Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojte,

    Na nemenovanej Americkej stránke je digitálna verzia hry s popisom že obsahuje češtinu. Viete mi povedať či čeština naozaj do tejto hry na xbox one existuje ?

    ďakujeem.
  • Presiel som to, stalo ma to cca 1500 respawnov, 23 hodin hrania a stovky vulgarizmov :-). Som rad, ze to mam z krku, na moj vek (37) a sikovnost (nehral som nic 15 rokov) to je prilis tazka hra. Atmosfera je ale perfektna, spracovanie spickove. Neodporucam ale netrpezlivym hracom.
  • Mohl by někdo poskytnout save z lokace Ginso tree? Bohužel hra vytvořila špatný save a já ho nedokážu opravit a hrát to znovu se mi nechce.
    • na ulož to je save ginso tree
  • Pěkná hra
  • Asi sa zhodnem s väčšinou, niektoré momenty som div že nehádzala počítač z okna. Na klávesnici to holt nebolo to pravé orechové, ale keď to človek naskillil (a keď sa dostatočne často ukladal), vlastne bola sa hra dala vcelku rýchlo prejsť. Nehrám hry moc často, siahnem len po tých, ktoré ma naozaj niečím zaujmú, a u Ori neľutujem jedinej minúty. Krásny príbeh s krásnou grafikou, rovnako krásnou hudbou a s rozmanitými levelmi pre mňa z Ori robia jednu z naj skákačiek. Len zase nebudem mať pol roka čo hrať *13* *1*
  • těžký jak hovado, ale právě po tom jak to bylo těžký se mi hrozně stejská a i na tu postavičku sem si tak nějak zvykl i ty věci okolo. Nejhorší byla voda zaplavující strom, jak je ještě člověk nebyl patřičně vyskillovanej, najednou takový hc, to byl fakt těžkej šok. je sice fakt, že to je v podstatě vykradenej Knytt Stories, ale byla to úžasná hra. škoda, že jaksi absolutně necítím potřebu si tu hru zopakovat. (nejspíš kvůli těm pár obtížnostně fakt nehorázně přepálenejm místům.) Každopádně pokud se vám líbilo tohle, indie plošinovku Knytt Stories vřele doporučuju, uvidíte, že jsem s tou podobností minimálně v herních mechanikách nekecal ;)
  • Jedna z nejlepsich plosinovek co jsem kdy videl a hral.. doporucuju rozhodne vsem, nicmene urcite to neni pro male deti.. obtiznost je misty opravdu brutalni, nicmene hratelnost celkove je vyborna. O grafice a hudbe nemluvim.. je to pastva jak pro oci, tak pro usi.
  • medvidek88
    Dneska jsem málem rozlámal ovladač. Po dlouhé době super hra, co ve mně vyvolává deprese :)
  • Extrémě těžká hra, pro děti naprosto nehratelná *10* , tvůrci sice udělali krásnou grafiku, ale neodhadli vysokou obtížnost hry, prakticky vyhozené peníze-nedoporučuji.
  • ezechiel25-17
    Hrál jsem to na klávesnici, bez myši, a celou hru mi pořádně ztížilo, že tam byla dvě předpřipravená schémata, ale namapovat si tlačítka po svém nešlo. V některých situacích jsem proto, že mi to prostě nesedlo do ruky, trpěl fakt jako blázen. Takže hra to byla skvělá, ale za tuhle konkrétní věc má někdo rezervované místo v pekle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit