Přejít na výpis diskuzí
RPG „Eternity“ od Obsidianu má nové jméno a herní trailer
11.12.2013 | Aleš Smutný
142 příspěvků
-
Tolik peněz pokradli z KS a servírují nám budget!!!!! Tak tohle NE pánové, tohle rozhodně NE!!!
-
Nadhera. Nikdy jsem nebyl fanouskem BG apod. ale tohle vypada fakt dobre. Skoro si rikam ze bych si mohl po dlouhe dobe neco takovyho zahrat.
-
Fakt nechápu lidi, kteří hry posuzují "JEN" podle grafiky. Takový přístup mohou mít jen lidi typu "Simplicius Simplicissimus*".
U RPG žánru obecně je nejdůležitější PŘÍBĚH a vývoj postav. Pokud někdo chce hrát interaktivní filmy ať si poslouží a jde ve šlépějích konzumní společnosti - já si raději zahraji něco, co má hlavu a patu.
Obsidian vždy uměli udělat příběhově zajímavá RPG a já pevně věřím, že Eternity nebude výjimkou.
* neberte to jako narážku na jeden z prozaických klenotů literatury. -
Spíš to všechno vypadá jako z plastelíny a to se mi moc nelíbí. Všechno umělý... no třeba na tom ještě zapracují....
-
nejsem příznivcem rpg z tohoto pohledu ale musím říct že tohle je fakt kouzelný
-
vam vadi oldschool vlna, mne vadilo poslednych 7rokov evolucie interaktivnych filmov, ktore teraz volaju ze"hry" *4*
-
Na tablet by to bylo super..
-
DaD patří Hasbru, takže budou mít vlastní systém. Ale bezpochyby si to bude velice blízké a hlavní inspirací je DaD 3.5 (ToEE).
-
http://www.youtube.com/watch?v=gvdf5n-zI14
-
To asi nebude systém D&D co? Ale to kouzlo jak tam střílí ty 3 koule jaky by z oka vypadlo Magic missile *4*
-
vypada to dost nudne a zastarale. Porad dokola ukazuji zabery od toho vodopadu. Navíc to je hra od Obsidianu, takze zadne velke ocekavani nemam, at si to vydaji klidne az v roce 2020.
-
jak asi posuzuješ rolišení podle videa *7*
-
bomba, takováhle hra tady chyběla, doufám že to bude pořádné ukecané jako staré BG *4*
-
Kdo pamatuje hry od začátku, hrával od prvních počítačů u nás třeba, tak je něco víc, protože má víc zkušeností *3*
-
Fantasy RPG bez obřích pavouků si vůbec nemůže říkat Fantasy RPG, to je jak kdyby si neměl kostlivce. Prostě to k žánru patří.
Navíc jsou tak roztomilí ... -
jsem se na to znovu podíval a beru zpět, stínování a rozlišení...opravdu těch cca 10 let
-
Nevím, jestli na mě reaguješ ironicky, ale mě se to graficky zdá opravdu zamrzlé a o animacích raději pomlčím *3*
-
Tak mě ta oldschool herní vlna vůbec nevadí ... konečně si zase budu moct hru pořádně užít. Pokud teda taky hratelnost těch her bude oldschoolová ... grafika jako taková pro mě až tak důležitá není.
-
Jak psal Aleš, že „oldschool“ nostalgická vlna občas začíná být otravná, tak bych doplnil...spíš jsou otravní jejich hráči, kteří si myslí, že jsou něco víc. BTW zase obří pavouci? To nic lepšího neumí vymyslet?
-
15 let