Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor
    Andromedu jsem, nainstaloval , ale čas jsem si nenašel ... originálka za 250Kč , to se počítá . 

    Jinak s Mass Effectem to dopadlo jako s Dragon Age  ... první díly super , postupem času generická slátanina  co nikdo nechce hrát : /  - hra pro peníze 


    • Jack1947
      To jsou bláboly nenašel čas...
      • Derp_1337
        Proč?
        Na dobrou hru s hodnocením aspoň 9/10 si člověk vždy najde čas.
        Ale vůle najít si čas na totální zklamání je prostě mnohem menší... takové hry se hrají jenom, když člověk má smůlu a má něco závažného (zlomená noha?) a je pár měsíců doma na nemocenské a fakt se nudí.
        • Jack1947
          Blábol a ještě k tomu výmluva, aha tak aspo víme jak je to s hraním koupených her v čechách. Zatím jsme jen tušily a ted si můžeme bejt 200% jistí 😉
          • Derp_1337
            Být tebou, tak pomlčím, Jacku. Blábol a výmluva je prakticky celá tvá historie komentů na games.cz
        • JamesFaith
          Na dobrou hru se vždycky najde čas...

          Tohle musel napsat člověk, který zatím nezažil pracovní press, kdy je člověk rád za čas na spaní a jídlo.
          • Derp_1337
            "pracovní press, kdy je člověk rád za čas na spaní a jídlo"

            Zase to nepřehánějte. Občas v práci může být frmol (uzávěrka velké zakázky, atd.), kvůli čemu musí člověk makat více, ale takhle nejde pracovat pořád.

            A pokud máte pocit, že vás firma trvale přetěžuje, tak je načase změnit práci. Easy peasy.
  • Jako fanoušek série mám jasno v tom, proč Mass Effect Andromeda neuspěl. Série vždy vynikala třemi věcmi. Přestřelky, rozhovory, příběh. Jo i hudba :D Příběh Andromedy stal za prd, hra je nezajímavá a příliš ukecaná, grafika nevýrazná. Otevřený svět hře nechutná, vše působí až genericky, opakovaně, hra nemá čím překvapit, boss fight je ve hře jen jeden a to stále do kola a tak je to v podstatě se vším. Emoce jsou pryč, hlavní postava řeší blbosti, celé to je prostě nuda. Pokud chtějí uspět, musí hráčům přinést to co od Mass Effectu fanoušci očekávají a to je strhující příběh plný napětí a emocí, vážných rozhodnutí, parádní galaktické hudby a dalších věcí, které jsou pryč. Zde nelze mlžit, Andromeda se nepovedla! Za mě známka maximálně 5/10, vše víc je řekl bych špatně hodnotící recenzent případně komerčně ovlivněná osoba. Tohle byl plivanec hráčům, nic víc. A nemyslím si, že Anthem bude nějaký zázrak, z prezentací mě to prozatím moc nezaujalo a nebyl jsem sám, řekl bych. V případě Mass Effectu bylo vidět, jak moc je vidět, když se do hry pustí tvůrci ne z vášně, ale protože si hru někdo objednal. No nic, někdy si musím střihnout dvojku, jak moc mi chybí pan záhadný, stínový prostředník, kolektoři, citadela, normandie, Zaed, Liara, Tali Zorah, Wrex a všichni další. Když hraju dvojku, mám pocit, že tahle 8 let stará hra je prostě nepřekonatelná. Jak já miluji tu sebevražednou misi a hudbu v ní. Každý zde využívá své schopnosti. Jo Andromeda. Hudbu si z ní nepamatuji, svět mě ničím nezaujal a ta grafika? Nechápu co se tam stalo.
    • Rejsek
      Mě zaujala snad jen scenérie na tom asteroidu. Ve svitu té hvězdy to vypadalo moc pěkně. Jinak to bylo fakt plytké. 
  • Jack1947

    Ha tady ta diskuse celkem žije a kdo říkal že jsou mrtvé když se vyrojily uživatelé kteří zde dlouho nic nenapsali nebo je neznám? záleží na tématu pak si najde co říct každý 😉

    • Ilusiveman
      Měli ban 😐
      • Jack1947
        To ne , ne takhle dlouho.
  • bolehlav
    KONEC MASS EFFECTU 3 BYLA NAPROSTA KATASTROFA! LIDI ZODPOVEDNE ZA TY 3 BAREVNE VLNY ZPUSOBENE TIM DITETEM/BOHEM/TRAMVAJI  BYCH NECHAL ZAVRIT!!!

    ...

    tak, je mi ted mnohem lip. 
    • Lukyz
      Souhlas, že provedení konců v ME3 bylo opravdu nešťastné, ale ještě je tady indoktrinační teorie, kterou já beru za svou a jako pravý konec Sheparda. Jen by mě zajímalo, zda tam byl opravdu záměr scénáristů, jít tímhle směrem a pak jim to někdo zařízl nebo šlo opravdu jen o zbožné přání fanoušků, kteří se chytli jakéhokoli stébla a dali z nich dohromady tuhle myšlenku.  
    • Derp_1337
      Perličku tomu nasadilo marketingové oddělení, které při tiskovce prohlásilo, že ten konec byl "umělecký".
      • JamesFaith
        Což vůbec neudělalo, ale jako spousta věcí o ME3 to po internetu kolovalo v pokroucené podobě tak dlouho, až se z toho stala "pravda". 
        • Jack1947
          Já bych jim žádné extended cut ending teda nedal je vidět kde si vyvojáři stojí když se nechaji zvyklat od naštvaných/nespokojených dětiček - opravdu hrůza a to bylo před lety potom to s tou Andromedou nikde nečekal aspon že tam bylo už +- jedno že hra skončila jak skončila.
    • Jack1947
      Srdceryvné ale zbytečné mě přišel konec uvěřitelný, reálný a stačil happy end není nutně potřeba Extended cut bylo trochu přehnané ale prosím. Jsou 2 konce takže si vybere každý ten co mu nejvíce vyhovuje/val.
      • Taronyu
        Nikto nechcel happy end, úplne stačilo, ak by ten koniec aspoň trošku dával zmysel :)
        • Jack1947
          Však dával a ty konce byli 3 to že jsi měl ten "špatný" to je mi líto. To že Andromeda potom si ani neuprdla nad Shepardovým heroickým činem je věc druhá a dnes už celkem nepodtstatná.
      • bolehlav
        Zastanci konce ME3 vzdycky vytahnou "Tak nebyl happy end no a co" kartu. Pritom to, ze cela hra je o sbirani technologickych, lidskych i mimozemskych zdroju na boj proti Reapers a ty zdroje na konci hry nehraji absolutne zadnou roli - to je uz jedno. Hlavne, ze hra ma 3 konce. Zluty, modry a zeleny... 
        • Jack1947
          Hádat se samozřejmě nebudu a je těžké se k tomu vyjadřovat když tady nefunguje spoiler tag, mě to přišlo jako klasickej epos z nějakého katastrofa-scifi ani špatné bohužel já si "zvolil" ten "horší" konec. Hlavně Andromeda měla nepřímo navázat a to se nestalo takže to zůstale uzavřené ale s ale no. I když pravda mělo to být více hrdinné a obět měla být jedince nad světem a ne obráceně.
      • Derp_1337
        "Mě přišel konec uvěřitelný a reálný..."
        Jacku, na diskuzích jsi prokázal, že občas jsi názorem úplně někde mimo realitu, takže když něco TOBĚ přijde "reálné", tak to znamená, že to je totální průšvih a většina lidí to nespolkne.

        "jsou 2 konce, takže si každý vybere..."
        Cože? O jaké hře to mluvíš, protože to určitě není Mass Effect 3.
        • Jack1947

          Je jich více ale ted vybrečenej happy end kterej se i zdá moc nucenej se mi tolik nezdál, všichni přežili a slavili - nemám problém s tím že někdo nesouhlasí s mými názory ale bude muset žít s tím že někdo jde proti proudu a nebo může odejít dveře jsou támhle naproti 😛

          Jistě trochu mě to zarazilo ale je třeba si uvědomit že to byl konec dlouholeté trilogie a tak je to třeba brát.

  • bolehlav
    "Je pravda, že například tolik propírané obličejové animace by možná nevypadaly tak strašně, kdyby je celá herní obec nemohla okamžitě porovnat s Horizon: Zero Dawn".

    Ja si teda pamatuji komparace hlavne se starsimi hrami (napr. ME1), kde Andromeda prohravala na plne care...

  • Sawer
    Udělají Beverly Hills ve vesmíru a ještě se snaží nakecat že kdyby to vydali jindy tak je to lepší. Ty bugy jsou úsměvný ale přes to by se fanoušci přenesli s poklidem (tohle i docela chápu když máš 10 let vypilovanej system animací pro Unreal Engine a oni ti to dají spravit pro Frostbyte kde to můžeš hodit celé do koše). Hlavní postava měla charizmu že by jste ji v reálnem životě nezvěřili ani úlohu udělat kafe. Zbytek posádky na tom nebyl o moc lépe, banda retardů (co bugy s očima a animacemi ještě prohloubili) s mentálni vyspělostí teenagerů zachranuje galaxii systémem pokus omyl. Asi nejsympatickejší postava byl otec hlavních protagonistů, a ten udělal puf v první půl hodine. Gameplay byl založen na donekonečne opakujících se činnostech, kdy se Vám pod nohama jen měnila planeta (spust 3 generátory, next).  V prvním radě měl okamžitě letet tým co dělal scénář, celá ta premisa nemá ani uvěřitelnost, věci se dějou protože se to hodí do příběhu (deux ex machina) a ke všemu tu dostávají role záchranců výpravy postavy které měli dostat koště a jít uklízet. Hlavní záporák byl vyzobrazen dobře, akorát dělá rozhodnutí kdy také zvažujete jeho mentální stav.
    • Derp_1337
      Pěkně jste to trefil. Největším průšvihem byl špatné scénář a od toho odvozená stupidita a nudnost většiny postav.

      Bohužel všichni ti dobří scénaristé, co dělali na prvních dvou dílech ME a ME2, odešli z Bioware poté, co je odkoupila EA (co jsem slyšel zvěsti, tak taky bych pro EA nechtěl dělat).
  • DieslNikolas
    Takhle podobně lidi nadávali na watch dogs a já to ani nechtěl hrát... Pak jsem si to jednou koupil, jakože proč ne, bylo to ve slevě... Světe div se, ta hra mě bavila...


    Takže si myslím, že se zase zbytečně přehání a i když je tam třeba horší příběh, no a co? Tenhle týden jsem si vzal dovolenou a až se teď zvednu z hajzlu tak si to půjdu zahrát a uvidíme jestli je to faaaaaaaakt tak strašnrj odpad a nebo jestli je to prumerna/nadprůměrná hra.

    Jsem si zapnul nedávno slavnější Syndicate a asi 3-4x jsem ho odinstaloval a nainstaloval. Vždycky mě to nebavilo a pak jsem si říkal, ale ty jo aspoň dohraj hlavní linku a za chvíli už bych to nejraději zase odinstaloval a pak zase ale když už jsem v půlce... A tak dokola, to byla peetchovina..

    No nic, můžete tu brečet a já jdu hrát, než přijde přítelkyně.. to bude zase keců, že když odcházela, tak jsem byl na gauči ve stejný poloze 😀

  • sukovf
    Jinak řečeno, kdyby to vydali v době, kdy by spousta jiných titulů jasně neukazovala, jakej je tenhle, stokrát recyklovanej, ME ve skutečnosti šmejd, možná by to lidi i kupovali. To je zase prohlášení 😂.
  • tomekbobek
    Chtěl jsem akci, příběh, vytváření vztahů s posádkou, mindfuck momenty, ale většinu času jsem jen jezdil z jednoho pointu ke druhému na téměř prázdných planetách.
    • Jack1947
      Jak řikám tenhle offline mmo pokus se moc nepovedl a už vůbec abys splnil všechny blbosti a mohl jít dále to souhlas, jak rád bych objevoval nové planety a základny... ale jinak to tak hrozné nebylo. To jsem poslední člověk co by mohl říct cokoli dobrého když jsem to pěkně strhal už před vydáním.
  • Anon-ym
    Hlavní prů*er Andromedy byl generický příběh a neuvěřitelně nudní až otravní companions.


    V ME 1-3 jsem vždycky měl problém si vybrat 2 companions na mise, protože všichni byli super. Tady jsem měl problém vybrat 2 ze kterých jsem neměl chuť si uprostřed mise sám prostřelit hlavu.


    Nevím teda, jakej vliv na tohle měly jiný hry.

    • Veskoslav
      Nejhnusnější a nejblbější Asarijka v historii, lidská posádka jako krmivo pro děla, Krogani jako tlustý živý štít. Jediná cynická a normální postava, která by v klidu zapadla i do předchozích dílů byla Vetra Nyx...A to je docela málo na celou posádku. 


      V minulých posádkách byly i stereotypy, ale člověk měl problém si vybrat, jak jsi psal. Tady byl problém vůbec někoho si vybrat. 

    • residentevilfans
      tak nektere postavy se chteli zastrelit hned pri jejich prvnim stretnuti s hlavnim hrdinou :D 

      https://i.redd.it/cp9ym8h9tdqy.jpg


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit