-
Však oni sypat přestanou již brzy jak jim dojde že dostávají čím dál tím mín aotravnejšího než před lety, Respawn jednotek byl a kritiozván za to byl Far cry2 naopak FC3 mělo jeden z nejlineárnějších příběhů vůbec. Že bych si dal opáčko to asi ne navíc když by to neukládalo stejně jako třeba Blood Dragon...
-
Ahoj jak je mozne kdyz porazim bose tak my zmizi nektere kvesty a uz je tam nemam ma stim taky nekdo problem ?
-
Souhlas. Na odreagování a vybláznění to byla vždycky paráda. Holt nikdy se nezavděčíš všem :).
-
Mě baví jak na Ubisoftem a jeho hrama pořád hromada z vás brečíte, protože už máte tu reakci zakořeněnou jako nutnost a dogma, který budete do omdlení papouškovat. Plus inteligence bílého jogurtu co se trollů týče. Nelíbí? Nehrajte. Líbí? Kupte hrajte a nechte se od Ubi dojit. Každému sedne něco jiného. Mě bavil jen farcry jednička, trojka mě naprosto sr*la nekonečným spawnováním nepřátel ale herní mechanismus byl ok a dobře vymyšlenej. Čtyřku sem nehrál, protože sem neměl chuť. AC série sem fanoušek a rád si jí zahraju i když vim, že to je pořád to samé dokola a dokola, včetně snahy udělat z Originu něco jako Zaklínače. Nejvíc mě od nich baví Division, který taky schytal slušnou kritiku hned ze začátku.
Prachy jim to všechno sype, co by nejeli dál, když fanoušci platí? -
Far Cry asi není pro HC hráče, ale mě baví a těším se. Grafiky perfektní, většinou bez vážných chyb. A zábava to je pořádná.
-
Sóroš nema cas, pari Kingdom Come za Kumany *15*
-
Juro seš hejtil
-
Minimálně 25 hodin herní nudy ? no asi tak ještě že tam nebudou potřeba ty mikrotransakce i když na stranu druhou zase tam bude grind... tohle mi příjde dost kroků zpátky. Rád bych měl na vybranou jestli se chci s něčím otravovat nebo ne, ne aby to bylo podmínkou jako dneska v každé druhé hře fuj.
-
*1* *1* ...zapomněl jsi na Sorose *5* *1*
-
Nejlepší díl série. Žádný opakující se úkol jako třeba v syndicate. Tam to bylo jenom osvobod děti atd.
-
No a take dava do vsech svych her tu s*acku uPlay. Takze dekuji nechci. Az budou ty hry bez toho, milerad si je zahraju.
-
a far cry je střílečka o ničem a navíc po sté to samé....
-
Když jim to casual hráči stále kupují v miliónech, proč by se snažili?
-
Já se taky musím Origins zastat, sice je to na můj vkus pořád dost nafouklý, takže se to začne (mě) zajídat, ale od předchozích dílů je tam opravdu vidět posun k lepšímu a po AC2 jde o můj nejoblíbenější díl série.
-
Absence věží a minimapy beru jako dobrej krok. Exploring v tak nádherný americký přírodě bude o to zábavnější a víc satisfying. Fanatickej kult jako záporáci, velký zbrojní arzenál, rybaření, parťáci. Mně to zní skvěle a je to určitě nejlíp vypadající open-world FPS tohoto roku (z Metro Exodus jsme jeste nic nevideli a ani nevim jestli vychazi tenhle rok).
-
Gulas chutna porad jako gulas jak si to jako Ubisoft kuchar predstavuje. QQ hru stahnu, dohraju a zhejtim jeste vic.
Id oti v kostce -
Tak on je celkem zásadní rozdíl mezi dabingem a titulky. A dabovaný FC5 určitě nebude. Taky toho textu bude v nesmyslný střílečce podstatně méně, než v RPG.
To že tu hromada lidí remcala na KCD bylo proto, že se zdvyhla vlna "vtipných" videí na YT a tak to bylo in. O tom že tu většina jelimánků čerpala o stavu hry právě z těch videí nepochybuji. Sám jsem hrál KCD od začátku a bylo v pořádku (tedy na mém PC to jelo v pořádku). -
Zapomněl jsi na upíry, ty nový, třpitivý!
-
Rubačka o ničem. Ale každý má svoje.
-
Shadow of war je skvělej :P.