-
Hru hrát nebudu ale vybrečim se tu v diskuzi a postěžuji si na herní mechaniky, zhejtuju UBI a pohonim si nad tim.... Oravdu žasnu nad některými komenty tady :D
FC 1 dobrý, Crysis 1 dobrý..ale ty doby jsou pryč..stejně tak jsou pryč t doby, kdy byli v diskuzích pod hrou opravdu jen ti, kteří věděli o co jde..ne jako dneska - trollové -
-
hru si nekoupí blablabla...ale už žhaví dráty a sosaj z torentů
-
-
Tahle serie mi cim dal pripomina Assassin's Creed. "Kazdy" rok to same, o neco vetsi, hezci a horsi, nez minule.
-
-
Já se taky musím Origins zastat, sice je to na můj vkus pořád dost nafouklý, takže se to začne (mě) zajídat, ale od předchozích dílů je tam opravdu vidět posun k lepšímu a po AC2 jde o můj nejoblíbenější díl série.
-
-
Nejlepší díl série. Žádný opakující se úkol jako třeba v syndicate. Tam to bylo jenom osvobod děti atd.
-
-
Origins je nahodou docela dobrej. Líbila se mi jednička a dvojka... pak nic... a Origins je super
-
-
Jediny Vzdaleny plac, ktery me bavil, byla jednicka. Bohuzel dojem pokazila prepalena obtiznost final fightu, zejmena kdyz po chcipnuti jste prisli o gear a zacinali jen s nejakym defaultnim. Pak jsem jeste zkousel ctverku na PS4, ale to clovek jen lovil kraliky a stahoval kozky a zadna akce. Takze jestli bude petka stejna, jen v jinem prostredi, tak se bez ni obejdu.
-
Zase se mažou komentáře? Nikde jsem v pravidlech neviděl nic o tom, že se v komentáři nesmí psát sarkasticky, nebo posměšně k dané hře. *13* 429
-
-
to je jen v tajnem manualu spravneho PR novinare tiscalaka
-
-
tzv. Burešovy praktiky :D
-
-
Jo a muze za to Putin *2*
-
-
*1* *1* ...zapomněl jsi na Sorose *5* *1*
-
-
Sóroš nema cas, pari Kingdom Come za Kumany *15*
-
-
-
-
-
-
Me treba lezeni na veze ve FC bavil :)
Obecne FC me bavi tak tesne za pulku, pak uz to jde rychle dolu pac se vsechno desne opakuje. Ale minimalne do pulky je to dobra hra dycky ;) -
Snad tam nebudou mit mega bugy jako v FC3 kdy po dohrani hry nesli splnit achievementy proste proto ze misto kde se meli udelat se zmenilo.... a MP bude fungovat a ne ze tobude zase jedne velkej ubisoft made ...pripojovani...pripojovani...diskonect.... pripojovani...straceno....
-
Aha, takze rovnake hlupe herne mechaniky a ako bunus este debilny pribeh...
Diky za clanok, zacina to byt viac zrejme, odkial v Montane vietor fuka. -
-
a jeste navic chybejici veze *11*
-
-
Tohle je snad ještě horší než Mafie 3.
-
Hmm střílení do zfanatizovaných kultistů -> body nahoru, použitelný AI parťáci -> body nahoru. Hloupý příběh se dá ignorovat, když je hratelnost svěží a zábavná. Jen se bojím, že to bude už po třetí to samé v jinačích barvách. Za vyzkoušení to asi bude stát, uvidíme jestli i za nákup :)
-
-
Asi bych nečekal od Far Cry 5 nic jiného než další Far Cry.
Nevím proč všichni stále čekají nějakou renesanci v podobných titulech :) -
-
Zase budeš sbírat byliny a kůže aby jsi vykraftil věci a pak sbíral další serepetičky po mapě. *11*
-