Přejít na výpis diskuzí
Kevin Spacey jako záporák v prvním traileru na Call of Duty: Advanced Warfare
2.5.2014 | Adam Homola
178 příspěvků
-
Na konci v malým okýnku střílí týpek v českejch maskáčích z Sa vz58... Jen tak pro zajímavost.
-
Pri pohledu na obrazek jsem se zaradoval ze bude hra o house of cards *1* *1* *1*
-
-
Mozna by to chtelo i pridat český titulky, sice se dá rozumět, ale ne uplne vsechno
-
-
Nemyslel jsem, že tohle ještě někdy řeknu, ale: Tohle Call of Duty se mi líbí! :D
-
Mě v zásadě zajímá jen jedno , v jakém to poběží enginu , reálně , pač na ten z roku nulašest se (už) koukat nedá. BTW , honit původně esesáky a wehrmacht mi přišlo zábavné až dost , k tomu pocitu člověk nemusí mít na sobě exoskeletonový support s jet packem u zadku .
-
-
Má být už nový, nikoliv "nový" jako v případě Ghost, kdy stále šlo o původní engine z roku 2006 a upravený.
-
-
Sakra musím si to líp přečíst já myslel že je to HALO V
-
Co sakra všichni mají s tím Crysisem? To snad byla první hra, která přišla s chlapem nebo ženskou navlečených v exoskeletonu? Kupodivu ten exoskeleton v CoD je asi tisíckrát blíže realitě než nanooblek z Crysisu. Já si s koupí počkal, jelikož Ghosts mě trochu zklamali, tak si počkám. A pro ty co chtějí z druhé světové. Tak dejte Ubisoftu ještě tak dvě tři AC a budete mít druhou světovou. *1*
-
to uz nech radej udelaj film to uz nema smysl delat hru vzdyt se to uz temer hraje samo
-
Raději bych zase COD z 2. světové. Dokážu si pak tu hru mnohem víc užít, když se děj zakládá na skutečných událostech. Tyhle pohádky mě nebaví.
-
-
CoD z 2. války nebude jelikož tam nemůžou padat mrakodrapy a mosty za plného provozu dopravy
-
Yep. Návrat ke světovýmu konfliktu by podle mýho taky byl krok správným směrem a rozhodně po letech zajímavým oživením série. Ale měl bych obavy, že vzhledem k tomu na čem teď posledních půl dekády pracovaly všechna CoD studia, jsou tak nadopovaní tímhle přístupem k modernímu pojetí a z toho vyplývajících možností, že výsledek by mohl být slušným legračním průserem, jen na jiným pozadí. Mně se zdá, že právě tahle volnost v konceptu vymejšlení si vlastních námětů od píky jim vyhovuje, protože můžou pustit fantazii na uzdu a trochu překrýt tak ty ptákovinky. Nehledě na to, že lidi, kteří by zpracování světové války ( v jejich podání rozhodně jen té druhé, protože od těhle týmů se dočkat uvěřitelné Velké války, to asi ne) vzali zodpovědně a ve velkým, ti už tam poněkud nejsou. Snad Treyarch, ten možná ještě ze svých zkušeností.
-
-
Už jsem myslel, že v traileru nic nevybouchne nebo nespadne a nakonec tam teda aspoň rozbouraj most. Všechno je jak má být.
-
Pecka, kupujem:-)