příběhy nešli tak do hloubky jako ve hrách typu BG, P:T nebo NWN2.
    - (Nechci se nikoho dotknout a pokud se tak stane, hluboce se omlouvám, ale) - Skyrim je hezký na pohled, podobně jako slečna s makeupem, problém nastává, když si makeup odmyslíš, člověk se často nestačí divit.
  • A zase se budou psát dějiny! Vypadá to naprosto skvostně! *14*
  • Jaky trorení panejo. Takže, když to děla Obsidan a ještě je to Z KS tak se to musí chválit. Mrdatt. Vypadá to jako sračkka , tak to taky řeknu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit