Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je díl, který po dlouhé době vypadá kupodivu dobře, ale pořád je to CoD, takže opatrnost na místě. Hlavně ať to zase není zabugovaný šmejd jako ten poslední, to bylo něco neskutečně tragického.

Pozitivum: není tam čokl
    Negativum: Ty superskoky se mi moc nelíbí
  • Vždyť už ani nevědí, jaký podtituly tomu dávat...
    • ja jen cekam na CoD-Ultimate Warfare....
    • Podtitul to ma, tak asi vedi
  • Miserius
    Doufám teda, že dodělaj kolečko a zase se vrátí do druhý světový...
    Prosím, aby se GGG zdržel křičení, že všechny 4 ( *15* ) bitev z druhý světový už každej videl *3* 6 let trvající konflikt na polovině planety. Pokud si někdo fakt myslí, že bylo akorát vylodění, Stalingrad, Kursk a rovnou bitva o Berlin takže už neni co ukazovat tak by si měl přesednout
  • No horší název už tomu dát opravdu nemohli.
  • Pri pohledu na obrazek jsem se zaradoval ze bude hra o house of cards *1* *1* *1*
    • Mozna by to chtelo i pridat český titulky, sice se dá rozumět, ale ne uplne vsechno
  • residentevilfans
    Misa Bayu by zaplesal! *1* *1* *5*
  • Takové Crysis v čisté tunelovce, co uběhne za 5 hodin. Nemusí to tak být, ale já bych jim spíše nevěřil.
  • ...zase vačšina rozpočtu pojde na marketing a honorár za K.Spaceyho. Bude z toho len krátka, efektama nabytá "podívaná". Hold, daň za dnešnú dobu. Obsah už není dôležitý.
  • Radši house of cards: the game, když už ten Spacey v kvádru :D
  • x_ander
    Což o to, trailer je parádní a Spacey si to hrozné dává. Kéž by tak zapracovali i na hratelnosti a konečně to nebyl jen nalajnovaný skriptovaný koridor, kde člověk nesmí udělat krok vedle. Naivní, já vím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit