Přejít na výpis diskuzí
Kevin Spacey jako záporák v prvním traileru na Call of Duty: Advanced Warfare
2.5.2014 | Adam Homola
178 příspěvků
-
Jako drahý a hodně béčkový film ano...jako hra? k smíchu
-
Mě v zásadě zajímá jen jedno , v jakém to poběží enginu , reálně , pač na ten z roku nulašest se (už) koukat nedá. BTW , honit původně esesáky a wehrmacht mi přišlo zábavné až dost , k tomu pocitu člověk nemusí mít na sobě exoskeletonový support s jet packem u zadku .
-
-
Má být už nový, nikoliv "nový" jako v případě Ghost, kdy stále šlo o původní engine z roku 2006 a upravený.
-
-
Nechápu. Call of Duty byla moje nejoblíbenější hra do titulu Black Ops... Teď to stojí za prd. Tohle je Crysis + co já vím co. Už to vůbec není co to bylo. *9*
-
Už jsem myslel, že v traileru nic nevybouchne nebo nespadne a nakonec tam teda aspoň rozbouraj most. Všechno je jak má být.
-
to uz nech radej udelaj film to uz nema smysl delat hru vzdyt se to uz temer hraje samo
-
Spacey si tak rád vybírá kvalitní filmový projekty a tak často odmítá ty potenciálně míň kvalitní, že se fakt divim, že si ho dokázali koupit do herní série s tak ryze béčkovejma scénářema předešlejch titulů. Kór když to z traileru vypadá ještě o několik levelů stupidněji.
-
-
O duvod víc si myslet že nové CoD bude kvalitní i v příběhu když si koupili Spaceyho ne ? *1*
-
Pořád je tu ještě ta možnost, že scénář za něco stojí. Nové studio, tak uvidíme. Spacey doteď opravdu nebral žádný srágory.
-
Béčko není nutně špatnej film. A ryzí béčko teprve né.
-
-
To jsem taky ani neřekl. Ale aby bylo béčko kvalitní, tak to většinou musí být "uvědomělý" béčko.. to pak většinou zaujme formou, kterou hodně pomůže dotvořit i netradičně (v mnoha případech špatně) napsané a zahrané postavy. Kevin Spacey je prostě imho jenom další tah na pěněženky, nikoliv nějakym zodpovědnym uměleckym rozhodnutím. A COD je zkrátka jenom herní paralela k dnešním filmovejm blockbusterům, nikoliv ke kvalitním béčkovejm filmům.
-
-
I přes superlativy o vskutku novém, kterých se jiště z make of- videí ze strany Spaceyho dočkáme, bude jasný, že vydělávat je potřeba - a v takovým případě dostávaj zásady na tlamu.
-
-
Ale tak proč by si nemohl zahrát ve hře? CoD je ve státech kult, tak v tom nevidím problém. On to podle mě bere taky jako jenom hru a další zkušenost. Tady nemusí podávat oskarovej výkon, ale dělat to čistě pro zábavu.
-
-
-
Po pravde musím povedať, že to vyzerá sakramensky dobre. A tak od Sledgehammer games som očakával kvalitu, keďže sú tam veteráni z prvého Dead Spacu a už pomáhali pri MW 3. Dosť mi to v niektorých momentoch aj pripomínalo Black Ops 2. No nič je jasné čo budem robiť 4.novembra *1*
-
nuda nuda a zase jen nuda
-
to je vážne moc toto :D:D
-
Skvěle na mě působí i hlavní záporák. CoD série měla vždy perfektní padouchy, Makarov, Menendez, Zakhaev atd. a tady to vypadá na další podařený charakter. V dnešní době, kdy se charizmatičtí nepřátelé ve hrách skoro nevyskytují, jednoznačně paráda.
-
-
Jo souhlas, takove pekne stereotypy a cliche, toho je CoD plny. *1*
-
-
ale prosímtě, ani si ty CoDy nehrál. Jsi jen hater. *3* Řekni mi hru s lepšími padouchy,
-
-
Far Cry 3.
-
Red Dead Redemption
-
-
-