Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od CoD hry tradičně valná očekávání nemám, ale téma, které Spacey nadhazuje (alespoň v první půli traileru) je dost aktuální a zajímavý politický issue. Jestli to nezadubou nějakou americkou chujoblitkou, mohl by mít příběh solidní přidanou hodnotu...
  • Co to tu meleš za výkaly? Jak můžeš srovnávat vysokorozpočtový CoD, na kterym dělaj tři vývojářský studia metodou copy & paste s nezávislýma studiama, který dělaj na nový hře uplně od začátku?
  • Jack1947
    Abych to shrnul od noveho cod neocekavam vubec nic a proto nebudu zklaman. Je mi totiz uplne ukradene. Jen jsem se potreboval vyjadrit tot vse. Veskoslave... nemel bys byt v praci ? Co z toho mas tu byt v kazde diskusi, 24/7. ( i kdyz chapu ze to je tvuj smysl zivota ale no tak mohl bys to zpomalit preci jenom zdravy ma clovek jen jedno). Ubijis tady svuj talent, vzdyt obhajovat vlastni pravda se da i venku lec je to slozitejsi no chapu.

Myslimze uz toho nechame, (vyrovname plus a minusy a jedese dal *4* ).
  • Miserius
    Nechapu ze se vubec snazi jeste neco psat... Jeste tak pred rokem se to dalo, psal sice porad jako pako, ale nepsal tak casto a radoby zasvěceně, tehdá jsem se ho i zastával ze mu krivdite *1* Ted vidim kalašnikov nebo zase jinyho avatara az zmeni a chce se mi zvracet...
  • Miserius
    Studia se stridaj, trva jim to dele, ted jsou 3 studia, takze maj vzdy na jedno CoDko 3 roky
  • Tak tohle je naprostá špica! Hry Call of Duty vždycky umněli spojit kvalitní špionážní příběh ve stylu Toma Clancyho s parádní akcí a i nějakou tou hlubší myšlenkou (co je to demokracije?)
  • na druhou stranu musí se jim nechat že tvrde makaji a dokažou vydavat tyhle velkorozpočtovy hry každej rok, ne jako ostatni co jim trva 5 let než neco vyjde (star citizen, kongdom come a pod.)
  • Veskoslav
    No hlupý jako modelka jsi na to dostatečně.
  • Miserius
    Tak Heat je muj nejoblibenejsi film a nejblize tomu ma asi Payday 2 ale tam ten pribeh neni zrovna geinální *1* Ale je to o prepadavani, vsechny akce z filmu jsou nejak zmutovany a jsou ve hre (obrnenej transporter v dlc, banka je jasna, ten failnutej pokus jak drillovali trezor a Pacino je sledoval z kamionu - mimochodem ve hre je stejnej drill) Dokonce animace hracu jsou jak vystrizeny z filmu (prebijeni, postoj pri strelbe a ruzny pohyby) Stejny hlasky pri zatykani policajtu jako ve filmu v bance, stejny bagly, vse stejny :D Az na to ze kdyz hrajes s nahodnejma lidma neni to podobny ani trošku, ale hraju s partou lidi a kdyz jsme sehrany tak to vypada dobře a je to asi nejpovedenejsi coop (bohuzel hrajem na ps3 a tam jeste nevyslo ani jedno dlc, takze po nejakych 150 hodinach se to omrzi)
    Navic téměř všechny mise jdou udělat ve stealthu a to pokud někdo dokáže s náhodnejma lidma tak by měl dostat metál
  • No, jestli to chceš od válečný střílečky, tak někde nastala chyba.
  • tY VOLE TOJE NAREZ , tohle si urcite koupim a rovnou na kazdou konzoly a pc . Tohle proste musim a ten bozsky multiplayer kde zalesi na skillu to milujucku. Tahle hra je bozske seme co muzou ochutnat aj smrtelnici. NAke bugfieldy cod nesahaj ani po kotniky . Tahle hra je svetovej fenomen vsichni oni mluvi seci ji hrajou jeto proste jizda ani drahe drogy nemusite kupovat.
    Urcite budu stat na pulnocni prodej a postavim si stan minimalni 2 dny pred, o tohle bude obrovsak poptavka , ta neskutecne realna grafika to sem ejste nevidel.COd je proste nejlepsi.
  • Jack1947
    Ja? no nechci nic... snad jen svět bez válek a svetovy mír! *4*
  • Takže, ty nechceš SP, abys ho pak neměl chuť hrát, zároveň ho však považuješ jako "O ničem". Říkáš, že samotné MP by bylo parádní a pak vybleješ, že tě vlastně MP nezajímá. Co tedy vlastně chceš?
  • Veskoslav
    Takže SP je podle tebe zbytečnost a MP Tě nezajímá. Buď jsem deb*l já nebo opět nechápu, co tu vlastně děláš, když Tě to nezajímá.
  • Nechápu. Call of Duty byla moje nejoblíbenější hra do titulu Black Ops... Teď to stojí za prd. Tohle je Crysis + co já vím co. Už to vůbec není co to bylo. *9*
  • Jack1947
    Clovek by to alespon nechtel tolik hrat kdyz vi ze to je onicem... MP me az tak nezajima (furt to same dokola). Respkt ja bych nechtel. Bylo by to hodne ne ze ne. *3*
  • Takové Crysis v čisté tunelovce, co uběhne za 5 hodin. Nemusí to tak být, ale já bych jim spíše nevěřil.
  • Bez SP by to bylo akorát CoD bez singleplayeru, nic víc nic míň
  • Jack1947
    Mohli by zmoudret a udelat to ve stylu Titanfall treba... Bez sp by to bylo paradni.

To by nemohlo byt ale COD.
  • Mě prostě tenhle trailer zavání děsnou leností, aneb Spacey v roli prezidenta mudruje o demokracii a moci a do toho záběry, který by se v klidu daly zaměnit s black ops 2 (až na ty exoskeletony) + název jehož lenost snad ani není nutné zdůrazňovat. Nechci tím hodnotit samotnou hru, ale jako prezentace která mi má vyrazit dech a donutit předobjednat je to o ničem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit