Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    Tak tohle se bude prodávat jako rohlíky.
  • když si to tak vezmu, tak mi ten Kevinův proslov připadá jako narážka na tunelový gameplay CODka
  • Proč záporak, vzdyt mluvi naprosto rozumně!
    • TheGGG
      že ty jsi jeden z těch USA haterů?
  • Ronox
    Tak už víme co bude hrát Francis Underwood v další sérii House of Cards.
    • No jo vlastně teď mi došlo že tam hraje COD (nebo něco takovýho). Akorát škoda že potenciál zápletky bude pravděpodobně zabit tím, že single je reklama na multiplayer.. *13*
      • Miserius
        U CoD bych si nebyl tak jistej... Už i ten mulťak pokulhava... Na Ghostech byla nejlepší singleplayer kampaň (pro mě)... Po dlouhé době mě CoD kampan fakt bavila, možná to je tím že velka část misí byla (treba jen do pulky) stealth a to se mi na CoD vzdy libilo, stealth tunel mě vždy bavil...
        • Mato1987
          u ghost bola najlepšia sp kampaň? to nemôžeš myslieť vážne...sp kampaň u ghosts je horšia ako u blops 2 a to je čo povedať kedže blops 2 bola vážne totálny odpad.
          • Miserius
            Black ops 2 kampan byla taky povedena, nesmis verit vsemu co se pise
            • Miserius
              Ty jsi zase koukám podlehnul hromadnýmu hejtu
            • Mato1987
              HAHAHAHHAHAHAH ty asi fičíš na niečom exckluzívnom.
  • To vypadá na nejlepší hru všech dob. Dvakrát předobjednáno (pro jistotu).
  • Pepinator
    Chápu, proč se to tolika lidem nelíbí a mnohé připomínky dávají smysl. ALE mě tyhle superhrdinský klišovitý singl kampaně prostě bavěj a svižnej stupidní multiplayer vzásadě taky. Vážně by Vás bavilo hrát jen složitý hry se zápletkou, u které musíte přemýšlet? (tím neřikám, že mě takové hry nebaví) Já si u her i rád odpočinu, nevím jak Vy. Je mi vážně jedno, že je to Call of Duty. Mě to baví a prodejní čísla říkají, že nejsem jediný. A pro rejpali -> NE, nejsem ten, co hraje jen velké AAA tituly s obří reklamou. Užiju si rád všechny typy her. *3* Hrajte co Vás baví a neřešte chujoviny. *4*
    • ZvacA
      Souhlasil bych, na podobně béčkově laděných konceptech není nic zlýho, ale otázkou je pořád to zpracování, u kterýho nemusej být zárukou hezký grafiky, efektivně poskládaný QTE momenty na jedno použití a jakási takási skriptovaná "next-gen" fyzika. Vezmi si třeba takovej Soldier of fortune - v jádru stejná věc, ještě laděná do stylu "one man show" s politickým příběhovým pozadím na list scénáře "jeden nám hrozí atomovkou/biologickou zbraní, dej mu do držky", ale celkovej feeling a ta hratelnost, ta je opravdu někde jinde. A přitom si taky na nic nehraje, vznikla v době, kdy si zatím k prezentovaným mechanikám jako dnes mohla leda tak přičichnout, ale v té jednoduchosti dokázala nejen působit tak nějak po hratelnostní stránce komplexně, ale rozhodně i tak bavit. A to bez nostalgie a takových.

Nicméně i s takovým přístupem a zájmem u CoD však začneš narážet, že tenhle titul se sice herně tváří podobně, ale nějak celkovým dojmem je stále více o ničem. Osobně nemyslím, že i když se hra považuje nebo je považována za nějakýho moderního představitele bezmozkové hratelnosti, že by nemohla na tomhle poli selhávat. Právě CoD dokazuje, že toho je schopno dosahovat. Vypnout u takové hry, fajn, ale pokud i tak tě nebaví, protože její zpracování je buď jen minimálně směšným repetentem už viděnýho nebo neumí stále zkvalitnit i právě to, neumí dále přinýst alespoň něco zajímavějšího, tak to už je problém. Osobně chci tím říct, že CoD poslední produkcí nepůsobí opravdu ničím přesvědčivě, a to i na poměry očekávání jednoduché kampaně, u které by si člověk jen tak zablbnul.
    • Miserius
      Jo, ja myslim že každej ma nekdy chut na "CoD" ... Proste nekdy clovek chce nejakou svižnou, přehnanou, "epickou" a béčkovou kampaň, já taky někdy a to vždy koupim poslední CoD co zrovna vyšlo *15* Mulťak je takoy takovej zapnout to na 30 minut a jít zas pryč, to třeba u Battlu 4 nejde, za 30 minut mi to stihne akorát naloadovat a hned padnout a ještě jsem nehrál
    • ta potíž je že se všichni snaží CoD kopírovat, to znamená že ubývá velkých zajímavých her a zbývají jen ty menší a ty každého nemusí nějakým způsobem přitahovat
      • Co sakra všichni mají s tím Crysisem? To snad byla první hra, která přišla s chlapem nebo ženskou navlečených v exoskeletonu? Kupodivu ten exoskeleton v CoD je asi tisíckrát blíže realitě než nanooblek z Crysisu.
      • Pepinator
        Ano, to máš pravdu. Ale je s podivem, že nadávají na Call of Duty. Ať nadávaj na toho, kdo se snaží být jako Call of Duty.
  • Call of Titanfall: Maximum Armor

omg další recyklát staršího obsahu (zvuky, zastaralá grafika, animace, textury, objekty přeskinovaný do "nových") + obšlehnutí konkurence... a to vše za 60$ + dalších 60$ za DLC... hm, nevim co k tomu říct.
    • haters gonna hate
      • cod faggots will stay gay *3*
  • Ocelot
    Nemyslel jsem, že tohle ještě někdy řeknu, ale: Tohle Call of Duty se mi líbí! :D
  • Mart9
    Raději bych zase COD z 2. světové. Dokážu si pak tu hru mnohem víc užít, když se děj zakládá na skutečných událostech. Tyhle pohádky mě nebaví.
    • CoD z 2. války nebude jelikož tam nemůžou padat mrakodrapy a mosty za plného provozu dopravy
    • ZvacA
      Yep. Návrat ke světovýmu konfliktu by podle mýho taky byl krok správným směrem a rozhodně po letech zajímavým oživením série. Ale měl bych obavy, že vzhledem k tomu na čem teď posledních půl dekády pracovaly všechna CoD studia, jsou tak nadopovaní tímhle přístupem k modernímu pojetí a z toho vyplývajících možností, že výsledek by mohl být slušným legračním průserem, jen na jiným pozadí. Mně se zdá, že právě tahle volnost v konceptu vymejšlení si vlastních námětů od píky jim vyhovuje, protože můžou pustit fantazii na uzdu a trochu překrýt tak ty ptákovinky. Nehledě na to, že lidi, kteří by zpracování světové války ( v jejich podání rozhodně jen té druhé, protože od těhle týmů se dočkat uvěřitelné Velké války, to asi ne) vzali zodpovědně a ve velkým, ti už tam poněkud nejsou. Snad Treyarch, ten možná ještě ze svých zkušeností.
  • Thorleif_cz
    Na konci v malým okýnku střílí týpek v českejch maskáčích z Sa vz58... Jen tak pro zajímavost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit