-
Aby byla "slusna" debata... kdyz uz nic jineho.
-
Jak se můžeš těšit na best of her? Co ti to dá?
Připomene to ti to snad něco co jsi nehrál a pak si to zahraješ / poslechneš? Většina recenzí zde je a názor jsi na to lze udělat v době vydání.
Beru Best of modifikací pro nějakou hru. Těch je tuny a kdo to nesleduje nevyzná se v tom. To je opravdu nápomocné. Ale u velkých her? Většina her co zde zatím byla v Best of poznám a něco jsem o tom minimálně četl. Tedy tohle beru spíše jako test, zda se to trefí do mého vkusu :) Nic víc.
Navíc to není tak důležité jako vyhlášení Darwinova ceny *5* -
Ze své pozice syna Božího, bych si dovolil alespoň zvážit nominaci soundtracku z Metal Gear Rising. Jistě, sic to někdy znělo skoro jako znělka k Power Rangers anebo všem těm seriálům z 80. let podobného ražení, ovšem zde plnil svou funkci dokonale. Ještě teď si jej broukám.
-
Remember Me, hands down
-
V prvej polovici prispevku si si odpovedal na jeho druhu cast.
-
Tak je to výběr podle autora tedy to záleží na jeho preferencích...
To je to samé, jako když se zeptáš odborníka co si myslí. Taky neřekne jak to je ale co si myslí. Proto je taky mimo jiné, více komentářů a názorů než odborných studií... Protože zjisti jak něco opravu je, je více složité, než prostě napsat svůj názor i když je opřený o znalosti.
Pak taky vidíš tu debatu které nemá smysl. Komise udělí ocenění filmu a hádají se lidi, proč to nemá ten další. Přitom to nemá smysl, když to je názor komise. Bohužel i věhlasná Nobela cena není pouze o faktech. Vstupuje do toho tlak univerzit a taky lidské faktory komise. O komisi co dává cenu míru ani raději nemluvím.
I když často se vědci shodnou na výsledku udělení ale někdy někoho opomenou i když měl měřitelné důležitější výsledek... Viz český příklad. -
Resogun má ještě výbornej soundtrack
http://www.youtube.com/watch?v=6E15EtadhZ4&list=PLr4p1lPc_AWm0NW7H_au45iLscDga1ai9 -
Bioshock infitnite jsem včera dohrál. Tam byla nějaká pamětihodná hudba? Původní.
-
jak se liší soundtrackam od mobilní fiesta run? protože předchozí jungle run měl soundtrack se stejnou tématikou. co tím, chci říct... že fiesta run mě strašně svou hudbou otravoval, oproti jungle run, který má mnohem příjemnější melodie... al r: legends jsem nehrál, tak právě nevím
-
To je taky super track.
-
DMC melo hezkej zaverecnej souboj, bohuzel ano kdyz uz pak zjisti tu jedinou moznou cestu k zabiti Bosse tak se dostavi ten stereotyp ale furt lepsi nez jine hry kde se dostavuje drive...
-
ne ne, prostě ne. na vaše best of jsem se těšil, ale včerejškem jste mě odrovnali a dneska jsme mimo vkusem. risk of rain, guacamele, dust, electronic super joy. a věřím, že se najde ještě dalších zajímavějších, než od amnesie nebo remember me...
-
AC IV ani v nominaci. Letošní anketa je prostě masakr.
-
K tomu bych za mě doplnil i paralelu v podobě letošního čtvrtýho Europa Universalis. Taky výtečná věc...
-
No to je ultimátum. Jakto, že to vyhrálo to, co to jakože vyhrálo? Tahle sekce se hrubě nepovedla. FAIL? WTF? SRSLY? OMG? KUK? LOL? OOO? *** Nesouhlasíme, hrubě nesouhlasíme. Redakce určitě vysává tuny neidentifikovatelnýho prášku, někdo jim určitě dal tričko zdarma a nebo jim za to už nestojíme. Games jdou do latrýny. Jak si to můžete vůbec tohle dovolit. Vrchol a hanba a šáteček a slza v oku. Už nejste, co dřív. Vyházet vás z oken, dacani...
Nebo jsem v jiné diskusi? -
Hodně ale hodně chudej výběr... Assassins Creed 4,Bioshock Infinite.. nic ? *10*
-
Robot Unicorn Attack: Heavy Metal *16*
-
tak ono po case nastupi aj stereotyp , ked som bol na konci DMC ci castlevanie som si povedal ze Chvalabohu, zacinalo ma to pomaly frustrovat:D
-
Mě tady chybí: Strike Suit Zero OST
http://www.youtube.com/watch?v=-TQa2AYadrg
Paul Ruskay ze vyřádil, a zasmrdělo to soundtrackem ze starého (2003) Homeworldu, což mě k oné hudbě zase vrátilo zpátky.
Ale ze zvolených kandidátů se dá taky vybrat (Last of us a Amnesia jsou prostě...mrazivé), jen mě tam nesedí The Wonderful 101 *5* -
Máš hrozný styl. Máš se od Grygara co učit pardále. Fakt hrůza ten tvůj vyber. To jsi bral podle hypu že?