Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja treba vsechny dily mam oroginalni sice digital, ale mam dokonce 4 dil mam 2x
  • LionelHutz
    No táááák, už je čas na PC verzi.
    • Ono to bude chvíli trvat, než tam zpátky nakopou 10x větší textury a víc aut na ulici, aby to na PC vypadalo nějak reprezentativně
      • Hory85
        lol ty si naivní *1* podívej se jak vypadala předešlá konverze co myslíš že ted jako předělávaj hru? Spíš se věnujou Online protože tam ještě budou peníze přes mikrotransakce.
        Tam je budoucnost ne na PC verzi se zlodějema....
        • predesla konverze mi jela naprosto bez problemu a kdyby si vsichni ti hateri s obstaroznim PC co se jim to na full trhalo nastavili tu HODNE OMEZENOU dohlednost low res textury a minimalni hustotu provozu presne tak jak to meli konzole tak by taky cumeli jak to jede plynule jenze kazdej chtel PC verzi rozjet na full a nemel na to hw a pak brecel!!!
        • na GTA online jsem nadrbanej jak na blondýnu 90-60-90
          • Hory85
            Se ani nedivim ja mam uz druhou postavu dost kamosu parba online je super. ted se maka na nakym patchi, pridavnych predmetech ale hlavbe na mission creatoru, coz z toho udela fakt nekonecny pribeh. jo a zdravim tady frustrovanou detskou dokonalou komunitu. Verte mi ze z vas mam fakt radost. :-D
  • GTA IV se prodalo na konzolích přes 20 milionů a na PC jen 0,7 milionu. A to je PC hráčů mnohonásobně víc, než konzolistů. 19/20 PC hráčů si hru prostě ukradlo. Je s podivem, že Rockstar ještě konverze na PC vůbec dělá...
    • Protoze PC hraci podradny odpad z lowres konzole nechcou hrat.
      • Tebe bych chtěl vážně poznat... i když počkej... nechtěl *1*
      • Petice na PC port snad každýho GTA dokazují opak... *1*
    • nekromant33
      "Vydáme GTA na PC o rok později se slovy, že můžou bejt vůbec rádi že ho mají, konverzi ještě ke všemu zmršíme tak, že třetině lidí vůbec nejde spustit, druhé třetině se trhá jak prase protože není optimalizovaná a poslední funguje ale hází ji pod nohy klacky v podobě R* Social Club, GFWL apod. Následně hráči hru nekupují a svedeme to na piráty. Win Win situace also known as had kousající se do vlastního ocasu." - příběh GTA IV na PC.

Also 0,8 je prodaných retailových kopíí a není zohledněn Steam, takže gtfo.
      • To je nějaká debilní póza psát půlu vět anglicky a půlku česky? Piš normálně, darebáku!
        • nekromant33
          mrzí mě, že ti to vadí, ale to je asi tak všechno co k tomu mám říct a co s tím udělám
          • Inquisitor
            A přijde ti to normální? Ne jako vážně, už jsem to tady viděl vícekrát, tak mě zajímá jestli je to nějaká nová móda?
            • nekromant33
              Kromě toho že to občas (ne nutně týkající se probíraného příspěvku) ušetří pár úhozů do klávesnice a kromě toho, že to moc řešíte, si nemyslím, že by se jednalo o nějaký fenomén a už vůbec ne nějaký z poslední doby. Jestli ti to udělá radost zkusím příště napsat vítězství-vítězství situace jakkoli to imho ( *4* ) zní retardovaněji...
    • A tie čísla si si prosím z ktorého konečníku vycucal? *7*
    • To už jiný nebude. Ale nemůžou přestat dělat PC konverze. Tím si na*erou toho dvacátýho uživatele, který si hru koupí. A to nemůžou potřebovat.
  • KIMCID
    no Pc stále čeká

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit