Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už se blíží pátek, hra je na prodejně, stačí jen nakoupit Red bully (nebo něco podobnýho), pizzu a nachos a de se pařit. Ještě projet Keep a zbohem mizerný skutečný světe. Tři dny vás tady nebudu otravovat *1* *1* *1*
    • neni to na tebe moc barevné?
      • Jack1947
        Ne jenom tam "saltujou trpaslíci" jinak v poho ? nebo se pletu. *2* Já jsem si myslel že ti vadí salutující trpaslík, sem si řikál pořád sakra to je chyba pak by došlo salta. Lol . Tak je to i tak vtipné. *15*
        • TheGGG
          přesně, to byl jediný velký problém.
  • Jooooo!!! Zrovna mi přišla sms že mám hru připravenou na prodejně! Běžím si proní! Hurá! :D:D:D
    • Už instaluji! Už instaluji! Škoda že to pojede až v pátek :D:D
      • VPN - Korea/USA a hraješ (postup je 1. instalce 2. úplné vypnutí originu 3. nahození VPN na potřebný stát 4. spuštění originu/hry - není to nelegální a ani to není a v minulosti nebylo postihované)
  • zdravým asi je to blba otázka ale neviete či bude na ps4 verzia aj z českymi titulkami? alebo či sa da dodatočne čeština nainštalovať?
    • Čeština není. Možná se časem udělá neoficiální, ale to může být kdo ví kdy. Doporučuji pořídit si slovník. :)
  • Hra v první hodině rozhodně není nudná, naopak, je svižná, akční a plná děje. Spuštění hry při použití cizí VPN je easy. Graficky to vypadá ještě o něco lépe, než jsem čekal, tady naprostá spokojenost. Taktický mód je z důvodu malého oddálení nepoužitelný, ale baví mě i ten "akční", který díky lépe umístěné kameře poskytuje větší rozhled a stejně se dá zapauzovat, což oceníte v momentě, kdy se něco pokazí a vy potřebujete mít přehled o bojišti. Hra nebude lehká, na vysoké obtížnosti rozhodně ne, pro masochisty lze separátně v menu zapnout friendly-fire. Nehrát mága posedlého ničením, asi bych si to zapnul, ale na mě už je to asi moc hardcore funkce. Pocit z boje v družině je opravdu vynikající, boje jsou opravdu pohlcující a díky tomu, že ovládáte jen jednu osobu v konkrétní moment přímo, záleží spíše na RPG statech a přípravě než na čistě taktickém ochcávání soubojového sytému. Já mám rád obojí, takže mi to velmi vyhovuje, ale pokud bych byl fanoušek čistě taktických soubojů, asi bych dal od tohohle ruce pryč.

    Pro lidi, co mají problémy s klickfestem - stačí držet levé myšítko, nemusíte to mačkat...

    Hardwarově je to jedna z náročnějších her, ale zatím mi i na maximální nastavení šlape (GTX 770) obstojně. Překvapivé je, že už první lineární lokace jsou rozlehlé - volný pohyb oceníte, ať už díky objevování různých koutů (pohozený loot, nějaké ty kytky a kovy na crafting,...) nebo prostě proto, že můžete sejít z cesty a nemáte tak pocit koridorovosti - a to se bavíme o první pasáži hry, která prostě koridorem je.

    Toť vše co mohu o hře říct po asi hodině a půl hraní. Každopádně zatím celkově skvělý dojem a naprostá natěšenost na další hraní.
    • nemít zapnutý friendly-fire je pro lamy :-) To přece není vůbec realistické, že mág vhodí fireball do hloučku nepřátel a všechny nepřátele to spálí, jen mágových přátel se to ani nedotkne.
      DA1 jsem hrál na hard (s friendly-fire) a i ten hard mi přišel easy.
      • proto to je magie a ne granat :)
        • jenomže v té hře se to vztahuje i na různé acid flasks a fire grenades (tj. nemagické, chemické výbušniny, co můžeš hodit do hloučku nepřátel) :-)
          Bez friendly-fire jsou mágové moc silní, stačí si pak udělat arcane warriora, vybavit mága silnýmm brněním + pár buffama, naběhnout do hloučku nepřátel a vyvovat sněhovou bouři nebo firestorm. Tak tu hru můžeš hrát solo. Jak říkám, je to pro lamy :-)
          • celoush
            A mně se líbí, že to může hrát každý jak chce. Pro mne automaticky neznamená, že RPG = boj. Takže pokud mne ty souboje nebudou nějak zvlášť bavit, tak nemám problém shodit obtížnost a souboje odkoukat a užít si děj, postavy a svět jako celek (jak jsem to udělal u dvojky a zachránil si tak nakonec dojem z toho dílu). Každému dle jeho libosti. Já vás chápu, že vás to tak baví, ale akceptuje, že ne každý je na tom stejně.
            • ano, máš pravdu. Taky jsem to tak už občas udělal. Rozehrál jsem hru třeba na hard, zjistil jsem, že bych v pohodě byl schopen tu hru na hard dohrát, jenže ty souboje pak trvají dýl, vlečou se, vyžadují příliš mnoho micromanagementu, přestly mne bavit, takže jsem přepnul na easy, aby souboje byly z krku co nejrychleji a mohl jsem dohrát příběh.

              Až budu hrát DAI tak to tak asi udělám, rozjedu to na hard a uvidí se, jak to budu zvládat a jak mne to bude bavit. Pokud to začne být nuda, přepnu na easy a budu sledovat jen příběh. Problém je, že s jednoduchýma soubojema RPG není RPG, protože jsi moc silný a není vidět vývoj postavy. Tj. k čemu vůbec investovat skilly, vyvíjet postavu atd., pokud to nemá žádný efekt, protože tak jak tak porazíš bez problémů všechno ve hře. Proto mám rád ve hrách určitou výzvu.

              ale jak píšeš, každému co jeho jest
          • Hm, ještě nad tím pouvažuju - u magie se to dá ještě obhájit, tu kontroluješ myslí, ale u nějakejch lahví... Zase si moc nepamatuju, že bych něco takovýho ale v Dragon Age nebo NWN2 měl zapnuté a hry mi vyhovovaly i co do soubojů.

            Jinak DAI má podle mě mizerný editor vzhledu postavy, vytvořit tam něco snesitelného bylo nad moje schopnosti, tak jsem si vybral jeden s přednastavených vzhledů a jen ho lehce doladil. Chybí mi tam funkce randomize. Sběr lootu je taky na prd, postava si tam sama nedoběhne, když je moc daleko, to mi hodně vadí, ale zvyknu si.
            • Ok, tak to bude mnou... já v tom nejsem dobrý a většinou jsem zvyklý dávat randomize dokud se mi něco nezalíbí a to jen doladím - vlasy, oči, pleť... když upravuju tvary a velikosti, tak z toho vždy vznikne něco strašnýho.
            • Hra mi ještě nedorazila, takže nemůžu popřít/potvrdit, jestli je ten editor vzhledu mizerný, ale tohle téma http://forum.bioware.com/topic/519261-post-pictures-of-your-inquisitor-here/ dokazuje, že tam jde vytvořit hodně široká škála skvěle vypadajících inkvizitorů.
              Jeden (jedna) z nejlepších je hned na první straně dole.
  • proč vlastne diskriminují mágy? proč ne treba číšníky nebo tesare? tuším to aleš vysvetloval tak že je to kvuli tomu že mají velkou moc a tak musí podlehat kontrole ale to se mi zdá jako blbost když stejne každy druhý nosí zbran s kterou dokáže napáchat stejnou paseku jako s kouzlem.
    taky ta zelená jízva mi prijde jako ultra kliše.
    ja když hraju rpg tak se musím do toho sveta vžít a myslím že do tohoto bych se asi nevžil.
    imo radši než vymyslet ultramega cool pribeh (kterej je ale oničem), proč tam radši nedat neco uplne obyčejneho, nebo zaplatit nejakeho spisovatele at neco vymyslí...
    • U mágů je ten problém, že jsou ve spojení s Fade a ten obývají démoni, kteří je mohou posednout (stanou se z nich Abominations), mágové se mohou prostě snadno vymknout (i svojí) kontrole a rozhodně jsou mocnější než týpek s mečem... (ano, ve hře jsou ta povolání cca stejně mocná, ale to nereflektuje reálie světa).
  • Nádherná recenze, ve které= autor v podstatě nic neřekl. Je to velká hra, rpg, postavy se vyvíjejí a svět je pestrý. Navíc tu máme politiku a různá rozhodnutý. No, to tedy čumím.
  • 9/10 od Games, když celé roky čekání na DAI slyším ve Fight Clubu, jak se BW už nevěří a o jejich nové/budoucí tituly není v redakci moc velký zájem? Ok, to si dám líbit. Myslím, že teď můžu v klidu vyčkat až mi hra dorazí domů a vychutnat si další epický zážitek. Škoda, že mi nedali dovču. Takhle ze mě bude mrtvola.
    • Vím jak se cítíš :D já mám naštěstí volný víkend :D ale chtěla jsem volno na pátek. :D bohužel kvůli blížícím se svátkům už to nejde :D pitomé vánoce :D
  • Jestli si kucí z EA myslí, že neprolomitelnou ochranou mě donutí hru koupit, tak se pletou. Mám rád RPG a kdyby se hra objevila cracknutá na torrentech, tak si ji stáhnu a zahraju (možná i dohraju, dle kvality). Ale není a je mi to u řitě :-) Hry už naštěstí dlouho nejsou mojí prioritou.
    • celoush
      Tak to jsme moc rádi, že si nám to tu napsal. A teď už se jdi věnovat prioritám.
    • Mozek evidentně taky není tvoji prioritou *3*
    • a komu je vlastne urceno toto "prohlaseni"? Jak to zapada do zdejsi diskuse o dane hre?
      Ze by pouze touha ze sebe udelat verejne korunovaneho vola? *8*
  • To je ten samej typ sarkastického hodnocení 9/10 od Aleše Smutného jako byl u Rome 2?
  • jestli je to pravda co tu čtu v diskuzi, že ta Denovo ochrana zapisuje 30 GB dat na disk za hodinu, tak si to nekoupím dokud na to nebude funkční crack. Nemám zájem si ničit svůj ne právě levný SSD harddisk na notebooku (SSD disky mají stejně jako flashka omezený počet přepsání, pak zdechnou). Bioware jsem měl vždycky rád, ale od té doby co odtud odešli zakladatelé a převzala to EA, tak se obávám, že zanedlouho už žádné Bioware nebude

    EA už má pod sebou celý hřbitov: Origin, Westwood, Bullfrog, Bioware ....
    • TheGGG
      pfff, klasická histerie bandy haterů. To je jako kdybych začal prohlašovat, že hraní her od blizzardu způsobuje ebolu a psotník. *15*
      • Blbe, ta ochrana opravdu zapisuje kvanta dat. A píše se hysterie.
        • ty si přece žádnou hru od EA nikdy nekoupíš, tak co tady ještě děláš?
      • a pritom zpusobuje jenom epilepsii *5*
    • jenom koko+ si koupí ssd disk
      • Odborník se hned pozná.
      • to muze rict jenom ubozak, ktery evidentne vubec netusi o cem mluvi. *7*
      • skor by som povedal, ze len koko (a ak hrac, tak dvojity koko) si v dnesnej dobe moze kupitmechanicky systemovy disk :)
        Teda minimalne 1 disk je vzdy ssd
    • neni to pravda http://forum.bioware.com/topic/520802-denuvo-is-not-frying-your-hard-drive/
      • Díky
        Ten ma*or, co si to vymyslel, by měl dostat doživotí bez her. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší