Přejít na výpis diskuzí
Kevin Spacey jako záporák v prvním traileru na Call of Duty: Advanced Warfare
2.5.2014 | Adam Homola
178 příspěvků
-
Kevin Spacey..., hlavní záporák - říká někomu něco seriál House of cards? Má to s ním nějakou spojitost?
-
Mě to připomíná film Elisium... :) Aspon vim s ceho vyvojari vychazijou.
-
...zase vačšina rozpočtu pojde na marketing a honorár za K.Spaceyho. Bude z toho len krátka, efektama nabytá "podívaná". Hold, daň za dnešnú dobu. Obsah už není dôležitý.
-
Zatim to vypadá na "Crysis of (Call of) Duty"
-
Hmm, překvapivě mě tu Spacey poněkud zklamal. Nechápejte mě špatně, podle mě je to úžasný herec a určitě by odvedl skvělý výkon, jenže jeho převedení do digitální podoby se mi v tomto traileru nezdá moc dobré. Působí hrozně uměle a chybí mu jakákoliv jemnější mimika (na níž právě Spacey staví poměrně hodně ve svém herectví). Tady je z něj takový plastový panák. Alespoň, že jeho hlas krásně dokresluje atmosféru.
Co mě naopak potěšilo je začlenění power armorů a exoskeletů do hry. Zdá se, že tenhle koncept vývoje moderního vojáka začíná být v poslední době celkem oblíbený (například chystané Edge of Tomorrow, které možná nové CoD i inspirovalo). Nedá se tak říct, že by šlo o něco příliš originálního, ale rozhodně je to znamenitá volba, jak by řekl francouzský číšník. Takové rozšíření hráčských možností (v podstatě "realistické" superschopnosti) je rozhodně vítané. Snad většina těch zajímavých momentů nebude ale omezena jen na animačky.Na každý pád je alespoň na co koukat v trailerech:) -
-
stačí základní znalost fyziky aby človek vedel že takove skoky a sila nejsou reálne ani v exoskeletonu
-
-
ještě že tu máme také odborníky na fyziku. Jako když před mnoha a mnoha lety tvrdily že je nemožné aby člověk někdy vytvořil stroj schopný letu.
-
základné znalosti ako to, že vo vesmíre nie je gravitácia ? *1*
-
-
-
Njn, typicky béčková FPS akčárna na pár hodin za desítky milionu dolarů. Nezapomeňte na popkorn. Nothing to see here.
-
Trailer se mi líbil. Grafika je také hezká. Jo a at žije přihlašování na games.cz. Zadate heslo i nickname a když kliknete na přihlásit, tak vas to hodí na hlavni stránku. (Android, nexus 7)
-
Vždyť už ani nevědí, jaký podtituly tomu dávat...
-
-
ja jen cekam na CoD-Ultimate Warfare....
-
Podtitul to ma, tak asi vedi
-
-
Tak CoD se konecne po vizualni strance dotahlo na jakysi standard, ktery jsme mohli vidat ke konci cyklu predchozi konzolove generace. Skoda jen, ze uz tu mame novou generaci (byt nevypada zas tak o moc lepe).
To chce potlesk.
Jinak to vypada na dalsi CoD v rade, tudiz koho to bavi, tak se asi ma na co tesit. Pro ostatni asi opet nezajem. -
Asi první CoD od MW 1 jedna (což byla tenkrát děsně wow věc a poslední call of Duty co mě fakt bavilo), který se mi líbí a graficky to konečně vypadá líp než právě ta MW 1. Dead Space byla dobrá hra tak uvidíme, co ta hra přinese.