Přejít na výpis diskuzí
Po Stalkerovi oživují tvůrci z GSC i strategickou sérii Cossacks
19.5.2015 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
Heh, si pamatuji, jak jsem čuměl, když mi protivník prošel lesem do základny. Strašně jsem se rozčiloval, že to by se v Age of Empires II nestalo:)
-
O takový hře jsem v životě neslyšel...
-
-
To znamená, že neexistuje! *8*
-
-
aj napriek tomu, že Cossacks som miloval, dúfam, že budú viac balancovať jednotky a hlavne žoldnierov, lebo Dánsko v mixe s žoldnierskymi dragúnmi a kozákmi bolo perverzné...
-
Důvodem je prý i fakt, že v roce 2001 bylo mnoho současných hráčů příliš mladých, než aby se dostali k hraní původní hry
to jako myslite vazne tohle jo???ten kdo tohle napsal by mel vysadit to na čem si ulítává protože tohle napsat chce mit bud uplne vymletej mozek v rauši po požití čehosi nebo je to úplný ...... kterej nevi která bije
pro autora te vety: v každý době,kazdej rok,kazdej den sou na svete deti a v zivote sem neslysel vetsi blbost nez to ze se neaka hra nehraje kvůli tomu ze je moc mladych lidi,,,,,to je fakt ulet pane *5* -
Cossacs bylo super RTS... Dvojka to ale celkem zkazila, takže budu opatrný s očekáváním.
-
-
Mohu vědět, proč byla 2 podle tebe špatná?
-
-
Oproti jedničce mě nebavila... Ale proč přesně ti neřeknu. Celkem hodně dlouho co jsem tu hru hrál a už sem se k ní nevracel. I s kámošem jsme tehdy zkoušeli MP a nebavilo nás ani jednoho.
-
-
Mě dvojka oproti jedničce taky nebavila, hlavně styl ekonomického modelu, jak ho docela osekali... ve dovjce už šlo čistě jen o výrobu vojáků
-
-
-
-
Moja srdcovka a predchádzajúci diel bol vynikajúci, vyzerá že si zachoval ráz starej klasiky v novom šate. Už sa teším :P
-
Ahoj,
prave pro vas bylo vytvoreno "České velvyslanectví" na
http://www.cossacks3.com/forum/index.php
kde se muzete zapojit do diskuse nebo jen prispet nejakym navrhem ci napadem jak zlepsit hru! Muze to byt zrovna vase zlepseni hry ktere se ujme! Popiste vas vysneny Cossacks 3 jako esej!
Ti nejaktivnejsi z vas na foru ktere jsem jiz zminil se budou moci podilet na betatestu hry !