-
Kde je nominace Far Cry: Blood Dragon, ktery se veze na vlne hipsterskeho okouzleni eighties estetikou? Je snad ignorace jeho kvalit ultrahipsterina, tak bezna na tomto SERveru?
-
To může být recht, tak či tak. A i když kolega nepochopil širokou souvislost a smysl celýho parodickýho podání, zůstává na tom srandy, že se zrovna on hrdě pustil do boje za viníka upadku tohoto místa. Šest lidí z deseti jsou tady vždy nepřemýšlivým volem, počínaje Veskoslavem a pro mě překvapivě kubi-wanenm konče, takže široká reakce by měla být vlastně pochopitelná. Přesto je stále více jasnější, že údajní "trolové" jsou tou poslední příčinou, co tuhle údajnou komunitu válcuje, a spíše to jsou právě tihle přecitlivělí ukibicovaní domněle všeznalí kok*ti s obrázkem, kteří si vlastně podkopávaj ono slavný zbudování růžové Games komunity tím, že sami preferují vygumovanost, neumí mimo vlastní ego myslet, nerespektují a mozek jim pracuje v zakomplexovaných mantinelech. S odkazem na debatu v jiné diskusi je právě nutný se ptát, jak se může tahle komunita stát něčím komunikativnějším a zdravějším, když tu jsou takoví blbci, kterých se vlastně dotýká sebemenší hovadina? Nemůže. Oni budou hlásat, že za to může ten a ten, a vymýšlet chujoviny pro přihlášený, ale opomíjejí fakt, že jestli Games mělo zdegenerovat, pak právě jejich vinnou a přístupem.
-
měly vždy, co já vím, ale většinou se jednalo jen o title theme + ingame střípky (fanfára při dokončení mise apod.).
-
Pro mě je soudtrack roku Electronic Super Joy
-
Ys serie jednoznačne :)
-
Vzhledem k tomu, že pro redakci je rok uvedení zcela irelevantní, tak proč by tam To the Moon nemohlo být?
-
U kazde hry, kde se da orientovat sluchem, hudbu nekompromisne vypinam jako rusivy element hratelnosti, davam prednost ambient zvukum.
-
Nechtej aby tady lidi chapali nejake jinotaje, vetsinou nepochopi ani to, co napises primocare :-).
-
!!! DMC !!! Tenhle nářezový soundtrack řadím k tomu nej. Hned vedle OST z Painkillera a Quake 2.
-
A Mass Effect je kde?
-
Soudružko, každý má jiný názor, že? *3*
-
Tvuj preslavnej fotrik lidi akorat tak totalne zblbnul, ze ted jiz ani nevi co si vlastne maji o takovych exotech, jako jsi ty, mily Jeziiiiiiiiisku na kriiiiiizku, vlastne myslet. Ja, jakozto Lucifer moc dobre vim, co lidi skutecne chteji a potrebuji. O tom ty, jako tajrlik z dreveneho krize, muzes tezko neco vedet. Tak laskave bez za Marii Magdalenou a prestan tady tlachat hovadiny. Stejne jedine Pan Pekel vladne a nikdo jiny... *16*
-
No ty urcite, Jeziiisi s bederni rouskou misto slipu... *16*
-
V tom případě ti doporučuju ústřední hrdinskej motiv z The Wonderful 101. Epičtější než epikurejci.
-
Je to pěknej a vkusnej, nicméně zcela rutinní soundtrack, vezoucí se nepřekvapivě na Badeltovejch Pirátech z Karibiku. V širší nominaci mi hrál až druhý housle za v diskuzi už zmiňovaným BioShockem nebo Raymanem.
-
2011
-
To The Moon!
-
těším, protože si rád čtu o dobrých hrách, rád si tvořím názor a inspiruju se. navíc mám články tady všehovšudy rád. a stejně taky jako ty čekám, jak se trefí do mého vkusu + jak se vypořádají s obsazováním favoritů. minule jim to šlo pěkně, letos mi připadají dost mimo, bohužel...
-
Asi to The Last of Us, i když tam mě soundtrack na samostatný poslech moc nebavil, ale ve hře samotné sedl naprosto parádně. A GTAV má taky parádní ST, ofc nemluvím o licencovaných skladbách, ale originální hudbě při akci, loading screenu, nebo v samotným menu při pauze.
Remember Me, Bioshock Infinite, Tomb Raider, či Amnesia mi v hlavě vůbec neutkvěly. Teda krom parádní Irene skladby z Bioshocku. (:
A co se týče jednohubek, tak se mi líbilo třeba úvodní theme z Crysis 3 (asi nejlepší skladba roku), Army of Two, či tenhle song z DMC (a to tenhle styl hudby neposlouchám). -
Ze sve pozice samotneho Pana Pekel, Lucifera (ktereho, btw tadyhle tatka Jezise Krista shodil z nebe, jako sveho "padleho andela" rovnou do horoucich pekel) si dovolim klidne rici, ze pro mne i z hlediska minuleho roku zustavaji na mysli stale zejmena dva soundtracky, bez ohledu na to, jak stare jsou......... 1) Max Payne 3 / OST od kapely HEALTH... pri nekterych skladbach me dodnes mirne mrazi. 2) Defcon / Ten, kto NIKDY nemel tu moznost okusit prave nuklearni peklo, ktere vsak zobrazuje jenom mapa sveta + obraz totalni zkazy v podobe sledovani dopadajicich nuklearnich hlavic na jednotlive mesta... a ZAROVEN nemel moznost vyslechnout si k tomu vsemu i patricne dark ambiente znejici OST, ten proste nema sanci tusit, CO JE TO FINALNI NUKLEARNI RESENI V PRAXY. Uznavam, ze samozrejme existuje mnohem vice kvalitnich OST, ale konkretne tyhle dva se mi neskutecne zavrtali pod kuzi........... Jo a jinak zdravim Jeziiiise. Doufam, ze ty rany po hrebech se ti jiz konecne dostali pod kontrolu. Jo... a Bohu vzkaz, ze ho i nadale neminim akceptovat v jeho debilni krestanske podobe... Nu, to by asi tak bylo vsechno. Diky. *16* *16*