Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za mě i tady vítězí Paradox, resp. Andreas Waldetoft a soundtrack k Europa Universalis 4. Titulní "Voyage" je v klenot.
  • Největší masakr byl soundtrack k Devil May cry 5 http://www.youtube.com/watch?v=NHGF_ekAuzk, ale faktem je, že Remember me má také něco do sebe, nicméně mě tam chybí více energie a jako samostatně je docela nudný. http://www.youtube.com/watch?v=m4CdLgfMxQ0
  • Pethulla
    Tak já bych teda hlasoval pro Brutal Legend : http://www.youtube.com/watch?v=5WS57pNIq9A
    (na PC to vyšlo 2013, na konzole sice 2009, ale když mohlo vyhrát LoLko...)
  • A co Rayman? Ackoliv jsem tuto hru nehral, tak ji planuji si poridit a to i diky skvelemu soundtracku!
  • Mel to vyhrat Deus Ex protoze loni vysel Director's Cut! (ne ze by si to druhym rokem nezaslouzil ;))

    Remember Me skvela volba. Hru jsem nehral, ale ty melodie zeru.
  • Ze své pozice syna Božího, bych si dovolil alespoň zvážit nominaci soundtracku z Metal Gear Rising. Jistě, sic to někdy znělo skoro jako znělka k Power Rangers anebo všem těm seriálům z 80. let podobného ražení, ovšem zde plnil svou funkci dokonale. Ještě teď si jej broukám.
    • Ze sve pozice samotneho Pana Pekel, Lucifera (ktereho, btw tadyhle tatka Jezise Krista shodil z nebe, jako sveho "padleho andela" rovnou do horoucich pekel) si dovolim klidne rici, ze pro mne i z hlediska minuleho roku zustavaji na mysli stale zejmena dva soundtracky, bez ohledu na to, jak stare jsou......... 1) Max Payne 3 / OST od kapely HEALTH... pri nekterych skladbach me dodnes mirne mrazi. 2) Defcon / Ten, kto NIKDY nemel tu moznost okusit prave nuklearni peklo, ktere vsak zobrazuje jenom mapa sveta + obraz totalni zkazy v podobe sledovani dopadajicich nuklearnich hlavic na jednotlive mesta... a ZAROVEN nemel moznost vyslechnout si k tomu vsemu i patricne dark ambiente znejici OST, ten proste nema sanci tusit, CO JE TO FINALNI NUKLEARNI RESENI V PRAXY. Uznavam, ze samozrejme existuje mnohem vice kvalitnich OST, ale konkretne tyhle dva se mi neskutecne zavrtali pod kuzi........... Jo a jinak zdravim Jeziiiise. Doufam, ze ty rany po hrebech se ti jiz konecne dostali pod kontrolu. Jo... a Bohu vzkaz, ze ho i nadale neminim akceptovat v jeho debilni krestanske podobe... Nu, to by asi tak bylo vsechno. Diky. *16* *16*
    • Mahcake
      Při pohledu na titulek mě napadlo přesně to samý. Soundtrack z MGR je parádní a často mi připomíná Devil May Cry.
    • Ne úplně špatnej tip. A co na to tata? Není přes toto konzervativní? Dokážu si představit, že při tomhle se musí naskakovat i brána. :)
  • Remember Me, hands down
  • Malleth
    Resogun má ještě výbornej soundtrack
    http://www.youtube.com/watch?v=6E15EtadhZ4&list=PLr4p1lPc_AWm0NW7H_au45iLscDga1ai9
  • ne ne, prostě ne. na vaše best of jsem se těšil, ale včerejškem jste mě odrovnali a dneska jsme mimo vkusem. risk of rain, guacamele, dust, electronic super joy. a věřím, že se najde ještě dalších zajímavějších, než od amnesie nebo remember me...
    • Keyz
      Jak se můžeš těšit na best of her? Co ti to dá?
      Připomene to ti to snad něco co jsi nehrál a pak si to zahraješ / poslechneš? Většina recenzí zde je a názor jsi na to lze udělat v době vydání.

      Beru Best of modifikací pro nějakou hru. Těch je tuny a kdo to nesleduje nevyzná se v tom. To je opravdu nápomocné. Ale u velkých her? Většina her co zde zatím byla v Best of poznám a něco jsem o tom minimálně četl. Tedy tohle beru spíše jako test, zda se to trefí do mého vkusu :) Nic víc.

      Navíc to není tak důležité jako vyhlášení Darwinova ceny *5*
      • těším, protože si rád čtu o dobrých hrách, rád si tvořím názor a inspiruju se. navíc mám články tady všehovšudy rád. a stejně taky jako ty čekám, jak se trefí do mého vkusu + jak se vypořádají s obsazováním favoritů. minule jim to šlo pěkně, letos mi připadají dost mimo, bohužel...
      • Jack1947
        Aby byla "slusna" debata... kdyz uz nic jineho.
    • V prvej polovici prispevku si si odpovedal na jeho druhu cast.
  • Ristoro
    AC IV ani v nominaci. Letošní anketa je prostě masakr.
    • janchor
      Je to pěknej a vkusnej, nicméně zcela rutinní soundtrack, vezoucí se nepřekvapivě na Badeltovejch Pirátech z Karibiku. V širší nominaci mi hrál až druhý housle za v diskuzi už zmiňovaným BioShockem nebo Raymanem.
    • Keyz
      Tak je to výběr podle autora tedy to záleží na jeho preferencích...

      To je to samé, jako když se zeptáš odborníka co si myslí. Taky neřekne jak to je ale co si myslí. Proto je taky mimo jiné, více komentářů a názorů než odborných studií... Protože zjisti jak něco opravu je, je více složité, než prostě napsat svůj názor i když je opřený o znalosti.

      Pak taky vidíš tu debatu které nemá smysl. Komise udělí ocenění filmu a hádají se lidi, proč to nemá ten další. Přitom to nemá smysl, když to je názor komise. Bohužel i věhlasná Nobela cena není pouze o faktech. Vstupuje do toho tlak univerzit a taky lidské faktory komise. O komisi co dává cenu míru ani raději nemluvím.

      I když často se vědci shodnou na výsledku udělení ale někdy někoho opomenou i když měl měřitelné důležitější výsledek... Viz český příklad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit