Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hnisavec
    Gayoware sa z priekopníckeho RPG vyvoj.štúdia preorientovali na MMO grind repetitívne LGBT RPGčka s mizernými dialógmi a stupídnym klišé príbehom, ktorý len prevára nonstop dokolečka KOTOR a pri Dragon Age zase Newervinter alebo Baldur. Už Mass Effect začalo úpadok, nech to má fanúšikov kolko chce, tretí diel ukázal ako stupídne a bezradné to štúdio je.

    Andromeda je 5tková hra už z trailerov, hype a sila značky to vytiahne na 8-9....
    • Kdybys nebyl konzolista, tak jsi dokonalý *1*
  • Celkově ten ME universum bylo divný... když se nad tím zamyslíte... není až moc náhod, že u všech kolizí, útoků a ničení různých planet jste vždy byl na svém místě?

    A jo vlastně... Vy jste byl ten blázen, co si vytiskl do mozku signál majáku...
    Takže jste byl úplně u všeho :D
  • IGN, Gameinformer, Eurogamer hru vo velkom chvalia a nepripada im to ako Intquisition, takze prestante plakat.
    • Tak odkazovat zrovna na zkorumpovaný IGN je eufemisticky řečeno poněkud naivní. A Eurogamer zase třeba docela pohanil Horizon, kterej ostatní adorovali.
      • Na Destructoidu to dostalo taky docela na frak, repetivni picovinka.
        • Řekl bych že jsou v minoritě(a to dost těžký). Viděl a četl jsem x recenzí a ta hra je v průměru 9/10. Tady se nemáme o čem bavit ta hra je skvělá a těch pár recenzentů co tomu dali malou známku by měli hrát hry který je zajímaj.
        • flash789
          jen aby na destructiodu jednou nepsali ze mas jit skocit z mostu, musel bys jit, kdyz na ne tak das, bez vymluv.
    • ti ale chvalili i Inquisition
      • Když napíšou, že to není jako Inquisition a Inqusition se jim líbil. To znamená, že to je podle nich dobrá ME hra, nikoliv DAI in space. POKUSTE se používat ty kulatý báně co máte na krku.
        • akorat to ,,dobra,, nema moc vypovidajici hodnotu, kdyz se jim dobra zdala i inquisition :)
      • Vyzera, ze tu sa vsetci uz rozhodli ze hra je proste zla a basta. Pritom obsahuje vsetko co obsahoval povodny ME akurat vo vacsom a veci, ktore sa kritizuju v dojmoch su hluposti
        • První Mass Effect je 10 let stará hra. Vám by přišlo normální, že hra v tomto směru nepokročila? A to i přesto, že tvůrci deklarovali, jak se inspirovali vedlejšími questy v Zaklínači. Podle toho co měl Václav možnost vidět to tak nevypadá.
          Ale počkáme na recenzi plné hry.
  • Stejně si myslím že pokud nepodělaj hlavní linku s loyalty misema tak z toho může bejt dobrá hra. Na side questy v otevřeným světě člověk kašle(nechápu proč to do MEA cpou).

    Problém s animacema snad nějak pořešej - na twitteru potvrdili že "press" verze je staršího data a od té doby se hodně pracovalo na opravách. A i kdyby ne, tak se podívejte na původní trilogii to byla katastrofa co se animací týká(valná většina z nich byla radši mimo záběr a člověk je musel domýšlet)

    Za co bych ale fakt zabil jsou xichty(sára je už snad ok), ale coru bych si jako členku týmu nevzal ani kdybych v sobě měl 10 piv.
    • Uvádět jako příklad grafiky Mass Effect 1 není moc dobrý nápad. Od té doby už uplynulo hodně let a lidi snadno neodpustí stupidní výrazy ve tvářích.

      Vývojáři mají co dělat, aby stihli dodělat tu mimiku. A obávám se, že stupidní xicht Cory zůstane :(
      • Tak já zrovna nemyslel ME1. K ME3 se snad dostanu o víkendu, ale momentálně v ME2 jsou tam taky naprosto šílený animace.
        Jo xicht Cory snad fixne nějakej mod protože VA má fakt dobrej. Asi prostě na první pokus budu muset jít po turiance :)
        • A tys neměl v úmyslu jít po turiance od začátku? Prznění mimozemšťanek je snad to, o co v Mass Effectu primárně jde, ne?
          • Říkal sem si že bych vyzkoušel peebee ale nevím..na asarijku má divnej xicht(to radši půjdu po tý doktorce)
  • I genericky quest typu zabij 10 vlku muze davat smysl, pokud vam ho zada napr. vesnicanka ktere ti vlci zerou ovce. Pokud vam ten samej ukol zada vladce mesta, uz to pusobi smesne a na verohodnosti hry to moc neprida. Ale i to se da vyresit tak, ze vam vladce mesta ten ukol zada napriklad jako zkousku vasich schopnosti. Proste jde jen o to aby nekdo pri psani ukolu a dizajnu sveta alespon trochu premyslel. Hlavne Bethesda je znama tim ze na nejakou elementarni logiku v jejich svetech kaslou.
    • h0p3
      Souhlas, průs*r ale bude pokud se budou znovu opakovat Hinterlands z DA:I. A všechny ty aktivity který jsme dělali jen protože jsme je měli na mapě, ale nikdo nám k nim neřek proč je děláme nebo proč bysme je dělat měli.
      Upřímně pokud si člověk četl questy ve startovacích lokacích ve WoW, tak to bylo daleko příběhovější než celý DA:I dohromady. Čehož se právě dost obávám i v případě ME:A, že dopadnou jako poslední DA.
      No a Bethesda je kapitola sama pro sebe.
      • flash789
        Proc mluvis v mnoznym cisle Pikachu? jako ze vsichni to vidi jaky ty? Mne se treba Hinterlands libily. A pokud vim, kdybys samozrejme znudene plno veci neignoroval tak vysvetleno tam je skoro vse, astrarium, shardy nebo co presne byla ktera zricenina hradu a tak dale. A jo, hate an bethesdu je skutecne kapitola sama pro sebe. nevzdelanci znudeny, ja bych vas hnal:)
        A mimichodem, kdyz uz jsme u tech vlku, ukol na zabiti vlku v DA:I dava skutecne obycejna vesnicanka ale to by jste tu hru museli napred hrat, protoze jinak si nedokazu vysvetlit jak to ze to nevite, vy dva.
        • h0p3
          DA:I jsem dohral na nejtezsi obtiznost na 100%. Tak mi tu zas nemel s*acky. A jdi si vylestit "ego" nad Toddikovu fotku.
          Vtipny je jak si o sobe myslis, ze jsi ten nejobjektivnejsi tady. Pritom jakmile ma nekdo jinej nazor nez ty, tak to nevydrzis a musis si vylejt zluc. Zacina mi te bejt celkem lito.. nebo vlastne ne. Jeste miluju, jak totalne nechapes a nezvladas memy a gifka tady. Ale to je tim, ze to kvuli svy omezenosti nechapes.
          Btw uz je z tebe kouzelnik?
          • flash789
            ja nevim, dohrat hru na nejtezsi obtiznost a na 100% a pak o ni psat jak je blba, to opravdu zavani bud blazincem, nebo nejakou dusevni herne sadomaso poruchou.

            A co bych presne mel chapat na tech GIFech? Jako myslis ze je nekdo tak duchaplny a trefne a bystre mi odpovi nejakym obrazkem misto psaneho slova? Super...obrazky se ukazuji opicim, ja nejsem opice. Jsi opice? ze se ti to libi? Fajn, bud si..

            jakej kouzelnik?
            • flash789
              Jasne, a pote co te to prubezne zklamalo tak jsi to presto dohral na 100%..sorry, ale tohle ti fakt nesezeru.

              To ma bejt nejakej Pikachu kviz nebo co? Bud rekni oc jde, nebo si to strc do toho svojeho zlutyho pokemoniho zadku a dej pokoj:)
            • h0p3
              Třeba jsem to hrál protože mám rád Dragon Age sérii? A i když jsem nebyl zrovna nadšenej, doufal jsem že se to třeba časem zlomí a začne mě ta hra bavit?! Ne, ve chvíli kdy jsem si myslel, že se začne konečně něco dít, mi hlavní padouch zabouchal na vrata, že už ho to taky nebaví, tak ať to s ním skončím.
              Vážně je tak těžký pro ten tvůj vlašskej ořech tohle rozlousknout, že se člověku hra nemusí líbit ani po čase kterej jí věnoval? Já toho času třeba tolik nelituju, měl jsem chvíli co dělat, i když z toho na konci bylo jen zklamání.
              Teďka urážíš opice, i ty mají víc nadhledu než ty, protože pak bys byl schopnej tohle pochopit.

              Zeptám se takhle.. bylo ti už 30 let?
  • Zabanujte už to GGG, prosím.

    Nevím, proč se může se zbláznit, když nějaká hra dává hráčům najevo, že bílí jsou nejhorší z lidí. To se během dalších let stane naprosto normální názor.
  • Mistr Plecháček, nám rady tvrdí, že dialogy jsou zjednodušené.....on asi nikdy nehrál žádný Mass Effect nebo RPG, jak se zdá. Je potvzeno, že na výběr jsou v dialogu minimálně 4 možnosti, což žádný z předchozích ME neměl. Takže, co to melete za lži pane Plecháček?

    Plecháčkovi asi unikl kontext toho questu se skenováním mrtvol, což by mě nepřekvapilo. Třeba ta šamanka zjištuje, co ty lidi zabilo a pořebuje je oskenovat...aby mohla zjistit, tu příčinu ta mrtvola je od ní pár kroků asi proto..já nevim, protože ji tam sama osobně k sobě dotáhla, aby ji mohla zkoumat? Logika pane Plecháček?
    • Dobrá, omlouvám se, že jsem se zachoval jako asshole numero uno, ale u tak velký hry se dá očekávat, že se tam tyhle skenovací vežblepty obejví. Měly to předchozí Mass Effecty, měl to zaklínač, Deus Ex. Každý RPG něco takovýho má.

      S těma xichtama souhlasim, Ryderová je miss Derp of 2017, ale stejně mám v plánu si posstavy upravovat. A pokud budou, alespon postavy správě hýbat pyskem při koverzaci jsem s tím OUkey.
  • Magister_Peditum
    I původní ME trilogie obsahovala ve srovnání s hlavním úkolem dost trapné zakázky...stačí si vzpomenout na to skenování Keeperů. Zadávající si to klidně mohl oběhat sám. Co mi ale vadí je určitě to omezování v rozhovorech.
    • Nemohl si to oběhat sám, protože jakékoliv vměšování do práce keeperů je/bylo trestné. Oběhal to Shepard, který na rovinu řekl, že je mu nějaký zákaz šumák. Příště doporučuji číst lépe dialogy.
    • Lukyz
      Jak psal kolega výše -> jakkoli obtěžovat Keepery bylo trestný, což Shepard jako Spectre ignoroval, ale co mi přišlo vyloženě trapný bylo nabírání side questů v ME3 díky stalkování rozhovorů obyvatel Citadely *1*
    • jamar28
      Ty trapné zakázky byly nepovinné. A skenování keeperů nemohl ten salarian oběhat sám, protože to bylo na Citadele nelegální, na což spektra může směle kašlat.
      • přesně tak. To skenování keeperů dávalo smysl. Toho Salariana by za to mohli zavřít, ale Spectru ne.
  • Já bych měl s dovolením dotaz na autora článku: Jsou v editoru rozšlápnutých pomerančů eee teda vlastně obličejů nějaký kódy(export/import) ksichtů jako byly v předchozích ME?
    Nebo se zase pojede krajně nepraktickým třicetiscreenshotovým systémem jako DA?
  • filias
    Jestli tomu dobře rozumím, tak se budou hlavně navštěvovat obyvatelné planety plné tvorů čekající na návštěvníky z jiné galaxie, aby jim zabili pět krys ve sklepě.
    To mě moc netěší. Měl jsem rád projížďky v prvním ME po neobyvatelných planetách i zaměření čistě na příběh u trojky. Nechci Dragon Age ve vesmíru *9*
    • no vis ME byl driv tedy Dragon ege to je MassEffekt fantasy nic JINEHO! Ale dojem mas spravny vpodstate je to jedna a ta sama hra jedna ma scifi textury a strilis modrým nebo červeným laserem druha ma fantasy textury a strilis fairbolem nebo davas ledovou sprchu *1*
    • Ve trojce taky byly ukoly kdy se cekalo na spectru ktera bojuje proti Reaperum o zachranu galaxie aby nekomu na citadele neco vyzvedl a donesl....Logika stejna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit