Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na druhou stranu musí se jim nechat že tvrde makaji a dokažou vydavat tyhle velkorozpočtovy hry každej rok, ne jako ostatni co jim trva 5 let než neco vyjde (star citizen, kongdom come a pod.)
    • GlaDOS
      Jen pár oprav. Jedno studio nedělá hru jeden rok. Teď se střídají tři studia a tudíž na každém pracují tři roky. Tyhle studia taky mají daleko víc lidí a víc prostředků, takže mohou obsah přímo chrlit. Navíc si předávají assety, takže mohou recyklovat spoustu animací, modelů a zvuků, což taky dělají. A vlastně i taky herního kódu. Takže nevím, co se jim má nechat.
    • Jack1947
      Hele, vetsinou souhlasim ale tohle je o lidech masová zalezitost. Tady si vedle INDIE a majnštrým je o necem trochu jinem. (jine podminky, atp...) Kupuji to a nestezuji si na to ze to je kazdym rokem horsi a horsi. Velka/mala studia uplne o necem jinem.
    • Co to tu meleš za výkaly? Jak můžeš srovnávat vysokorozpočtový CoD, na kterym dělaj tři vývojářský studia metodou copy & paste s nezávislýma studiama, který dělaj na nový hře uplně od začátku?
      • TheGGG
        škoda že nezávyslá studia nevydávají dobré hry.
        • To, že ty se bráníš pokroku a nejradši bys celej život střílel rambo stylem tupý AI-čka, co ti skáčou do cesty neznamená, že všechno ostatní je špatný. Podle mě jsi stejně najatej špion od Activisionu...
    • Miserius
      Studia se stridaj, trva jim to dele, ted jsou 3 studia, takze maj vzdy na jedno CoDko 3 roky
  • Tak tohle je naprostá špica! Hry Call of Duty vždycky umněli spojit kvalitní špionážní příběh ve stylu Toma Clancyho s parádní akcí a i nějakou tou hlubší myšlenkou (co je to demokracije?)
    • ak má cod kvalitný príbeh tak leporelá sú veľdiela svetovej literatúry
    • Prej hlubsi myslenkou. *1*
  • Pecka, kupujem:-)
  • Co sakra všichni mají s tím Crysisem? To snad byla první hra, která přišla s chlapem nebo ženskou navlečených v exoskeletonu? Kupodivu ten exoskeleton v CoD je asi tisíckrát blíže realitě než nanooblek z Crysisu. Já si s koupí počkal, jelikož Ghosts mě trochu zklamali, tak si počkám. A pro ty co chtějí z druhé světové. Tak dejte Ubisoftu ještě tak dvě tři AC a budete mít druhou světovou. *1*
  • ha ha ha stejne herni principy jen trochu v jinem kabatku, kdo to ma rad si uzije, pro me nuda...necekejte nic prevratnyho, takovej americkej patos na entou v lepsim kabatku...
  • to je Kevin Spacey?
    • ucho
      ne, Sylvester Stallone.
      • myslím toho řečníka, ne toho co tam skáče do těch výbuchů *3*
        • ucho
          hele uvědomuješ si, že sis neobtěžoval přečíst ani název článku?
          • áno, nečetl jsem ani písmenko
        • jo je proboha
          • to už je Spacey, Stallone, ještě nějaké hvězdy najali?
  • chapu že kasualove co jim je pres 30 a koupi si jednu hru za rok si tohle koupí a užijí ale od čtenaru tiscali jsem čekal vyšší level vkusu, jsem znechucen jak tady nekdo muže napsat že se mu to líbí
    • Drakersss
      Každý je jiný *2*
    • Kasaulove čo majú 30 rokov a viacej si pamätajú trochu iné herné časy. Práve to je tá naročnejšia skupina hráčov. Takže si trošken mimo...
  • Uz prisli aj miestne hysterky...
  • Krescz
    jzs...takovej crap a vsichni se muzou posr*t...150 clanku o nejtrapnejsi hre ever...dobry marketing dela zazraky
    • TheGGG
      názor primitiva, odsuzuješ sérii, kterou si beztak od MW1 ani nehrál. Typický CoD hater, vždy z něj vypadne že ani pomalu neví o co jde, ale proč si nezanadávat.
      • Krescz
        jsem hrdy vlastnik 2, MW1 i 2...u vsech tech her jsem se kralovsky bavil a nelituji koupe....ale odmitam kazdy rok utracet litr za hru, ktera se od predesleho dilu vubec nezmenila(tvl PES...to musim mit *7* )...mas pravdu rad si zahejtuju, ale ty taky...jestli jsem primitiv ja tak ty nejsi o nic lepsi *3*
    • Booze ty si mental....
    • Miserius
      Uvědomuješ si, že dnes vyšel první trailer a toho je jedinej článek? Debilita spíš dělá divy *1*
  • B.o.b
    Hele třeba to bude dobrý a bude mě to bavit jako hry od půvdních IW. Jenže po úspěchu Modern Warfare 2, kde ta kampaň byla porví v podstatě jako Blockbuster, šla kvalita singleplayeru, podle mě razantně dolu a od tý doby, tam plácaj páty přes deváty, hezky je to vydět u MW3, který nemá nejhorší kampaň ale ta kvalita je znatelně horší, ale je samozřejmý že plno lidem to příde stejně blbý a stejný jako MW2, ale Zampella a West a pochipitelně i ostaní v jejich studiu uměli vždycky vyvolat pocit, že je člověk v nějakým válečným konfliktu ať už v minulým nebo budoucím. A na Titanfallu je vidět, že dobrý hry pořád umí. *4* No a příště Johnny Depp. *3*
    • Jack1947
      Jako dobry hry umi ale bohuzel bez singleplayeru. *4*
      • B.o.b
        Tu hru hodně lidí shazuje na základě, že má jenom multiplayer, ale mohli by si to aspoň zkusit zahrát. Každopádně dofám, že v nějakým tom pokračováním by ten singlplayer být mohl. A tohle mě utvrzuje v tom, že prostě umí. Sice jenom cutescena, ale strašně působivá.
        http://www.youtube.com/watch?v=OwcIdEhgVz4
    • Jen by jim měl někdo kdo žije v roce 2014 ukázat jak vypadá funkční lobby potažmo server list protože to co vypustily spolu z Titanfall je vrchol zmaru a zoufalství.
      • Jack1947
        Nojo, tak matchmaking stoji za hovnoo obcas, kdyz tym ma napr 4v6 nebo i 3v6 a pak zrejme se to cele hry citelne dotkne protoze ve vysledku dostava nooby s kterejma prohraje. (sli ve slepejich COD MW2 lobby ze steamu ale zasli jeste dal) ale zase kdyz to clovek prekousne tak se i muze pobavit celkem skvele. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit