Přejít na výpis diskuzí
Kevin Spacey jako záporák v prvním traileru na Call of Duty: Advanced Warfare
2.5.2014 | Adam Homola
178 příspěvků
-
Rok se s rokem sešel a je to zase tady!! Naprostá, totální, galaktická chůjovina jako vždy. Klasický CoD trailer(CoD Ghosts+BO2+MW3 = Advanced Warfare) ... emm, roztrhaná americká vlajka mi moc chybí. :( woow!! všechno je to tak strašně hustýý,, kolik asi budeme muset mačkat čudlíků, aby jsme za jízdy skočili na auto a vyhodili řidiče ven?! Jeden? ani to néé. :D :D
-
O tom nevím, pro mě bylo poslední CoD MW2 a tu jsem projel jenom kvůli tomu, že to byl dárek *1*
-
Já doufám že investují 5 milionu dolarů na alespoň jednu novou animaci úmrtí vojáka...
-
Doufám teda, že dodělaj kolečko a zase se vrátí do druhý světový...
Prosím, aby se GGG zdržel křičení, že všechny 4 ( *15* ) bitev z druhý světový už každej videl *3* 6 let trvající konflikt na polovině planety. Pokud si někdo fakt myslí, že bylo akorát vylodění, Stalingrad, Kursk a rovnou bitva o Berlin takže už neni co ukazovat tak by si měl přesednout -
Animace obličejů z dob PS2... *15*
-
U CoD bych si nebyl tak jistej... Už i ten mulťak pokulhava... Na Ghostech byla nejlepší singleplayer kampaň (pro mě)... Po dlouhé době mě CoD kampan fakt bavila, možná to je tím že velka část misí byla (treba jen do pulky) stealth a to se mi na CoD vzdy libilo, stealth tunel mě vždy bavil...
-
Bojím se dvou věcí a to, že:
a) Budete sice moct lézt po zdech ale jenom na předem vyznačených místech, takže CoD SP klasika - spousta "volnosti", ale jenom kde ti to dovolíme.
b) Sprasí Spaceyho charakter a zas to bude jenom tuctový diktátor.
A taky teda ta grafika pŕi zaostření na Spaceyho ksicht.... Captain Price v CoD4 vypadal líp -
asi tak, jakoby Crysis byla první LOL :D
-
No jo vlastně teď mi došlo že tam hraje COD (nebo něco takovýho). Akorát škoda že potenciál zápletky bude pravděpodobně zabit tím, že single je reklama na multiplayer.. *13*
-
Co to má společné s Crysis mi docela slušně uniká. To jako každá hra, kde bude nějaký typ bojového obleku teď bude okleštěný Crysis?
-
to je vážne moc toto :D:D
-
Takže to bude okleštěná Crysis 2?
-
To vypadá na nejlepší hru všech dob. Dvakrát předobjednáno (pro jistotu).
-
Tak už víme co bude hrát Francis Underwood v další sérii House of Cards.
-
KillZone??
-
Tak tohle se bude prodávat jako rohlíky.
-
tak jo, už jsem to psal do bleskovek ale napíšu to i sem. tradiční cod (bf) trailer, kde všechno vybuchuje, stavby se bortí, auta padají z mostu a vojáci skáčou na pozadí klišé zápletky o americe v ohrození *3*
ješte chybí padající mrakodrap.
fakt nechápu jak tahle komedie na nekoho muže udelat dojem vždyť je to trapný. pochopitelne oscarový kevin spacey je machr, to jo -
Po pravde musím povedať, že to vyzerá sakramensky dobre. A tak od Sledgehammer games som očakával kvalitu, keďže sú tam veteráni z prvého Dead Spacu a už pomáhali pri MW 3. Dosť mi to v niektorých momentoch aj pripomínalo Black Ops 2. No nič je jasné čo budem robiť 4.novembra *1*