Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poctivě vykalkulovaná hra která útočí na city těch sentimentálnějších z nás, těm, kterým nebylo dáno do vínku mnoho vkusu. Jednooká umělecká hra mezi slepými. Je to chladná, a do jisté míry patetická záležitost, ne nepodobná zabudované plasma obrazovce v krbovém prostoru která přehrává smyčku FullHD videa ohně s korespondujícími zvuky praskajícího dřeva. Což vypadá vskutku nádherně. Problém však je, že tento slepenec, který má za úkol potěšit a rozplakat tu naší prostoduchou většinu herní obce, nehřeje.
    • Nechtěl bych být Roald Dahl. Asi bych si ukous ruku a zbylým pahýlem namaloval nějaký vkusný obraz.
    • GlaDOS
      Mě zahřál. Asi to musíš zapálit.
    • Zasmál jsem se. Díky :-)
  • vypadá to krásně, ale nevím - třeba Rayman Origins je pro mě nehratelně těžký... :( kdyby to bylo víc ve stylu Dust, asi by existovala i šance, že to dohraju :) každopádně čekám na GOGí release...
  • Hra vypadá opravdu kouzelně. Nádherným uměleckým vizuálem a herním stylem mi to okamžitě připomnělo vzdálené vzpomínky na plošinovku Aquaria, svého času neskutečný poetický skvost, koho minula a dává přednost 2D, hra dodneška stojí za to. https://www.youtube.com/watch?v=IyZJo7RpCwo
  • Odulin
    Nádhera. Hraju s dcerou a oba jsme plně spokojeni. Na ni je to ještě místy stále moc těžké, ale od toho jsem já. :)
  • fluffy
    V tom gameplayi stale vyskakuje PRESS RT to PICK UP ITEMS. Hra vypada uzasne ale za seba... ak by to tam vyskakovalo po tych 8-15 hodin hrani osobne si myslim ze by som si tym ovladacom rozmlatil hlavu... bud to alebo o roh stolika :D
  • Shania
    Plošinovky mimo Trine nehraju, ale Ori mě uchvatil jak hratelností, tak zpracováním. Už ho hraju podruhý, tentokrat to zkouším s ovladačem, třeba se ho konečně naučím používat.
  • Nebolo to zle, ale ako plosinovka ktora si do dnes drzi najvyššiu kvalitu vo svojom zanry je jednoznacne Rayman Legends.
  • No tak neodolal som a prečítal som zopár zahraničných recenzíí a popozeral pár videorecenzií a stále neverím tomu, že tá hra je taká dobrá, no keď som zistil, že hra vyšla simultánne aj na PC tak som kukol steam a tam svieti cenovka 20 ojro tak som samozrejme neodolal a hru si cez víkend prešiel ale zostal som troška sklamaný. Vec, ktorá ma úplne iritovala bola neustalý respawn nepriateľov, autoaim a celkovo hrať s klávesnicou bola otrapa tak som zapojil klasický xbox360 ovladač ale niektoré zložité pohyby v neskoršej časti hry sa nedali ani na 10 pokus spraviť, tak som chytal mierne nervy ale nakoniec sa mi to podarilo, ale bolo to viac než frustrujúce. Čo ma ale príjemne prekvapilo tak to bola hudba a celkovo tá malebná grafika a animácie, tie boli na perfektnej úrovni. Celkovo nechápem prečo hra dostáva tak vysoké hodnotenia, ja som ju aj napriek tým ťažkostiam prešiel do 7 hodín a ja by som hre viacej ako 6/10 nedal, možno tak 7/10 s prižmúrenými oćami.
    • Taronyu
      Respawn nepriateľov tam má jasný zmysel, keďže ich hráč potreboval na postup v hre, alebo sa pomocou nich dostal na bonusové miesta. Inak, ja som to celé dohral na klávesnici, síce som sa trošku viac potrápil, ale o to lepší pocit, keď sa mi to podarilo. A o frustrácií nemôže byť ani reč. Tá sa u mňa dostavuje vtedy, ak nefungujú mechaniky hry, alebo je blbé ovládanie. Tu to však funguje perfektne, a ak sa mi niečo nepodarilo, tak to bola čisto moja chyba a bral som to ako výzvu. A to som niektoré pasáže opakoval aj 30x. Zvyšok, ako to tu už padlo, kúzelná záležitosť *4*
      • Ja by som túto hru prirovnal ku rayman legends čo sa týka obtiažnosti a aj ovládanie je podobne otravné. Je to kúzelná záležitosť, no na jednotku v žánry ako napr limbo či trine I a II to nemá a v žiadnom prípade ich neprekonalo :)
        • Shania
          S ovladaním jsme neměl nejmenší problém jak na klavesnici + myš, tak na gamepadu. Dokonce bych řek že se mi to hralo o dost líp jak Trine.
          • Mato1987
            netáraj, trine má jedno z najjednoduchších ovládaní a dá sa perfektne hrať na klávesnici, čo sa o ori povedať nedá, a trine nemá ako ori dvetisíc funkcií na jedno tlačítko.
  • Dogkiller
    Pohrávám si s myšlenkou, že bych to koupil... Co myslíte, může taková hra bavit HC hráče ošlehaného hrami jako Dark Souls? Nebo je to jen nějaká děckovina s cílovkou do 12 let?
    • Ahoj, jako staršího hráče (28), který je ošlehaný spoustou titulů za posledních 18 let musím za sebe říct, že mě to bavilo. Nečekej HC zážitek jako z Dark Souls :) ale i tak si myslím, že obtížnost je v tomhle titulu příjemně vyšší, což může vést u causual hráčů k frustraci u těžších pasáží (i já jsem autory za jednu pasáž ke konci hry proklínal, kde to bylo vše na šíleně těsný timing jednotlivých akcí). Hra dle mě vyniká hlavě po vizuální stránce, level designu a odladěností. V podstatě za celou hru jsem našel jen jediný bug, kdy nešel sebrat jeden collectible item (za což klobouk dolů). Pokud chceš mít 100% completion, tak je to zábava na první hraní tak na 8-15 hodin. Pak můžeš zkusit speedrun achievement do 3 hodin :). Za mě doporučuji a rozhodně mám v plánu si to projet po dohrání ještě jednou znovu.
      • Dogkiller
        Díky, asi do toho půjdu... *4*
    • Keyz
      Je to od 7 let.
  • PLuto.petr
    Mno, není to zrovna můj šálek kávy, plošinovku jsem pořádně nehrál od dob Jazze Jackrabbita. Ale pochvalná slova všude kolem mě lámou, abych si to přeci jen zkusil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit