Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je taky mor tyhle rádoby oduševnělé ne-hry, kde jenom chodíš a čumíš. Zbytečné hry.
    • PS. zapomněl jsem říct, že tlusťoši s mastnými vlasy, jeboši na čele a tlustými brýlemi si u toho budou připadat strašně důležití.
      • PS2. taky sem zapomněl říct, že jen trolluju, já to vlastně ani nehrál...
      • 2\10
  • Splnenej sen asocialnich hracu *1*
    Kde se da sehnat takovej job ? Ja chci taky utect do lesa.
    • LOL ,je fakt ze kdyz jsem to hral chtel jsem skocit do televize
  • Odulin
    Pěkný počin. Každý den tam chvíli odrelaxuju a užívám si to.
  • kulhy_parici_spici
    Dohráno, těšil jsem se na to pomalu rok. Oddechovka, minimální gameplay požadavky na hráče – zato větší požadavky na emoční kvocient. Sice zde nejsou různé zakončení, ale morální dilemata se v mé hlavě odehrávala ještě dlouho po dohrání. Po estetické stránce moc pěkné.
  • NumberFiveAlive
    super grafika, dabing a soundtrack, pribeh dobrej rozjezd, ale je pravda, ze ten konec byl takovej WTF moment :D kdyz se to rozjelo, tak clovek zacal spekulovat, jestli je to nejaky sen/trip, jestli to neni nejaka silena konspiracni teorie, jestli delilah neni alter ego julie a podobny veci :D a nakonec je to porad jenom o cloveku, co zdrhnul od svych problemu a vsechny ty divny veci, co zazil, se daji "racionalne" vysvetlit, i kdyz to ta hra obcas nedela uplne elegantne, urcite se da pochopit ten autorsky zamer, proc zvolili takovy konec, ale je jasny, ze pro hrace to neni moc velke "zadostiucineni", kazdopadne vhledem k cene je to hodne kratky (ja dokonce koupil soundtrack edition), asi lepsi pockat na slevu, jinak je firewatch dobrej zazitek a gameplay moc nema smysl resit - proste je to walking simulator a na nic jinyho si to ani nehraje
  • jetkeyz
    Pro mě jedna z nejlepších her poslední doby. Atmosféra i vizuál mě pohltil. Těžko jsem se od hry odlepoval. Škoda jen nerozvité zápletky. Skvělá hra, bohužel trochu nevyužitý potenciál v koncovce.
  • Grand
    Jakozto Arma veteran, ktery adventury moc nemusi, hodnotim hru 10/10. Narozdil od vetsiny her mi tato prijde dospela a uveritelna. *4*
  • Ten konec je paradoxne to nejlepsi na cele hre, kdyz se nad nim zamyslite a podivate se na nej s odstupem.

    Vsichni jsme doufali, ze Delilah na konci uvidime, popripadne, ze mezi nimi neco bude. Ale ono nebylo, protoze jsou to oba ctyricatnici se svymi vlastnimi posranymi zivoty a nejake dva mesice v divocine na tom nic nezmeni. Zivot jde dal. Nejsou to dvacetileti mladici, aby si to mohli dovolit.

    Cele je to o navratu do reality a te katarzi pote, co zjisti, ze zadny tajny vyzkum ve skutecnosti neni a dojde jim, ze cela ta hra skoncila a oni se musi vratit zpet do svych zivotu.
    • Morraw
      Souhlasím a s odstupem času to vidím stejně. Je to vlastně až fantastické. Žádné kataklyzma se nekoná, žádná šílená konspirační teorie, nic paranormálního. Jak píšeš, je to návrat do reality.

      Přesto jsem měl pocit, že Delilah v tom nějak bude mít prsty. Ale člověk se může domýšlet, co se stalo po konci. Rozhodně si to zahraju ještě jednou a určitě objevím něco, co jsem přehlédnul.

      Bylo to sice lineární, ale užíval jsem si postupné rozplétání příběhu. A jak dny míjely a začínalo to být trochu paranoidní, tak i ten tichý, prázdný a prosluněný park začal být mírně strašidelný a přistihl jsem se jak se sem tam ohlížím přes rameno.
    • Mne se ten konec v tomhle taky libil, ale naprdlo me to rozuzleni zahady:

      Bral bych i to, ze si s nama teda vyvojari hrali, a jen vyvolavali paranoiu.
      Ale vzdyt to nedava smysl, ne? Fakt mam verit, ze (v dane dobe) takovy ultra high-tech vybaveni necha univerzita v lese za pletivovym plutkem jen tak pipat? Jaktoze o nich teda Delilah nikdy neslysela?? Odkud Ned vedel o Henrym "veci, ktery Delajle nerekl" ???
      Atd., atp. ... treba mi to nekdo vysvetli, ale dost me to zamrzelo.

      Jinak bezva vec, tato Firewatch...
      • Delilah se totiz s Nedem a jeho synem stykala a znala je osobne, proto ji tak zasahlo objeveni mrtvoly toho syna. Hlavni dukaz je v creditech, kde bezi fotky z te kamery a na posledni fotce je Ned a jeho syn spolu. Ta kamera nema samospoust, takze ty dva musel fotit nekdo jiny, coz byla Delilah
        • Myslel jsem jak vedel Ned o Henrym.
          Nad temi poznamkami se Henry desi, ze jsou tam veci, ktery nikomu nerekl...
  • Hra je nadherna a i dobre zvladnuta, ale jde na ni videt ze vyvojari nemely dostatek financi ....
    • "nemely". Hlavne ze je dnesni mladez na twitchi a kouka na tlustyho karla, ale napsat spravne neumi ani prd, ze? No jo. "nemely", "ostrihad", "hnusnima" - perlicky viditelne kazdy den.
      • Co mládež, divil by ses, kolik dospělých lidí si shodu podmětu s přísudkem plete.
        • Krescz
          ti zase umí jiné věci
  • Ja jsem to hral, ale podle me to za ty penize nestoji. Hra je polovicata, pribeh vysumi do ztracena, moznosti voleb v dialozich ovlivni pouze nekolik slov nebo vet - dopad na pribeh neni zadny. Hra je linearni a prazdna. Pruzkum ve hre je necim, co by Wikipedia nazvala 'pahyl'. Titulky na me vyskocily v momente, kdy jsem ocekaval alespon nejake finale. Alespon dabing je vyborny. Ten zbytek...... bohuzel, tesil jsem se. 5/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit