Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si koupím Playstation VR a připojím si to na PC :)
  • Nejvtipnější je, jak se tu všichni rvete za tu svoji verzi VR a přitom 99,9% z vás nemělo na hlavě ani jednu.
    • na tom trochu neco je. :)
  • Umaroth
    Vím, že mě za to co napíšu PC master race asi ukamenuje.
    ALE:
    PS4 + kamera + VR = 20 000,-
    PC+Oculus= 48 000,- až 50 000,-
    PC+ Vive = cca 55 000,-

    Nikomu neberu, že jak Oculus tak Vive budou asi mírně lepší VR zážitky, mají o trochu lepší hardware a parametry až na obnovovací frekvenci, kde PS VR vítězí. Však samotné Sony připustilo, že konkurence je mírně výkonnější. ALE nemám pochybnosti o tom, že Sony bude VR softwarově zásobit, a je to jednoduché, zapojíte a hrajete. Sám hraji jak na PC tak na konzolích, a ať se na to dívám horem dolem, tak prostě PC co se týče optimalizace na konzole nemá (a je to plně pochopitelné díky diverzifikaci PC hardware), chci tím říci, že když už na ne zcela optimalizovanou platformu naroubujeme ještě VR, myslím si, že se výkonnostní rozdíly rozmělní (nezmizí, ale zmenší se).

    Můj hlavní bod argumentu, který se zde snažím přednést je ten že na Sony platformě VR zážitek stojí méně jak polovinu co na PC v případě Vive skoro třetinu. A nemusíte nic rešit, zapojíte a hrajete. Rozhodně ten rozdíl nestojí za dvojnásobek/trojnásobek ceny...
  • Jo to bude zase zaplava casual sra*ek, stejne jako pro Kinect *11*

    Sony se chce za kazdou cenu svest na prvni vlne zaujmu o VR, bez ohledu na fakt, ze soucasne konzole jsou pro to vykonove absolutne nedostatecne. Tohle muze VR odvetvi docela dost uskodit...
  • A už ukázali nejakú VR hru? Tým myslím plnohodnotný áčkový first person titul s plnohodnotnou VR a pohybom v 3D prostredí? Nie nejak nafejkovaný pohľadom tretej osoby, virtuálnou obývačkou, atd...? A samozrejme záznam zo skutočného hrania, nie nejaké marketingové video?

    Lebo ak nie a chystajú sa to tento rok vydať, tak tu niečo sakra smrdí.
  • Zagro
    Srr, ale tohle (https://www.youtube.com/watch?v=pN6YCFlS8nU) prostě Sony VR koncept nemůže trumfnout ani náhodou. Nepíšu to proto, že bych snad chtěl konzolím nějak uškodit, ale vzhledem k tomu, co zde značný počet rádoby znalců předvádí v diskusi, tak ať si alespoň trochu uvědomí, jaký drastický rozdíl v herním obsahu mezi PC a konzolovou VR bude. Samozřejmě HW rozdíl (zvuk, display, snímání pohybu) je také značný.
    • V drtivé většině jde o hry až s přidanou podporou VR. Proč by něco takového nemohlo udělat časem Sony?
      • GlaDOS
        Jak? Většina her využívá HW PS4 na maximum.
  • Zagro
    To, jak to dopadne ve srovnání s OR nebo VIVE je zcela jasné už teď a to nejenom kvůli display. Ale tak pořád lepší, než klackem do oka. PS5 by už možná na VR být připravené mohlo.
  • Hnisavec
    Hlavne si treba uvedomiť, že väčšina mainstreamu to bude kupovať kvôli filmom a to má Sony v malíčku a je o krok vpred pred Vive i Oculom. Majú Oled displej a najjemnejší raster plus cinema mód s jedným displejom. Presne pre toto pojdem i ja do VR, hry na VR budú len bonus...a v takom prípade ide človek čisto po cene....Oled telka stojí šialené peniaze, lístok do Imaxu 16 eur, takže rátam že uvádzacia cena okolo 340 eur (399 je len ofiko, vždy sa to predáva i o 50 eur lacnejšiie) bude obrovským lákadlom pre filmových fanšmejkrov
    • Zagro
      Kvůli filmům? Je vidět, že jsi to na hlavě neměl a nebo ne dostatečně dlouho a se správným softwarem. Kvůli filmům *1*
  • Na virtuální realitu se těším, ale až tak s další generací konzolí. Nejdřív. Vzhledem k tomu, že z toho bolí hlava a hýbe vám to žaludkem, tak bych od toho zatim odradil všechny, až na ty největší nadšence, kteří se hlásí jako naši dobrovolní pokusní králíci.
  • jindra.veliky
    rozhodujici bude cena her (k plnohnotnym hram maji zatim vsechny daleko) - pokud budou chtit za ty blbiny stejny ceny jako za normalni AAA hry, tak si muzou celou VR strcit za klobouk

    z toho, co jsem videl, bych dal za jednu maximalne tak 400,- az max 500,- u tech lepsich
    • já bych za ně nedal ani korunu. To nemá žádnou hodnotu a do hodiny tě to nebaví. Zajímá mě spíše, jak bude vypadat Final Fantasy XIV na VR. To je výborná onlinovka, takže jsem hodně zvědavý, jak to bude řešené ve VR.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit