Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Bohuzel ta hra zasla, slibovala to mnohe a splnilo ( na rovinu, nic mooc) holt takto dopada kdyz chteji delat hru a nevedi co vlastne od ni chteji... Kazdopadne, DMC tam chybelo no.
  • NumberFiveAlive
    will the circle be unbroken...
  • sipecka
    Taky se mě hra líbila. Takové nové a osvěžující. Bohužel hra dostala špatné recenze a Veskoslav a jemu podobní už jen opakují jak je to mizerná hra.
  • Další Games kvalita.
  • Jsi debil, příteli. Kdyby si svůj sentiment hodil do řitě a raději popřemýšlel, možná bychom se i pochopili.
  • Horst_Fuchs
    To je dost zvláštní volba, z Remember Me mi v paměti neutkvěla jediná skladba, pravda ani jsem to nedohrál. Jaká skladba v tom měla být tak úžasná?

Já bych z těhle her vybral jednoznačně Amnesii, hudby tam sice moc nebylo ale když už tak to byla paráda. A minimálně nominaci by si zasloužil i Devil May Cry nebo takový Strike Suit Zero.
  • hlavně proboha loni snad vyšel AC IV, jeden z nejhezčích soundtracků posledních let.. Brothers to samý, to je maras..

To jsi s tou nominací skončil někdy v létě ne..
  • kubi-wan
    GTAčka nikdy neměly svou vlastní hudbu (i když prej v pětce občas hraje), proto bych je nikdy do týhle kategorie nezařadil...
  • kubi-wan
    To je fakt. Taková 80's palba se ve hrách jen tak neurodí (+ v krabičce se hrou bylo samostatný CDčko se soundtrackem). Ale i když má celkově Blood Dragon moje nejvyšší sympatie a je pro mě osobně nejoblíbenější hrou roku, Remember Me to přeju, protože ten soundtrack je vážně neotřelej a parádní.
  • kubi-wan
    Ty jsi rovnou na jinym webu. A pokud podle tebe Games jdou do latrýny, tak jedině kvůli takovýcm "diskutérům" jako jsi ty. *7*
  • Jack1947
    Troglodit... je tezke jeho svodum o reakci odolat. Neverim v Boha, nechodim ke zpovedi ... verim jen v dobre slovo a ve spasitele v tebe, v jezise v Pana lidstva a vseho ziveho, o chvalme pana Spasitele... nase ztvoritele... Halleluja. (ne joking)

Zadam o odpusteni mych hrichu pane O vsemocny, klanim se ti a doufam ze mi bude odpusteno jakozto ostatnim smrtelnikum... necekam ve vykoupeni, v nebe ale aspon za meho pozemskeho zivota bych rad necim byl. (dekuji predem). *4* Chvalte pana...
  • Mahcake
    Při pohledu na titulek mě napadlo přesně to samý. Soundtrack z MGR je parádní a často mi připomíná Devil May Cry.
  • Remember vitaz ale DMC mal byt urcite nominovany...a Remember me je i ako hra nedocenena v zaplave tych neoriginalnych sra..iek co vychadzaju je to klenot
  • Za mě i tady vítězí Paradox, resp. Andreas Waldetoft a soundtrack k Europa Universalis 4. Titulní "Voyage" je v klenot.
  • Největší masakr byl soundtrack k Devil May cry 5 http://www.youtube.com/watch?v=NHGF_ekAuzk, ale faktem je, že Remember me má také něco do sebe, nicméně mě tam chybí více energie a jako samostatně je docela nudný. http://www.youtube.com/watch?v=m4CdLgfMxQ0
  • Pethulla
    Tak já bych teda hlasoval pro Brutal Legend : http://www.youtube.com/watch?v=5WS57pNIq9A
    (na PC to vyšlo 2013, na konzole sice 2009, ale když mohlo vyhrát LoLko...)
  • A co Rayman? Ackoliv jsem tuto hru nehral, tak ji planuji si poridit a to i diky skvelemu soundtracku!
  • Mel to vyhrat Deus Ex protoze loni vysel Director's Cut! (ne ze by si to druhym rokem nezaslouzil ;))

Remember Me skvela volba. Hru jsem nehral, ale ty melodie zeru.
  • Mé dítě, poslechni svého spasitele a přestaň bezhlavě reagovat na každý příspěvek. Můj otec ti dal mozek, tak jej používej. Snaž se, aby sis místo v Jeho království zasloužil.
  • Ne úplně špatnej tip. A co na to tata? Není přes toto konzervativní? Dokážu si představit, že při tomhle se musí naskakovat i brána. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit