Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekromant33
    mrzí mě, že ti to vadí, ale to je asi tak všechno co k tomu mám říct a co s tím udělám
  • Jinak čekám PC verzi GTA V do jara.
  • To je nějaká debilní póza psát půlu vět anglicky a půlku česky? Piš normálně, darebáku!
  • Ono to bude chvíli trvat, než tam zpátky nakopou 10x větší textury a víc aut na ulici, aby to na PC vypadalo nějak reprezentativně
  • nekromant33
    Já v den vydání koupil borderlands 2 se season passem za cenu normální hry, zbytek mě krom psycha nezajímal (kterého jsem dokoupil za 3eura v akci). A zrovna obsah základní hry a obsah dlcček u týhle značky je dost v nepoměru vůči 4 mapám za 15euro
  • nekromant33
    "Vydáme GTA na PC o rok později se slovy, že můžou bejt vůbec rádi že ho mají, konverzi ještě ke všemu zmršíme tak, že třetině lidí vůbec nejde spustit, druhé třetině se trhá jak prase protože není optimalizovaná a poslední funguje ale hází ji pod nohy klacky v podobě R* Social Club, GFWL apod. Následně hráči hru nekupují a svedeme to na piráty. Win Win situace also known as had kousající se do vlastního ocasu." - příběh GTA IV na PC.

Also 0,8 je prodaných retailových kopíí a není zohledněn Steam, takže gtfo.
  • A tie čísla si si prosím z ktorého konečníku vycucal? *7*
  • To už jiný nebude. Ale nemůžou přestat dělat PC konverze. Tím si na*erou toho dvacátýho uživatele, který si hru koupí. A to nemůžou potřebovat.
  • na borderlands si počkám na vitu
  • Hlavne nech neznicia znacku Borderlands. Tych DLC je uz sice mnoho ale treba vediet kde je hranica a potom to uz nechat tak. Ziaden Borderland 3, 4, 5 ... Radsej nic a aspon sa bude na tu hru v dobrom spominat.
  • Ja treba vsechny dily mam oroginalni sice digital, ale mam dokonce 4 dil mam 2x
  • LionelHutz
    No táááák, už je čas na PC verzi.
  • GTA IV se prodalo na konzolích přes 20 milionů a na PC jen 0,7 milionu. A to je PC hráčů mnohonásobně víc, než konzolistů. 19/20 PC hráčů si hru prostě ukradlo. Je s podivem, že Rockstar ještě konverze na PC vůbec dělá...
  • KIMCID
    no Pc stále čeká

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit