Přejít na výpis diskuzí
Po Stalkerovi oživují tvůrci z GSC i strategickou sérii Cossacks
19.5.2015 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
Dodnes si na Cossacks pamatuju... asi prvni RTS, kde byly ty bitvy opravdu epicke a nebojovalo jen par desitek jednotek. Bylo to navic docela inovativni - kdyz doslo jidlo, tak zacali vojaci pomalu jeden po druhem postupne padat mrtvi k zemi atd.
-
-
Živě si pamatuju, jak jsem si nacheatoval suroviny a jídlo abych mohl stavět davy jednotek. Krásně jsem si kolem svých bází postavil linie vojks ..... no a pak obstarožní AI téhle hry, vyrobila pár kozáků, prokličkovala mezi liniemi a zmastial mi bázi :D .... Kam se hrabe ai dnešních RTS. *7*
-
-
Tak hlavne doufam ze poresi trochu vic ekonomiku kdy mnohotisicove bitvy koncili na Cannon Swarm ... navic jeste trochu vylepsit AI jednotek kdy bud stali a nechali se zabijet, nebo udelali vlacek a vyrazili do utoku :D
-
Moje nejmilejší strategie, která se dá bez pohoršování hrát dodnes a zub času není moc znát - izometrická grafika pořád vypadá dobře, kampaně pořád velká výzva a bitvy proti živýmu protivníkovi přes Hamachi neuvěřitelná pecka.
Už se pekelně těšim - pořádných strategií, kdy nede jen o grafiku a whow efekty je jako šafránu! *1* -
Pro mě je to letos asi nejlepší zpráva z herního světa. Ta hra měla skvělou kampaň, strašně se mi tam líbilo sestavování regimentů, akorát dělostřelectvo bylo trochu op.
-
Jednička byla výborná, pořád se k ní i po letech vracím.Škoda, že některý použitý herní mechaniky se nerozšířily i do dalších her. (umírání vojáků při nedostatku jídla, při střelbě se spotřebovává uhlí a železo, dělostřelectvo je schopný zabít jednou střelou polovinu jednotky)
-
-
mozna rozšířily ale nevsim sis
co TW:,,umirani vojaku zimou,,,,pri strelbe úbytek střeliva,,,,delostrelectvo je tu schopno jednou ranou pobit polovinu jednotky+stridani dne a noci+promenlive počasí na bojisti odvíjející se podle rocniho obdobi++++++++++++++atd *1*
-
-
tak ted mam neskutecnou radost :D moje neoblibenejsi strategie *14* *14* *14*
jak se koukam na screeny, tak si hned musim jit zahrat jednicku -
Ano ano ano! prosim! konecne klasicka realtimovka, ktora neni len remake! Toto kupujem skor, nez to stihnu vobec vydat!
Co? vela emocii a vykricnikov? Tak potom nerozumiete starej zlatej ere RTS zanru! -
-
Dyť to ale je remake...
-
-
tak ak niekto robi remake nejakeho doelu, tak je asi trochu odveci oznacovat to za treti diel, nie?
-
-
přečti si celý článek
-
-
-
-
První díl byl super. Kampaň byla dlouhá a těžká a mulťák, no super. Dvojku jsem jednou dohrál a už víc jsem na ni nešáhl. Snad bude trojka jak jednička a ještě lepší :)
-
Jééé Kozáci, pamatuju si na recenzi Michala Rybky začínající slovy Baroko.... a měl pravdu. Kozáci byla hra z baroka, z dob smrti, mušket, vypjaté víry v Boha, velkolepých kostelů - a velkolepých bitev. Ding dang dong..... už slyším zase zvony. Tohle bude super super super - doufám ! Konečně zase po dlouhé době barokní bitvy...tak ať jim to vyjde !
-
Paráda. Jediný co bych si přál aby každý národ měl odlišné jednotky (barevně atd.) a děla měla obsluhu!!!!