Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Khanemis
    Hmm, překvapivě mě tu Spacey poněkud zklamal. Nechápejte mě špatně, podle mě je to úžasný herec a určitě by odvedl skvělý výkon, jenže jeho převedení do digitální podoby se mi v tomto traileru nezdá moc dobré. Působí hrozně uměle a chybí mu jakákoliv jemnější mimika (na níž právě Spacey staví poměrně hodně ve svém herectví). Tady je z něj takový plastový panák. Alespoň, že jeho hlas krásně dokresluje atmosféru.

Co mě naopak potěšilo je začlenění power armorů a exoskeletů do hry. Zdá se, že tenhle koncept vývoje moderního vojáka začíná být v poslední době celkem oblíbený (například chystané Edge of Tomorrow, které možná nové CoD i inspirovalo). Nedá se tak říct, že by šlo o něco příliš originálního, ale rozhodně je to znamenitá volba, jak by řekl francouzský číšník. Takové rozšíření hráčských možností (v podstatě "realistické" superschopnosti) je rozhodně vítané. Snad většina těch zajímavých momentů nebude ale omezena jen na animačky.Na každý pád je alespoň na co koukat v trailerech:)
    • stačí základní znalost fyziky aby človek vedel že takove skoky a sila nejsou reálne ani v exoskeletonu
      • TheGGG
        ještě že tu máme také odborníky na fyziku. Jako když před mnoha a mnoha lety tvrdily že je nemožné aby člověk někdy vytvořil stroj schopný letu.
      • C-BEAM
        základné znalosti ako to, že vo vesmíre nie je gravitácia ? *1*
  • Kašlu na celý Cod. Já chci hrát za Franka Underwooda (Kevin Spacey ho hraje v House of cards, vřele dopručuji) a ovládnout s ním svět.
  • prudislav
    Zatim to vypadá na "Crysis of (Call of) Duty"
  • Pilgrim66
    Asi první CoD od MW 1 jedna (což byla tenkrát děsně wow věc a poslední call of Duty co mě fakt bavilo), který se mi líbí a graficky to konečně vypadá líp než právě ta MW 1. Dead Space byla dobrá hra tak uvidíme, co ta hra přinese.
  • Njn, typicky béčková FPS akčárna na pár hodin za desítky milionu dolarů. Nezapomeňte na popkorn. Nothing to see here.
  • *Knock* *knock*
    • kdo je tam
  • At je call of duty série poslední roky jaká je... trailer jako takový vypadá opravdu dobře
    • ale neni v něm žádnej pes. proč by se s těma čoklama tak dělali, když je použili jen v jednom díle, čekal jsem že tu myšlenku nějak víc rozvinou
      • Tenhle CoD nebude od tech vyvojaru co delali CoD s pejskama ne?
  • Nikdy jsem nebyl moc CoD hater (když to někoho baví), modern warfare 2 mě dokonce bavilo a sympatické mi bylo, že klidně zabili hlavní postavy a soundtrack byl naprosto skvělý, i přes ten klišoidní příběh.

Grafikofil také nejsem ale tady z těch archaických animací oči pláčou jak při vražení citrónu do oka, není to GTA aby to muselo mít průměrně technologickou stránku, je to uzavřená koridorovka s milionovým rozpočtem a přesto vypadá X let starý Crysis 2 líp.

Skeletony vypadají jako ty co používají Stalkeři z Černobylský zóny (nebo z Blomkampova Elysium) a téma zlých zbrojařských korporací ovládající svět asi taky nikoho nerozpláče, nicméně trailer je opět dobře udělaný i s hudbou, furt ale platí že se snad radši kouknu na walkthrough než to kupovat.
  • A bude tam už taky ta pověstná AI?
  • Mě prostě tenhle trailer zavání děsnou leností, aneb Spacey v roli prezidenta mudruje o demokracii a moci a do toho záběry, který by se v klidu daly zaměnit s black ops 2 (až na ty exoskeletony) + název jehož lenost snad ani není nutné zdůrazňovat. Nechci tím hodnotit samotnou hru, ale jako prezentace která mi má vyrazit dech a donutit předobjednat je to o ničem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit