Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kevin Spacey..., hlavní záporák - říká někomu něco seriál House of cards? Má to s ním nějakou spojitost?
  • ak má cod kvalitný príbeh tak leporelá sú veľdiela svetovej literatúry
  • cod faggots will stay gay *3*
  • Mě to připomíná film Elisium... :) Aspon vim s ceho vyvojari vychazijou.
  • Far Cry 3.
  • Red Dead Redemption
  • TheGGG
    ještě že tu máme také odborníky na fyziku. Jako když před mnoha a mnoha lety tvrdily že je nemožné aby člověk někdy vytvořil stroj schopný letu.
  • C-BEAM
    základné znalosti ako to, že vo vesmíre nie je gravitácia ? *1*
  • ...zase vačšina rozpočtu pojde na marketing a honorár za K.Spaceyho. Bude z toho len krátka, efektama nabytá "podívaná". Hold, daň za dnešnú dobu. Obsah už není dôležitý.
  • prudislav
    Zatim to vypadá na "Crysis of (Call of) Duty"
  • ja jen cekam na CoD-Ultimate Warfare....
  • stačí základní znalost fyziky aby človek vedel že takove skoky a sila nejsou reálne ani v exoskeletonu
  • Khanemis
    Hmm, překvapivě mě tu Spacey poněkud zklamal. Nechápejte mě špatně, podle mě je to úžasný herec a určitě by odvedl skvělý výkon, jenže jeho převedení do digitální podoby se mi v tomto traileru nezdá moc dobré. Působí hrozně uměle a chybí mu jakákoliv jemnější mimika (na níž právě Spacey staví poměrně hodně ve svém herectví). Tady je z něj takový plastový panák. Alespoň, že jeho hlas krásně dokresluje atmosféru.

Co mě naopak potěšilo je začlenění power armorů a exoskeletů do hry. Zdá se, že tenhle koncept vývoje moderního vojáka začíná být v poslední době celkem oblíbený (například chystané Edge of Tomorrow, které možná nové CoD i inspirovalo). Nedá se tak říct, že by šlo o něco příliš originálního, ale rozhodně je to znamenitá volba, jak by řekl francouzský číšník. Takové rozšíření hráčských možností (v podstatě "realistické" superschopnosti) je rozhodně vítané. Snad většina těch zajímavých momentů nebude ale omezena jen na animačky.Na každý pád je alespoň na co koukat v trailerech:)
  • Njn, typicky béčková FPS akčárna na pár hodin za desítky milionu dolarů. Nezapomeňte na popkorn. Nothing to see here.
  • Krescz
    jsem hrdy vlastnik 2, MW1 i 2...u vsech tech her jsem se kralovsky bavil a nelituji koupe....ale odmitam kazdy rok utracet litr za hru, ktera se od predesleho dilu vubec nezmenila(tvl PES...to musim mit *7* )...mas pravdu rad si zahejtuju, ale ty taky...jestli jsem primitiv ja tak ty nejsi o nic lepsi *3*
  • Podtitul to ma, tak asi vedi
  • Trailer se mi líbil. Grafika je také hezká. Jo a at žije přihlašování na games.cz. Zadate heslo i nickname a když kliknete na přihlásit, tak vas to hodí na hlavni stránku. (Android, nexus 7)
  • TheGGG
    ale prosímtě, ani si ty CoDy nehrál. Jsi jen hater. *3* Řekni mi hru s lepšími padouchy,
  • Vždyť už ani nevědí, jaký podtituly tomu dávat...
  • Jo souhlas, takove pekne stereotypy a cliche, toho je CoD plny. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit