Přejít na výpis diskuzí
Kevin Spacey jako záporák v prvním traileru na Call of Duty: Advanced Warfare
2.5.2014 | Adam Homola
178 příspěvků
-
chapu že kasualove co jim je pres 30 a koupi si jednu hru za rok si tohle koupí a užijí ale od čtenaru tiscali jsem čekal vyšší level vkusu, jsem znechucen jak tady nekdo muže napsat že se mu to líbí
-
kdo je tam
-
ne, Sylvester Stallone.
-
to je Kevin Spacey?
-
*Knock* *knock*
-
Mozna by to chtelo i pridat český titulky, sice se dá rozumět, ale ne uplne vsechno
-
Na konci v malým okýnku střílí týpek v českejch maskáčích z Sa vz58... Jen tak pro zajímavost.
-
Yep. Návrat ke světovýmu konfliktu by podle mýho taky byl krok správným směrem a rozhodně po letech zajímavým oživením série. Ale měl bych obavy, že vzhledem k tomu na čem teď posledních půl dekády pracovaly všechna CoD studia, jsou tak nadopovaní tímhle přístupem k modernímu pojetí a z toho vyplývajících možností, že výsledek by mohl být slušným legračním průserem, jen na jiným pozadí. Mně se zdá, že právě tahle volnost v konceptu vymejšlení si vlastních námětů od píky jim vyhovuje, protože můžou pustit fantazii na uzdu a trochu překrýt tak ty ptákovinky. Nehledě na to, že lidi, kteří by zpracování světové války ( v jejich podání rozhodně jen té druhé, protože od těhle týmů se dočkat uvěřitelné Velké války, to asi ne) vzali zodpovědně a ve velkým, ti už tam poněkud nejsou. Snad Treyarch, ten možná ještě ze svých zkušeností.
-
Pri pohledu na obrazek jsem se zaradoval ze bude hra o house of cards *1* *1* *1*
-
Nemyslel jsem, že tohle ještě někdy řeknu, ale: Tohle Call of Duty se mi líbí! :D
-
Má být už nový, nikoliv "nový" jako v případě Ghost, kdy stále šlo o původní engine z roku 2006 a upravený.
-
HAHAHAHHAHAHAH ty asi fičíš na niečom exckluzívnom.
-
Mě v zásadě zajímá jen jedno , v jakém to poběží enginu , reálně , pač na ten z roku nulašest se (už) koukat nedá. BTW , honit původně esesáky a wehrmacht mi přišlo zábavné až dost , k tomu pocitu člověk nemusí mít na sobě exoskeletonový support s jet packem u zadku .
-
Sakra musím si to líp přečíst já myslel že je to HALO V
-
Co sakra všichni mají s tím Crysisem? To snad byla první hra, která přišla s chlapem nebo ženskou navlečených v exoskeletonu? Kupodivu ten exoskeleton v CoD je asi tisíckrát blíže realitě než nanooblek z Crysisu. Já si s koupí počkal, jelikož Ghosts mě trochu zklamali, tak si počkám. A pro ty co chtějí z druhé světové. Tak dejte Ubisoftu ještě tak dvě tři AC a budete mít druhou světovou. *1*
-
to uz nech radej udelaj film to uz nema smysl delat hru vzdyt se to uz temer hraje samo
-
Raději bych zase COD z 2. světové. Dokážu si pak tu hru mnohem víc užít, když se děj zakládá na skutečných událostech. Tyhle pohádky mě nebaví.
-
Už jsem myslel, že v traileru nic nevybouchne nebo nespadne a nakonec tam teda aspoň rozbouraj most. Všechno je jak má být.
-
Black ops 2 kampan byla taky povedena, nesmis verit vsemu co se pise
-
Souhlasil bych, na podobně béčkově laděných konceptech není nic zlýho, ale otázkou je pořád to zpracování, u kterýho nemusej být zárukou hezký grafiky, efektivně poskládaný QTE momenty na jedno použití a jakási takási skriptovaná "next-gen" fyzika. Vezmi si třeba takovej Soldier of fortune - v jádru stejná věc, ještě laděná do stylu "one man show" s politickým příběhovým pozadím na list scénáře "jeden nám hrozí atomovkou/biologickou zbraní, dej mu do držky", ale celkovej feeling a ta hratelnost, ta je opravdu někde jinde. A přitom si taky na nic nehraje, vznikla v době, kdy si zatím k prezentovaným mechanikám jako dnes mohla leda tak přičichnout, ale v té jednoduchosti dokázala nejen působit tak nějak po hratelnostní stránce komplexně, ale rozhodně i tak bavit. A to bez nostalgie a takových.
Nicméně i s takovým přístupem a zájmem u CoD však začneš narážet, že tenhle titul se sice herně tváří podobně, ale nějak celkovým dojmem je stále více o ničem. Osobně nemyslím, že i když se hra považuje nebo je považována za nějakýho moderního představitele bezmozkové hratelnosti, že by nemohla na tomhle poli selhávat. Právě CoD dokazuje, že toho je schopno dosahovat. Vypnout u takové hry, fajn, ale pokud i tak tě nebaví, protože její zpracování je buď jen minimálně směšným repetentem už viděnýho nebo neumí stále zkvalitnit i právě to, neumí dále přinýst alespoň něco zajímavějšího, tak to už je problém. Osobně chci tím říct, že CoD poslední produkcí nepůsobí opravdu ničím přesvědčivě, a to i na poměry očekávání jednoduché kampaně, u které by si člověk jen tak zablbnul.