Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Pro mě je to letos asi nejlepší zpráva z herního světa. Ta hra měla skvělou kampaň, strašně se mi tam líbilo sestavování regimentů, akorát dělostřelectvo bylo trochu op.
  • Jednička byla výborná, pořád se k ní i po letech vracím.Škoda, že některý použitý herní mechaniky se nerozšířily i do dalších her. (umírání vojáků při nedostatku jídla, při střelbě se spotřebovává uhlí a železo, dělostřelectvo je schopný zabít jednou střelou polovinu jednotky)
    • mozna rozšířily ale nevsim sis

co TW:,,umirani vojaku zimou,,,,pri strelbe úbytek střeliva,,,,delostrelectvo je tu schopno jednou ranou pobit polovinu jednotky+stridani dne a noci+promenlive počasí na bojisti odvíjející se podle rocniho obdobi++++++++++++++atd *1*
  • walltar
    Cossacs bylo super RTS... Dvojka to ale celkem zkazila, takže budu opatrný s očekáváním.
    • Mohu vědět, proč byla 2 podle tebe špatná?
      • walltar
        Oproti jedničce mě nebavila... Ale proč přesně ti neřeknu. Celkem hodně dlouho co jsem tu hru hrál a už sem se k ní nevracel. I s kámošem jsme tehdy zkoušeli MP a nebavilo nás ani jednoho.
        • Mě dvojka oproti jedničce taky nebavila, hlavně styl ekonomického modelu, jak ho docela osekali... ve dovjce už šlo čistě jen o výrobu vojáků
  • Důvodem je prý i fakt, že v roce 2001 bylo mnoho současných hráčů příliš mladých, než aby se dostali k hraní původní hry

to jako myslite vazne tohle jo???ten kdo tohle napsal by mel vysadit to na čem si ulítává protože tohle napsat chce mit bud uplne vymletej mozek v rauši po požití čehosi nebo je to úplný ...... kterej nevi která bije

pro autora te vety: v každý době,kazdej rok,kazdej den sou na svete deti a v zivote sem neslysel vetsi blbost nez to ze se neaka hra nehraje kvůli tomu ze je moc mladych lidi,,,,,to je fakt ulet pane *5*
  • První díl byl super. Kampaň byla dlouhá a těžká a mulťák, no super. Dvojku jsem jednou dohrál a už víc jsem na ni nešáhl. Snad bude trojka jak jednička a ještě lepší :)
  • martin.mares.984
    Dodnes si na Cossacks pamatuju... asi prvni RTS, kde byly ty bitvy opravdu epicke a nebojovalo jen par desitek jednotek. Bylo to navic docela inovativni - kdyz doslo jidlo, tak zacali vojaci pomalu jeden po druhem postupne padat mrtvi k zemi atd.
    • Živě si pamatuju, jak jsem si nacheatoval suroviny a jídlo abych mohl stavět davy jednotek. Krásně jsem si kolem svých bází postavil linie vojks ..... no a pak obstarožní AI téhle hry, vyrobila pár kozáků, prokličkovala mezi liniemi a zmastial mi bázi :D .... Kam se hrabe ai dnešních RTS. *7*
  • O takový hře jsem v životě neslyšel...
    • To znamená, že neexistuje! *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit