Přejít na výpis diskuzí
Kevin Spacey jako záporák v prvním traileru na Call of Duty: Advanced Warfare
2.5.2014 | Adam Homola
178 příspěvků
-
Prej hlubsi myslenkou. *1*
-
Tak CoD se konecne po vizualni strance dotahlo na jakysi standard, ktery jsme mohli vidat ke konci cyklu predchozi konzolove generace. Skoda jen, ze uz tu mame novou generaci (byt nevypada zas tak o moc lepe).
To chce potlesk.
Jinak to vypada na dalsi CoD v rade, tudiz koho to bavi, tak se asi ma na co tesit. Pro ostatni asi opet nezajem. -
To, že ty se bráníš pokroku a nejradši bys celej život střílel rambo stylem tupý AI-čka, co ti skáčou do cesty neznamená, že všechno ostatní je špatný. Podle mě jsi stejně najatej špion od Activisionu...
-
že ty jsi jeden z těch USA haterů?
-
děkuji, budu se snažit *14*
-
Asi první CoD od MW 1 jedna (což byla tenkrát děsně wow věc a poslední call of Duty co mě fakt bavilo), který se mi líbí a graficky to konečně vypadá líp než právě ta MW 1. Dead Space byla dobrá hra tak uvidíme, co ta hra přinese.
-
haters gonna hate
-
Call of Titanfall: Maximum Armor
omg další recyklát staršího obsahu (zvuky, zastaralá grafika, animace, textury, objekty přeskinovaný do "nových") + obšlehnutí konkurence... a to vše za 60$ + dalších 60$ za DLC... hm, nevim co k tomu říct. -
No, nejsem zrovna fanda COD, ale tohle se mi celkem zalíbilo. Už jenom pozitivum, že KONEČNĚ !!! vylepšili grafickou stránku... což je obrovské plus na COD. Trailer je hrozně SUPER, ale více by mě zajímala hrací doba. Nechci být skeptik, ale počítám opět s 4-5 hodinami na HARD. Také mi připadá že tohle už prostě není to Call of Duty co bývalo. V traileru jde vidět spousta věcí z jiných filmů i jiných her. Když se zakoukáte, tak poznáte hodně. Ale jo... přiznám, že je to velký krok dopředu a doufám, že z toho vyleze dobrá hra, která se dá aspoň hrát a rozjet. Ne jako Ghosts !
-
Trailer skvělej. Je vidět, že mají dostatek peněz na schopné lidi.
Samotná hra vypadá zajímavě. Krapet vzdálená budoucnost a s tím spojené vychytávky se mi líbí.
Jestli se trochu změní styl SP a kampaň nebude na 4 hodiny, tak bych do toho možná šel. Ale moc tomu nevěřím. Black Ops 2 i Ghost mě taky lákali, ale SP opět na můj vkus příliš krátky, příliš hektický a příliš svázaný tvůrci. Holt nejsem zjevně cílovka CoD série *1* -
Po dlouhý době další COD, co mě zaujalo. Myslím, že se vývojáři vytáhnou, protože je to jejich první velká hra, se kterou prostě chtějí uspět a zároveň na to měli 3 roky, což by snad mohlo hru vylepšit. A Spacey? Toho beru stopro...
-
Proč záporak, vzdyt mluvi naprosto rozumně!
-
Tobe preji zas to tve COD dýdžž. *3* Killstreaky a vsechno co k spravnemu COD patri tedy az vyjde. *4*
-
Jako drahý a hodně béčkový film ano...jako hra? k smíchu
-
tak to si to pěkně uži džeku, hodně štěstí s hedšoty atd. atd.
-
To rikas jen proto ze jsi to nezkusil, jasne matchmaking neni nejlepsi ale jsou tam titáni *14*
sice moc nevydrzi , ale kdyz se s nimi naucis hrat. DS2 neni strebodem vesmiru (tedy jak pro koho)
Do niceho te nikdo nutit nemuze ale uchudis se o to co se ti libi a navic Parkour Pidi areny rekne jen clovek co to nehral. Jenze neni to moc codovske chce tam i premyslet a ne jen slepe strilet takze chapu no.
PS: scenerie zalite mlhou to ma paradni. *5* -
díky za tvé odborné rady džeku, ale myslím že vím co hrát. Střílet se v pidi arénkách mě nebaví. Jediná hra kde hraji s dalšími hráči je DS II
-
Skvěle na mě působí i hlavní záporák. CoD série měla vždy perfektní padouchy, Makarov, Menendez, Zakhaev atd. a tady to vypadá na další podařený charakter. V dnešní době, kdy se charizmatičtí nepřátelé ve hrách skoro nevyskytují, jednoznačně paráda.
-
Ten by te ale bavil ! Kdybys zlomil v sobe to ze mas rad jen SP... MP je taky dobre a v Titanfall navic jeste zabavne. *4*
-
no a? Né každého baví nudné téma 2. světové války, s nezajímavými nepřáteli a nudnými bitvami.