Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Trailer skvělej. Je vidět, že mají dostatek peněz na schopné lidi.
    Samotná hra vypadá zajímavě. Krapet vzdálená budoucnost a s tím spojené vychytávky se mi líbí.
    Jestli se trochu změní styl SP a kampaň nebude na 4 hodiny, tak bych do toho možná šel. Ale moc tomu nevěřím. Black Ops 2 i Ghost mě taky lákali, ale SP opět na můj vkus příliš krátky, příliš hektický a příliš svázaný tvůrci. Holt nejsem zjevně cílovka CoD série *1*
  • oktavius66
    No, nejsem zrovna fanda COD, ale tohle se mi celkem zalíbilo. Už jenom pozitivum, že KONEČNĚ !!! vylepšili grafickou stránku... což je obrovské plus na COD. Trailer je hrozně SUPER, ale více by mě zajímala hrací doba. Nechci být skeptik, ale počítám opět s 4-5 hodinami na HARD. Také mi připadá že tohle už prostě není to Call of Duty co bývalo. V traileru jde vidět spousta věcí z jiných filmů i jiných her. Když se zakoukáte, tak poznáte hodně. Ale jo... přiznám, že je to velký krok dopředu a doufám, že z toho vyleze dobrá hra, která se dá aspoň hrát a rozjet. Ne jako Ghosts !
  • Draken69CZ
    Sakra musím si to líp přečíst já myslel že je to HALO V
  • Tak CoD se konecne po vizualni strance dotahlo na jakysi standard, ktery jsme mohli vidat ke konci cyklu predchozi konzolove generace. Skoda jen, ze uz tu mame novou generaci (byt nevypada zas tak o moc lepe).
    To chce potlesk.
    Jinak to vypada na dalsi CoD v rade, tudiz koho to bavi, tak se asi ma na co tesit. Pro ostatni asi opet nezajem.
  • Od CoD hry tradičně valná očekávání nemám, ale téma, které Spacey nadhazuje (alespoň v první půli traileru) je dost aktuální a zajímavý politický issue. Jestli to nezadubou nějakou americkou chujoblitkou, mohl by mít příběh solidní přidanou hodnotu...
  • Call of Duty zachrání jenom...... Popravdě mě nic nenapadá.
    Každý díl je to samé (v Ghostech dokonce poslední okopírovali z jiného dílu).
    Chce to fakt něco novýho.
    Jinak se položí do hrobu, Ghosti (a další děckama oblíbené díly) to kopali rychlostí světla až vykopali tunel do pekla.
    • Miserius
      Ta copy/paste animace (ehm... copy-paste je cela ta serie) co byla na konci MW2 je na zacatku Ghostu, ne na konci... To je ten problem kdyz nekdo koukne jen na video na youtube *3*
  • Spacey a grafika urcite zaujali. Hlavnym problemom CoD je silne obmedzena volnost, ked hra nuti stlacat tlacitka kedy ona chce a nikdy inak. To bolo fajn leda tak v prvych MW.
  • Frank Underwood: Hunt or be hunted.... https://www.youtube.com/watch?v=h7cmzE3mwAM
  • snáď nebude americkým prezidentom, ktorý sa dostal do kresla z postu viceprezidenta v House of Cards, to by ma sklamalo, ale pre House of Cards :D
  • Rozhodne nechci nad Sledgehammer předem lámat hul ale dokud Kotick nepořídí svým studiím skutečně nový next gen engine tak děkuji nechci. Opět je jasně patrná nevyrovnanost grafického kabátu podobně jako v Ghost. Tato série se hýbe, zní a vypadá už příliš dlouho stále stejně a to je nepřijatelné. Jen sem zvědavý zda se bude opakovat fail s HW nároky kdy po několika týdnech bylo nesmyslných 6GB RAM vcelku potichu opraveno na 4GB.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší