-
U mě vede soundtrack od adventury The night of the rabbit,na poslech ideální
-
par dalsich dobrych kandidatu:
Far Cry: Blood Dragon - hlavne kdyz berete tu nadsazku a mate radi terminatora :).
Terraria - hudba, ktera tento rok prisla s velkym patchem.
Payday 2 - i kdyz prvni byl jeste daleko lepsi.
zbytek dobrych kandidatu se tu uz objevil. -
no ten zatim vyhrava u me. je to skvela hudba k praci.
-
Prvni zajimavy BEST OF pocteni. Dik za nej ;)
-
Urcite ne... nekoho tak hnusneho bych si rozhodne pamtoval. *11* Nehlede na to, ze samotnyho Lucifera ty muzes lecit akorat tak ve stridavych stavech naprosteho krestanskeho silenstvi... Tvuj tatka vi, o cem to mluvim. *16*
-
Pohoda. Koneckonců, je to jen otázka subjektivního vkusu. Myslím si, že na herní hudbu dost v v klidu a určitě by to v kontextu s obrazem vyznělo lépe.
Pro mě v historii vede kakofonie z Portalů a atmosférické soundtracky Swat 3 a 4. Hitmani měli taky dobré soundtracky.
Jinak Ikedu jsem zrovna nemyslel, i když jeho Dataplex mám docela v oblibě. U mě vedou spíše Autechre, nebo Oval. Tihle jsou (Oval spíše "byl") podle mého názoru fakt na míle od ostatních z žánru.
Mimochodem Prefuse 73 bude v březnu v Praze... -
Glitch jakožto žánr je samozřejmě jinde a Derivière není žádnej Ryoji Ikeda, ale ty předvídatelný postupy nasadil do originálního (tedy nepředvídanýho) kontextu - na velkolepý orchestrální pasáže. Navíc ne jen tak samoúčelně, ale pro účely myšlenek, se kterejma hra pracuje, a taky konkrétních pasáží, který tím velmi dobře rytmizuje nebo graduje. Jo, na první dobrou mi to taky klouzalo hodně ke cryovskýmu kýči, ale jak píšu v článku, zpětnej poslech mě překvapil svou silou.
-
dodatek: hodnotím jen glitch stránku kompozice, co se klasiky týče, tak funkční filmové melodie.
-
Soundtrack k RM je něco, co bych osobně nazval kýčovitým, super-předvídatelným použitím toho nejzákladnějšího z glitche.
Lidé, kteří mají glitch opravdu rádi a zajímají se budou, troufám si hádat, preferovat jiné tvůrce.
Jen můj názor. Pokud se vám líbí, tak nerušeně vychutnávejte! -
U mna nove Simcity, TLOU mal par velmi peknych melodickych piesni, ale ako celok ma nebral.
-
Ještě bych k tvému výběru přihodil Lost Planet 3 a Call of Duty: Ghosts . Hudba v The Last of Us je dobrá na hraní ale nějak si nedovedu představit že si jí pustim samotnou
-
Nejlepší je The Last of Us
-
Assassins Creed Black Flag, Batman Arkham Origins a Crysis 3, posloucham porad :)
-
zkus indie scénu, tam letos vyšlo 10+ našlapaných soundtracků, které pravidelně poslouchám víc jak normální hudbu
-
papo e yo super zmínka. soundtrack to má opravdu krásný
-
A co takhle Electronic Super Joy? ;)
-
Kde je Assassins Creed Black Flag?Jednoznačně nejlepší,dokonce poslouchám i po dohraní! :D
-
Tak si to zahrám a uvidím či to bude mať lepší soundtrack než amnesia. *3*
-
no, vidíš a zrovna dvojka má takové super téma hudební. Nejsem si jistý, ale žiju v domnění, že vzniklo speciálně pro GTA.