-
Ve dvojce byl geniální *4*
-
Když už se bavíme o soundtracích, přihodil bych jich pár do ringu. Fez co tento rok vyšel na pc má opravdu povedený meditativní chiptune/syntetický soundtrack. Dust: An Elysian Tail se zase nese v epičtějším duchu. Vyvedl se i The Swapper. Kombinuje ambietní elektronické melodie s klavírem. Risk of Rain měl snad lepší hudbu než hratelnost (i když i ta byla docela zábavná). Dále měl skvělý původní soundtrack Contrast, nesoucí se na jazzových melodiích. Ještě stojí za to zmínit Gunpoint a Rogue Legacy.
-
S vyberem urcite souhlasim, Remember Me bylo hudebne naprosto dokonale, skoda ze po herni strance uz to tak dobre nebylo. Myslim ze do toho TOP by se ale rozhodne vesel i "Papo e Yo" nebo AC 4: Black Flag...
-
Opravdu ? To máš v tom případě opravdu zajímavý vkus,když říkáš že to má nejlepší hudbu z celé série. http://www.youtube.com/watch?v=O0i6YFrSs6c
-
Ale ma tu vyhodu, ze pokial je dobre spraveny dokaze obstat aj pri samostatnom pocuvani. To robi tuto zlozku tak trochu "unikatnou", aj ked samozrejme v ramci hry ako celku su rovnako dolezite aj ostatne veci.
-
Original Score jsem projel hodněkrát. Ano, má docela povedenou původní hudbu. Sice je oproti prvním dvoum dílům ost kratší a minimalističtější, ale pořád ho rád poslouchám.
-
Hracum na PC bez gamepadu bych se smal, jaksi na tom zlamaji prsty. No, pravda je ze bych to bral jako prekvapeni roku, zaroven by me zajimalo jestli neexistuje nejaky zpusob rychly kdy zlikvduji v kombech protivniky me se to darilo jen nahodou to me stve. 5 Enemaku treba + 2 velke opice roboticke, je to kratka hra a ja sem ji nedohral dekuji za rady. (jeste pisnu kde, tam jak se jede tim vytahem) Z videi mi toho moc nepomaha taktiku neznam.
-
Vybíráno bylo s ohledem "na všechno", tj. i roli toho soundtracku ve hře (jak do ní zapadl, co v ní vyjadřuje), ale finální pětka musela obstát především v samostatným poslechu, to znamená jako hudba bez hry. A zrovna Remember Me fantasticky pokrývá obě roviny, jak v konceptu (odrážejícím narušený, fragmentovaný vzpomínky), tak v praxi (např. během soubojů, kdy se dynamika postupně mění a zahušťuje).
-
Pro mě hra roku a herní soundtrack dekády. Bohužel jsem tak trochu jíný ;). Možná proto, že jsem hru překládal.
-
Která Mass Effect hra vyšla v roce 2013? Pokud máte na mysli DLC Citadel, tak to moc originální hudby nemělo.
-
Jo...ale oproti dvojce byl slabej. *4*
-
MGR ma naopak sice take jednoduche suboje s bosmi ale dynamicke a s meniacim sa prostredim
-
Nejlepsi OST ma Starbound!
-
Ano, Remember me malo zaujimavy a iny soundtrack, nez je vo zvyku. Soundtrack, ktory vsak vyrazne pomahal budovat silnu atmosferu mal podla mna tento rok iba Bioshock. Zaroven vsak treba dodat, ze tento rok bol dost slaby co sa soundtrackov tyka. Posledna smrst priam az kultovych soundtrackov bola v ruku 2011, ked vysiel skyrim a deus ex, ktorych soundtracky pocuvam dodnes.
-
Já mám favorita úvodní píseň z Call of Duty-Black Ops.Parádně mi sedí k ději
-
Tak pokud šlo o parodii a nadsázku, nějak jsem to nepochopil... ono je totiž dost snadný si v místních diskuzích pokřivit pohled na příspěvky...
-
Tak možný to je... já skončil u dvojky a všechny ty další "3D díly" šly okolo mě *1*
-
Za me urcite Crysis 3, tam byl skvelej soundtrack.
-
SOUHLAS s tim, že Blood Dragon by si nominaci zasloužil.
NESOUHLAS s tim, že okouzlení osmdesátkama je nějaká hipsteřina. Doma s bráchama všichni žerem 80s a hipsteři fakt nejsme... ale koukám, že je dnes asi v módě dost věcem přizazovat přízvisko "hipsterský"... -
To je fakt. To, že dělal OST k Arkham Origins mě dost mile překvapilo. Zbožňuju jeho hudbu k animáku Batman: The Dark Knight Returns!