Přejít na výpis diskuzí
GTA V už poslalo do obchodů 32 milionů kopií a 2k si chválí i prodeje Borderlands 2
4.2.2014 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
predesla konverze mi jela naprosto bez problemu a kdyby si vsichni ti hateri s obstaroznim PC co se jim to na full trhalo nastavili tu HODNE OMEZENOU dohlednost low res textury a minimalni hustotu provozu presne tak jak to meli konzole tak by taky cumeli jak to jede plynule jenze kazdej chtel PC verzi rozjet na full a nemel na to hw a pak brecel!!!
-
Nojo, ROCKTAR * ten vi jak prodavat. *4* Na PC verzi je treba jeste pockat, nebyl uplne vyuzit potencial tech konzlovych a a... jeste tu budou ty slibovane DLC. *14*
-
Kromě toho že to občas (ne nutně týkající se probíraného příspěvku) ušetří pár úhozů do klávesnice a kromě toho, že to moc řešíte, si nemyslím, že by se jednalo o nějaký fenomén a už vůbec ne nějaký z poslední doby. Jestli ti to udělá radost zkusím příště napsat vítězství-vítězství situace jakkoli to imho ( *4* ) zní retardovaněji...
-
Se ani nedivim ja mam uz druhou postavu dost kamosu parba online je super. ted se maka na nakym patchi, pridavnych predmetech ale hlavbe na mission creatoru, coz z toho udela fakt nekonecny pribeh. jo a zdravim tady frustrovanou detskou dokonalou komunitu. Verte mi ze z vas mam fakt radost. :-D
-
za co mám vlastně ty disliky?
-
Tebe bych chtěl vážně poznat... i když počkej... nechtěl *1*
-
S první částí textu máš pravdu, s tou druhou ne, vydaj to bohužel ve stylu portu z konzolí na PC, špatně optimalizované a vůbec nevylepšené, tak jak to dělají celou dobu, protože oni ví že toho pak na PC prodaj tak jako tak stejně dost, a namáhat se upravovat to, vylepšovat, pche, aby to pak zloději ukradli? To jim za to nestačí, hodí čistokrevnej port, a poperte se s tím.
-
Je to jednoduché, pokud půjde konzolová verze stále na odbyt, nemají sebemenší důvod oznamovat nebo dokonce připravovat PC verzi, z té pak vyždímou zbylé prachy až jim půjde rapidně dolů prodejnost konzolových. Čao
-
Petice na PC port snad každýho GTA dokazují opak... *1*
-
GTA V nikdy na PC nebude zmierte sa s tym...
-
GTA V je dobra no dal jsem z ani ranec ale stoji to za to a ze to neni na pc to je na chuja ale muzu va poradit poridte si konzoli jeste k pc a je to *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Protoze PC hraci podradny odpad z lowres konzole nechcou hrat.
-
na GTA online jsem nadrbanej jak na blondýnu 90-60-90
-
GTA na PC ale vyšlo již před 17 lety *8*
-
lol ty si naivní *1* podívej se jak vypadala předešlá konverze co myslíš že ted jako předělávaj hru? Spíš se věnujou Online protože tam ještě budou peníze přes mikrotransakce.
Tam je budoucnost ne na PC verzi se zlodějema.... -
já už chci GTA na PC!!!!
-
To je jednoduché. Najprv to vydali na konzole a všetci si to kúpili. Teraz čakajú až sa to prestane predávať na konzole a potom to vydajú vylepšené na PC (grafika, viac ludí na ulici a pod.) to im zaistí druhú vlnu ziskov a všetci budú spokojní.
-
A přijde ti to normální? Ne jako vážně, už jsem to tady viděl vícekrát, tak mě zajímá jestli je to nějaká nová móda?
-
spíš až někdy v květnu, řekl bych