Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337
    Být tebou, tak pomlčím, Jacku. Blábol a výmluva je prakticky celá tvá historie komentů na games.cz
  • Derp_1337
    "pracovní press, kdy je člověk rád za čas na spaní a jídlo"

    Zase to nepřehánějte. Občas v práci může být frmol (uzávěrka velké zakázky, atd.), kvůli čemu musí člověk makat více, ale takhle nejde pracovat pořád.

    A pokud máte pocit, že vás firma trvale přetěžuje, tak je načase změnit práci. Easy peasy.
  • Jack1947
    Blábol a ještě k tomu výmluva, aha tak aspo víme jak je to s hraním koupených her v čechách. Zatím jsme jen tušily a ted si můžeme bejt 200% jistí 😉
  • JamesFaith
    Na dobrou hru se vždycky najde čas...

    Tohle musel napsat člověk, který zatím nezažil pracovní press, kdy je člověk rád za čas na spaní a jídlo.
  • Derp_1337
    Proč?
    Na dobrou hru s hodnocením aspoň 9/10 si člověk vždy najde čas.
    Ale vůle najít si čas na totální zklamání je prostě mnohem menší... takové hry se hrají jenom, když člověk má smůlu a má něco závažného (zlomená noha?) a je pár měsíců doma na nemocenské a fakt se nudí.
  • Jack1947
    To jsou bláboly nenašel čas...
  • victor
    Andromedu jsem, nainstaloval , ale čas jsem si nenašel ... originálka za 250Kč , to se počítá . 

    Jinak s Mass Effectem to dopadlo jako s Dragon Age  ... první díly super , postupem času generická slátanina  co nikdo nechce hrát : /  - hra pro peníze 


  • Rejsek
    Mě zaujala snad jen scenérie na tom asteroidu. Ve svitu té hvězdy to vypadalo moc pěkně. Jinak to bylo fakt plytké. 
  • Jack1947
    Však dával a ty konce byli 3 to že jsi měl ten "špatný" to je mi líto. To že Andromeda potom si ani neuprdla nad Shepardovým heroickým činem je věc druhá a dnes už celkem nepodtstatná.
  • Taronyu
    Nikto nechcel happy end, úplne stačilo, ak by ten koniec aspoň trošku dával zmysel :)
  • Jako fanoušek série mám jasno v tom, proč Mass Effect Andromeda neuspěl. Série vždy vynikala třemi věcmi. Přestřelky, rozhovory, příběh. Jo i hudba :D Příběh Andromedy stal za prd, hra je nezajímavá a příliš ukecaná, grafika nevýrazná. Otevřený svět hře nechutná, vše působí až genericky, opakovaně, hra nemá čím překvapit, boss fight je ve hře jen jeden a to stále do kola a tak je to v podstatě se vším. Emoce jsou pryč, hlavní postava řeší blbosti, celé to je prostě nuda. Pokud chtějí uspět, musí hráčům přinést to co od Mass Effectu fanoušci očekávají a to je strhující příběh plný napětí a emocí, vážných rozhodnutí, parádní galaktické hudby a dalších věcí, které jsou pryč. Zde nelze mlžit, Andromeda se nepovedla! Za mě známka maximálně 5/10, vše víc je řekl bych špatně hodnotící recenzent případně komerčně ovlivněná osoba. Tohle byl plivanec hráčům, nic víc. A nemyslím si, že Anthem bude nějaký zázrak, z prezentací mě to prozatím moc nezaujalo a nebyl jsem sám, řekl bych. V případě Mass Effectu bylo vidět, jak moc je vidět, když se do hry pustí tvůrci ne z vášně, ale protože si hru někdo objednal. No nic, někdy si musím střihnout dvojku, jak moc mi chybí pan záhadný, stínový prostředník, kolektoři, citadela, normandie, Zaed, Liara, Tali Zorah, Wrex a všichni další. Když hraju dvojku, mám pocit, že tahle 8 let stará hra je prostě nepřekonatelná. Jak já miluji tu sebevražednou misi a hudbu v ní. Každý zde využívá své schopnosti. Jo Andromeda. Hudbu si z ní nepamatuji, svět mě ničím nezaujal a ta grafika? Nechápu co se tam stalo.
  • Jack1947
    Já bych jim žádné extended cut ending teda nedal je vidět kde si vyvojáři stojí když se nechaji zvyklat od naštvaných/nespokojených dětiček - opravdu hrůza a to bylo před lety potom to s tou Andromedou nikde nečekal aspon že tam bylo už +- jedno že hra skončila jak skončila.
  • JamesFaith
    Což vůbec neudělalo, ale jako spousta věcí o ME3 to po internetu kolovalo v pokroucené podobě tak dlouho, až se z toho stala "pravda". 
  • Jack1947
    To ne , ne takhle dlouho.
  • Lukyz
    Souhlas, že provedení konců v ME3 bylo opravdu nešťastné, ale ještě je tady indoktrinační teorie, kterou já beru za svou a jako pravý konec Sheparda. Jen by mě zajímalo, zda tam byl opravdu záměr scénáristů, jít tímhle směrem a pak jim to někdo zařízl nebo šlo opravdu jen o zbožné přání fanoušků, kteří se chytli jakéhokoli stébla a dali z nich dohromady tuhle myšlenku.  
  • Ilusiveman
    Měli ban 😐
  • Jack1947

    Ha tady ta diskuse celkem žije a kdo říkal že jsou mrtvé když se vyrojily uživatelé kteří zde dlouho nic nenapsali nebo je neznám? záleží na tématu pak si najde co říct každý 😉

  • Jack1947
    Hádat se samozřejmě nebudu a je těžké se k tomu vyjadřovat když tady nefunguje spoiler tag, mě to přišlo jako klasickej epos z nějakého katastrofa-scifi ani špatné bohužel já si "zvolil" ten "horší" konec. Hlavně Andromeda měla nepřímo navázat a to se nestalo takže to zůstale uzavřené ale s ale no. I když pravda mělo to být více hrdinné a obět měla být jedince nad světem a ne obráceně.
  • bolehlav
    Zastanci konce ME3 vzdycky vytahnou "Tak nebyl happy end no a co" kartu. Pritom to, ze cela hra je o sbirani technologickych, lidskych i mimozemskych zdroju na boj proti Reapers a ty zdroje na konci hry nehraji absolutne zadnou roli - to je uz jedno. Hlavne, ze hra ma 3 konce. Zluty, modry a zeleny... 
  • Jack1947

    Je jich více ale ted vybrečenej happy end kterej se i zdá moc nucenej se mi tolik nezdál, všichni přežili a slavili - nemám problém s tím že někdo nesouhlasí s mými názory ale bude muset žít s tím že někdo jde proti proudu a nebo může odejít dveře jsou támhle naproti 😛

    Jistě trochu mě to zarazilo ale je třeba si uvědomit že to byl konec dlouholeté trilogie a tak je to třeba brát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit