Přejít na výpis diskuzí
Rise of the Tomb Raider nabídne víc hádanek a možností v boji s nepřáteli
5.2.2015 | Honza Konfršt
32 příspěvků
-
Předešlý Tomb Raider mě docela dost bavil (Až na teda na příběh a chovaní postav, ty byla docela lame a někdy jsem se nevyvaroval facepalmu), tak že na tohle se docela těším, pokud to teda jednou vyjde i na PC :D.
Z novinky to vypadá, že to bude víc sandboxové survival hraní. Bude tomu tak? -
-
Zavolej vědmu a zeptej se jí, ta se koukne do křišťálové koule a poví ti, jestli to tak bude.
-
-
Poslední Tomb Raider mě opravdu bavil. Byla to jedna z mála her, kterou jsem nechtěl dohrávat protože to byla zábava a nechtěl jsem aby to skončilo. Jedinou výtku kterou bych měl tak by byla obtížnost která byla i na nejtěžší volbu moc jednoduchá. Munice bylo stále hodně a po vylepšení postavy a zbraní nebyli nepřátelé výzvou. Docela bych byl rád kdyby tohle Rise of Tomb Raider změnil. Exkluzivita mě opravdu štve ale pokud bude opravdu jen časová (měsíc nebo dva) tak se to dá přežít.
-
-
Šlo se tam pohybovat i po dohrání příběhu.
-
-
Jasně ale kromě vyzobávání sběratelských věcí tam už nebylo nic. Přiznejme si, že bez tech skriptů a příběhových zvratů to nebylo ono.
-
-
-
koho zajímá simulátor hekaní? Na to je lepší sex , a když chci pořádnou hru ve stylu Indiana Jones beru Uncharted. Poslední Lara je pro mě Underworld...
-
-
Překvapivě to bude zajímat lidi, které bavil předchozí díl. A tipnul bych si, že je nebude zajímat, že máš radši Uncharted.
-
-
PS4 mě netrápí, ale doufám že se dočkáme alespoň my PCčkáři.
-
S tou exkluzivitou mě pěkně serou *10*
-
nemám rád hry, kde se zabíjí medvědi
-
-
tych medvedov v hre nebudes musiet zabit
-
-
strašně se těším, tenhle reboot (bože, děsný slovo) se vážně povedl... i když některý pasáže, třeba v tom shanty town, byly takový úmornější, celkově parádní, atmosféra, kosení lukem do řepy, spousta šplhání a sbírání nepovinnejch kravinek... ňam :)
-
aha, tak teď už je mi jasné odkud vítr vane: https://www.facebook.com/jan.koral
-
Sibiř...Rusko...pan prezident Putin. Americká propaganda je tu více než zjevná. Kdo v tom nevidí jasnou protiruskou propagandu ze strany US/NATO je jen tupá ovce.
-
-
Zmiz s těma kecama na novinky.cz tady nemáš co dělat propagando.
-
blbost, je to jen hra, s politikou to nemá vůbec nic společnýho.....
-
-
myslím, že tady někdo nechápe ironii co? Dle diskutujích na blbinkách.cz je za vším přece CIA :)
-
-