Přejít na výpis diskuzí
Kevin Spacey jako záporák v prvním traileru na Call of Duty: Advanced Warfare
2.5.2014 | Adam Homola
178 příspěvků
-
ano black ops 2 bylo geniální, ale to byla jen první kapka, ghost bylo téměř jak ze současnoti, takže pořád ještě čekám.
Titan fall mě nezajímá, já hraju výhradně SP, takže sci-fi CoD je paráda. -
škoda že nezávyslá studia nevydávají dobré hry.
-
Asi pro nej to byla moc blizka budoucnost, chce to vzdalenejsi s exoskeletony , drony a buhvi cim jeste. *3*
-
Black ops 2 nic?
-
názor primitiva, odsuzuješ sérii, kterou si beztak od MW1 ani nehrál. Typický CoD hater, vždy z něj vypadne že ani pomalu neví o co jde, ale proč si nezanadávat.
-
Ked som sa pozrel na obrazky tak ze hmmm nevyzera to zle ale po pozreti videa... POPROSIIIM 2.sv vojnu,toto nie je TITANFALL alebo Crysis!! *16*
-
Paráda, těším se a moc. Hateři z českých diskuzí mě neberou, CoD jsem vždycky chtěl v budoucnosti a konečně jsem se toho dočkal. Moc FPS sci-fi válečných her není. Pro mě zatím kraluje killzone série jakožto nejlepší sci-fi fps, uvidíme jsetli to CoD překoná.
-
když si to tak vezmu, tak mi ten Kevinův proslov připadá jako narážka na tunelový gameplay CODka
-
Kašlu na celý Cod. Já chci hrát za Franka Underwooda (Kevin Spacey ho hraje v House of cards, vřele dopručuji) a ovládnout s ním svět.
-
No Jacku, ty mas zrovna co rikat nekomu ze travi cely den v diskuzích *1* Já sem píšu z práce, ze školy a když mam čas z domova a myslim si že Veskoslav na tom bude podobně, ty sem ale píšeš pořád a o co hůř, ještě to nedává smysl, Veskoslavovi aspon rozumim a třeba vim že mam být uraženej, u tebe je člověk uraženej protože zase píšeš nějakym doposud neobjevenym jazykem
-
Booze ty si mental....
-
Frank Underwood: Hunt or be hunted.... https://www.youtube.com/watch?v=h7cmzE3mwAM
-
Uvědomuješ si, že dnes vyšel první trailer a toho je jedinej článek? Debilita spíš dělá divy *1*
-
jzs...takovej crap a vsichni se muzou posr*t...150 clanku o nejtrapnejsi hre ever...dobry marketing dela zazraky
-
Spacey a grafika urcite zaujali. Hlavnym problemom CoD je silne obmedzena volnost, ked hra nuti stlacat tlacitka kedy ona chce a nikdy inak. To bolo fajn leda tak v prvych MW.
-
Jen pár oprav. Jedno studio nedělá hru jeden rok. Teď se střídají tři studia a tudíž na každém pracují tři roky. Tyhle studia taky mají daleko víc lidí a víc prostředků, takže mohou obsah přímo chrlit. Navíc si předávají assety, takže mohou recyklovat spoustu animací, modelů a zvuků, což taky dělají. A vlastně i taky herního kódu. Takže nevím, co se jim má nechat.
-
Ta copy/paste animace (ehm... copy-paste je cela ta serie) co byla na konci MW2 je na zacatku Ghostu, ne na konci... To je ten problem kdyz nekdo koukne jen na video na youtube *3*
-
Call of Duty zachrání jenom...... Popravdě mě nic nenapadá.
Každý díl je to samé (v Ghostech dokonce poslední okopírovali z jiného dílu).
Chce to fakt něco novýho.
Jinak se položí do hrobu, Ghosti (a další děckama oblíbené díly) to kopali rychlostí světla až vykopali tunel do pekla. -
Hele, vetsinou souhlasim ale tohle je o lidech masová zalezitost. Tady si vedle INDIE a majnštrým je o necem trochu jinem. (jine podminky, atp...) Kupuji to a nestezuji si na to ze to je kazdym rokem horsi a horsi. Velka/mala studia uplne o necem jinem.
-
ha ha ha stejne herni principy jen trochu v jinem kabatku, kdo to ma rad si uzije, pro me nuda...necekejte nic prevratnyho, takovej americkej patos na entou v lepsim kabatku...