Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheSuffering

    Já si tu konzoli snad vážně koupím.🙂

    • Waclavka

      Já čekám na PS5 😉

    • Derp_1337

      Pokud ještě nemáte PS4, tak jste přišel o opravdovou spoustu vynikajících her:

      The Last of Us, Detroit Become Human, Uncharted 4 (& 2 & 3), Metal Gear Solid (3 & 4 & 5), Persona 5, Horizon Zero Dawn, Bloodborne, Heavy Rain

      • TheSuffering

        Pokukuji po Xbox One X, protože RDR na tom vypadá nejlépe, navíc se chystám i na Forzu 4. Na PSko mě táhne jen God of War, Last of Us a Uncharted, veškerá ta další klasická asijská tvorba / stylizace jde mimo mě. MGS jsem hrál pouze to, co bylo i na PC a nebavilo mě to, po několika hodinách jsem to vzdal. Ale určitě tam je spousta dalších titulů, které bych bral (jak to člověk nesleduje, tak ani neví...). Ale ve výsledku bych všechno oželel, ale když poslední týden koukám na gamesplaye RDR, tak to je po dlouhé době fakt chuť rovnou naběhnout do obchodu a vzít to i s tou krabičkou. 😛

        • Derp_1337

          Sice RDR2 může vypadat o něco lépe na Xbox One X než na PS4 Pro, ale jenom kvůli trochu lepší grafice bych konzoli nekupoval. Jestli chcete pohádkovou grafiku, tak si počkejte na PC verzi.

          A koupi konzole bych doporučil spíš podle větší nabídky "exluzivních" her: Xbox One v tomhle totálně pohořel, za zmínku stojí snad jenom Gears of War a Halo (Forzu bych neřešil, Sony má svojí variantu Gran Turismo). Takže PS4 Pro je jasná volba.

          • ucho

            jo, PS4 je jasná volba, ale Forzu bych s Gran Turismem nesrovnával. něco jako Forza mi popravdě na PS4 chybí.

            • TheSuffering

              Kluci, když mě tak lanaříte na PSko, jak je to s podporou nativního 1440p rozlišení? Televizi nemám a kupovat ji ani nehodlám, tak by musel posloužit 32" monitor.

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                Tohle je jediná nevýhoda PS4 Pro, nepodporuje nativní renderování pro minoritní trh herních monitorů v 1440p.

                Ale jak jsem říkal, kdo chce pohádkovou grafiku, ten hraje na PC. PS4 kupujou lidi, co si chcou zahrát ty skvělé exluzivity, které na jiných herních zařízeních nevyšly.

  • Carnage666

    Může nekdo napsat kolik je tam pouště? V traileru sem viděl jen asi sekundu s kaktusem a z toho prd poznám a na yt když to někdo hraje všude jsou lesy. I ve vašem lets play byli všude jen lesy nebo bažina. Nějaký městečko v poušti tam je?

    • Asi moc ne. Já se do pouště ještě neostal. Ale má tam být značná část mapy z jedničky (teda krom mexika), tak tam to bude víc taková ta suchá prérie. (včetně Armadilla)

    • Matees

      No ten svět je Huge... Rozmanitý by měl být ve všech ohledech, takže asi ano ale já se Teda zatím s pořádným sombrerem a chqřestýšem nesetkal

      • Carnage666

        ¨Tak to je celkem škoda, hru pořídim ale na tohle jsem se těšil.

  • Matees

    No co tady čtu je celkem solidní kabaret.Nedá mi to. Mám solidní pc výbavu a vůbec rád hraju hry na pc. Ps4 mám více méně na fotbal ufc apod oddechovky.

    RDR 2 jsem si koupil protože nejsem na modlení jestli ta hra vyjde na pc či nikoliv. 

    Grafiku nemá cenu komentovat. Je prostě strop. Tohle se jim povedlo. Příběh (prozatím) 

    Hodně dobrej. 

    Ovladatelnost a pochopení herních mechanismu už taková pohádka není. V tom si stojím za svým že klávesnice a myš mi tady prostě chybí a kolikrát mám chuť ten gamepad rozhryzat. (ale je to i rukama ikdyz bratr taky občas nadával a to je tezkej konzolista) A plynulost je taky na hraně... Já jako člověk co má 240Hz monitor ku*evsky trpím. 

    Jinak je to solidní po*no

  • Tak PC verze asi někdy nejspíš bude. Asi teda ne v dohledné době, ale někdy asi ano.

    https://rockstarintel.com/red-dead-redemption-2-companion-app-files-hint-to-pc-version/

    Což je fajn, protože si to dohraju teďka někdy nejspíš o vánocích na konzoli (až se proberu hrama, co mám teď nakoupené) a pokud vůbec budu chtít, tak pak využiju služeb hodných lidí ze zátoky u PC verze.

  • Majkl

    sekání nevadí, rozplizlý textury nevadí, tvl, čtete vůbec po sobě ty směšné apologetismy? 😯

    • jindra.veliky

      skoda, ze ani jedno ve hre neni

      • Ale jó. Když máš třeba někde mlhu a ještě ti přes ni svítí třeba slunce nebo měsíc, tak ty objekty v mlze pochopitelně ostré nejsou. Ale pro někoho jsou tyto grafické efekty asi naprosto nevídané :-D

        By mě zajímalo, jestli si tito lidi stěžují i na neostrost reálného světa? :-D https://bit.ly/2EXqW1k

        • Derp_1337

          LOL takový blábol

          Reálný svět nikdy není neostrý (teda pokud nemáš zrakovou vadu), to jenom fotoapárat/fotograf nedokázal správně zaostřit a zachytil neostrou fotku. Někteří lidé tytot nepovedené fotky dokonce nazývají "umělecké fotky".

          Ačkoliv na internetu je masivní množství neostrých fotek, ale z toho nikdy nemůžete vyvozovat, že reálný svět je neostrý. To je blbost.

      • v tom případě doporučuji navštívit očaře nebo psychiatra, evidentně jsi slepý, blázen a nebo obojí 

  • TheGGG

    ano R* je zárukou kvality, po prvních pár hodinách mohu říct, že RDR 2 je další z řady klenotů od R*... hlavní hero je přeci jen mnohem snesitelnější jak postavy z GTA serie a možnost to hrát tak trochu jako good guy a karma systém se mi líbí...

    každopádně si opět přeji aby R* udělali nějakou hru ve stylu sleeping dogs... tedy prostředí asie (korea, čína či japonsko) drogové klany, bojová umění, přestřelky jak ve filmech od johna woo. Sakra to bych bral stokrát raději než western. Přesto však je RDR 2 dokonalost, detaily jsou dechberoucí, málo která hra měla tak jaw dropping krajinu....

    moje jediná vítka je, že ragdoll pořád není tak dobrý jako v max payne 3, jinak ale perfekce


    BTW: ty 0/10 recenze na metacritic od vyvztekaných soplících pcčkářů jsou skutečně zábavné a smutně infantilní... doufám, že tato hra na PC nikdy nevyjde... to klidně oželím i tu možnost modovat hru

    • Jack1947

      Děláš jako by konzolisti byli o něco lepší a nebombardovali PC hry ;)

      Tebe max Payne3 bavil wow hrát za 60 letého soptícího dědka ( to mě tam vlastně tehdy sralo nejvíce )

      No právě pro mě to taky asi nikdy stejně jako první díl nebude nějaká pecková hra, GTA je mi stále příjemnější jinak R* těžko bude dělat nějakou hru na styl Sleeping dogs jen pro pořádek.

      Ten tag na tučné písmo je pěkně otravnej.

      ale jo vyjde až vyprchá exkluzivita, smiř se s tím

      RDR2 ještě odolat zvládnu ale TLOU2 už určitě ne, protože první díl byl podle mě jedna z nej zombie sp her - příští rok bude akorát NA pc nebude co hrát moc a těch pár her co tam bude mě nevytrhne no...

      • TheGGG

        ne konzolisti se review bombingujou na vzájem xbone vs ps4.... na pc hry fakt kašlou

        ano max payne byl i ve trojce mnohem lepší postava než všechny charaktery v GTA hrách dohromady...

        ano R* nikdy dělat hru na styl sleeping dogs nebude, ale snít o tom můžu...

        RDR 2 na pc bude hned po RDR 1 ops....

        • Jack1947

          SPíše ti chybí, nějaká asijská mlátička tam ten asijskej nářez si už teda viděl ?

          ( Moment Yakuza tě nebere jakto moc roztahané ? )

          • TheGGG

            dnes jsem viděl půlku a zítra zbytek... zatím u mě top scéna na jatkách 😂 a ten mignutej běloch byl taky cool rip... RDR 2 žere většinu času, ale film zatím dost cool...

            yakuza mě nebere kvůli těm svítícím powerupům plameným pěstím a takovému příliš over the top anime stylu. Radši bych souboják víc při zemi, odladěné sleeping dogs atd.

            • Jack1947

              Blbne vám úprava FFS Server error (500) 😈

            • Jack1947
              Jinak jestli máš rád Uwaise ak si dej Mile 22 taky v pohodě akční film ,
              byt teda ten děj je takovej podivnej jo a hraje tam i Malkovich lol(
              jsem ho s vlasami nepoznal)
            • Jack1947

              Já tě plně chápu chtělo by to nněco mlátícího,  jinak nechápu koukat film na čáasti bych se zbláznil. 

              Já vidím takovejch filmů že za pár dní mi ani neutkví v paměti... zachvilku začnu tahat i ty z těch 70tej let lol, jo mluvím o hororech.

              Asijskou tvorbu mám rád hlavně kriminálky ale nepohrdnu i thrillerem. Tohle mi přišlo chvílema fakjt Over the top, Emerický filmy si dost dneska dávaj pozor aby nezabily moc postav nebo tam nebylo nic ukázaného nechutného, achjo hrozná doba.


  • BohumilCisar

    Patřím mezi tzv "PC Master Race" a v pondělí si jdu koupit Xbox One X jen kvůli této hře. Bude to má první konzole v životě, teda pokud nepočítám orchestrion. To jen, aby bylo jasno, že ne všichni PCčkáři jsou ubrečení závistivci

    • TheGGG

      no pokud chceš konzoli jen kvůli jedné hře, tak asi čistě kvůli RDR 2 je xbone x nejlepší volba, já bych ale radši šel do ps4 pro, technická kvalita RDR 2 zde není o tolik horší a navíc tuna skutečně promazlených exklusivit co vyšli a ještě vyjdou (mnohé mě zajímají víc jak samotné RDR 2). Každopádně gratuluji k první konzoli

      • BohumilCisar

        Já se právě díval na to detailní srovnání od DigitalFoundry a rád bych si to užil v maximální kvalitě, ten rozdíl mi příjde docela výrazný, proto XOX, rád si zahraju i předchozí remastrovaný RDR. A díky tomu, že je to momentálně nejvýkonější konzole, tak tam vidím výhodu v tom, že to nebudu muset hned tak měnit za novjěší (pokud by mě k tomu nějaký titul přiměl)

        • Jack1947

          Jenže FPs tam padá jak přezrálé třešně stejnak😬

          • BohumilCisar

            To je zajímavé, že v žádných technických rozborech to nezmiňují,ale ty to víš určitě líp. A pokdu tam opravdu někdy FPS spadne, tak to pro mě nebude až takový problém, Kingdom Come jsem jsem celé dohrál s 15-20 FPS, takže jsem zvyklý :-)

            • právě že zmiňují 

              • BohumilCisar

                Reakce na příspěvek:

                Myslíš tu jednu cutscénu, kde FPS padne na 22, ale pak řeknou, že to je jediné místo, kde FPS spadne,  ale že jinak celá hra jede stabilně na 30? To má být to "padání jako přezrálé třešně"? :-)

                • Reakce na příspěvek:

                  tak ona nebude jedna, že? navíc těch 30fps je hrůza už samo o sobě, když je navíc ani nedá a padá to někam ke 20, je to průšvih.. jakože kdyby to jelo na 60 a spadlo na 55 tak ok, ale když máš 30 fps a spadne na 25 už je to brutal cukec 

                  • TheGGG

                    Reakce na příspěvek:

                    nope DF jasně řekli že fps dropy jsou tam v jedné cutsceně a to byla skutečně slovy JEDINÁ za celou hru... jinak xbone x většinu času 30 fps min 29 fps a ps4 pro většinu času 30fps občas 29-28fps...

                    ¨zvláštní je, že když youtubeři co hrají armu 3 a dělají tam velké PvE bitvy s tunou hráčů a postav jedou často jen kolem 30fps... master race mlčí... že na steamu je v diskuzi spousta lidí co se ptá, jestli tu či onu hru rozjedou alespoň na 30 fps, taky je najednou pc hrdost pryč.

                    Na konzoli s gamepadem dva metry od velké teliny je 30fps naprosto v pohodě propady o jeden dva snímky toho si nikdo ani nevšimne.... mě spíš sra*y propady z 60 fps na 50 fps u PC verze předposledního AC pokaždé když jsem byl v nějakým velkým městě

                    • Reakce na příspěvek:

                      jasně, dropy jsou v pohodě, sekání je v pohodě, lowres textury jsou v pohodě, stačí bejt 20 metrů od televize a ani nepoznáš že to běží 640x680 😂

                      • TheGGG

                        Reakce na příspěvek:

                        nikdy jsi na žádné konzoli nehrál zahořklý trollíku, takže co řekneš je absolutně bezvýznamné... no dnes jsem pařil RDR 2 asi 10 hodin a byl to nekompromisní zážitek... každý zdravý člověk co si nechce u televize kazit oči sedí alespoň 2 metry od televize a pokud jde o dropy a sekání, tak na žádné jsem nenarazil a to už v RDR 2 brouzdám nějakou dobu.... patetický knikot pcčkářů co hrají svoje f2p blbinky pro chudé, to mě vážně nerozháže

    • to kup z bazaru 

      • BohumilCisar

        Na bazaru jsem ještě XOX neviděl

    • A tak to má být - nebrečet tady na diskuzích jen proto, že ostatní lidi mají co hrát, zatímco dotyčným nic nevychází a nic je nebaví i když těch her vyjde tři p*dele každý měsíc (ano, rejpu tímto do LV).

      Přeju, ať hra baví a když už budeš mít XOX, doporučuju zahrát i původní díl - jakožto vlastník XOX verze ta hra ti pojede ve 4k/30fps, což je fajn. Jinak dále doporučím také serii Halo, Gears of War a Sunset Overdrive . všechny tyto hry mne bavily, takže pokud ti tyto žánryy něco říkají, směle do toho.

      A takhle si představuju všechny PCčkáře, co se chovají na fórech nedospěle a pak už to dává smysl: 😎

      https://img.fireden.net/v/image/1451/25/1451251525342.jpg

      • Jack1947

        Tím výčet "exkluzivek" končí, heh no kdybych měl XboneX zadara tak bych ho možná využil na čumění na 4K filmy ( Snad to umí ne nejvýkonější konzole ) protože na to je třeba mít celkem výkonné pc a to já bohužel nemám.


        No talent moc na kreslení asi mít nikdy nebudeš ale pobavilo, stejná blbost jako všichni konzolové jsou Peasants.

        Nej je podle mě ( a podle zdravého rozumu) nerozlišovat konzolistu a pcmr (pccčkáře) podle toho co má radši. Pak by tu ubylo i dost pacientů ne ? At si každej má co chce, hráči jsme všichni nebo ne  😉

        Kupovat Xbonex kvůli multiplatformní hře je holej nesmysl, nicméně by mohlo ) byt bez klávesnice) nahradit pc pro méně majetné.

        • Jasný, to už je na zvážení každého, jaké má priority. Za ty prachy si myslím, že XOX je velmi dobrý kus HW, se kterým si MS vyhrál pěkně. A když vezmeš v potaz současné ceny PC komponent, tak pro spoustu lidí je takováto konzole výborná alternativa ke stolnímu PC.

          Většina lidí stejně používá kompy na prohlížení internetu, pouštění filmů, max. sem tam něco napíšou - na což nepotřebuješ kdovíjaké dělo. Spíš mi přijde, že klasické pořítače byly nahrazeny dost smartphonama, které dnes tuto běžnou práci umí v poho.


          Jinak to jsem nemaloval já, pochází to z internetu.

          • Jack1947

            No nevím hele s těma "mazacíma tabulkama, mobilama" bych trochu brzdil. Pc jen tak něco nenahradí je to multifunkční zařízení a hry zdaleka nejsou tak náročné co kdysi díky mnohaleté stagnaci hardwaru😉

            Většina nevím, dost možná ano, ale taky hodně na nich hraje nejnovější hhry a hrstka z nich i v lepší kvalitě.

            Nicméně nevidím důvod se přiklánět jedné nebo druhé straně, pak tady předvádět co lito a "jiní" to je hodně velký a omezený fanatizmus.

            Alternativa ano, ale zase to sráží cena her, a nevím jestli někdo čká u PS4 než bude sleva když chce hrát.

             Já vím jenom jsem tě chtěl trochu trollnout😉

            Nicméně furt doufám v nějakou čistě PC REVOLUČNÍ hru, sice na pc nehraju tak dlouho ) vlastní lepší pc až od prarodičů v roce 2004 - protože každej měl ve škole jen já nic neměl...)


  • Koukal jsem na vida, hra bude dobrá, ale konzole evidentně nestíhá, propady fps, lowres textury, doskakování objektů a vynucený rozmazání co to má trochu skrýt, PS4 už je holt stařeček a ždímou z něj maximum, paměti na pořádný textury se mu nedostává, takže tu máme situaci s RDR1 znovu v bledě modrym, za rok dva vydaj novou edici pro PS5 a PC,kde to pojede jako po másle 

    • ucho

      - textury jsou fajn a dostatečné, větší celkem postrádají smysl a byly by overkill.

      - doskakování objektů se u her s otevřeným světem nevyhneš, většinou je to hlavně o tom, jak moc je to nápadné.

      - jasně že z konzole ždímou maximum. to je tak nějak účel každé hry na konzoli, maximálně využít to, co ti nabízí

      - situace oproti RDR1 v bledě modrým určitě není. PS3 měla 256 MB paměti, takže je neskutečný, co s tím dokázali. PS4 má 8GB paměti. to je řekl bych dost znatelný rozdíl

      - nová edice pro PS5 a PC určitě nebude

      edit: jinak youtube videa jsou co se kvality týče trochu ošemetný. doporučil bych třeba něco takového: Video

      za sebe můžu říct, že lepší grafiku nepotřebuju. ale jo, ať se někdo honí za texturama ve vyšším rozlišení a podobně.

      • hmmm, ne? to píšeš pěkné nesmysly ve všech bodech

    • Pokud nastane ona situace znovu v bledě modrým jak píšeš, tak připadá v úvahu pouze možnost s PS5. PC zůstane mimo, ostatně jako vždy...

      • Rockstar jsou hamižní parchanti, zisky z RDR2 online na PC si nenechají ujít, že ta hra působí zastarale je promyšlená fíčura, hezky se bude vyjímat vedle nové lepší verze 

        • TheGGG

          za zastaralé může RDR 2 na ps4 pro a xbone x označit jen troll, člověk co to nevyděl v běhu, nebo slepec... ta hra vypadá neuvěřitelně a vyrazila mě dech víc, než jakákoliv pc hra co jsem hral. 

          • spíš kdokoliv, kdo není zaslepený fanboy 

            • TheGGG

              řekl pc trollík, který hru na vlastní oči v běhu ani neviděl... na YT bude hnusně vypadat cokoliv... na velké telce je to neuvěřitelná pecka. Neznám PC hru, která by vypadala líp... i ps4 exklusivity které jsou jinak umělecká díla, jsou o krok pozadu za RDR 2

        • Pokud někdo nechce dát své luxusní zboží do obchodu, jehož velká část je pravidelně vykrádána, nenazýval bych to hamižností, ale spíš rozumným chováním :-)

          • oni vykradli Steam??? 😬

      • Jack1947

        Tyhlety deziluze tě baví?, bacha abys nedostal takovej REKT že si půl roku na prddel nesedneš :D

        Lito zoufalec...

  • No teda ten ubrečený PC jekot slyším už zdaleka. Závist je strašná vlastnost. Jestli chtějí PC uplakánci hrát pořádnej western, mají holt smůlu. Leda si pustit Vinetoua... Jenže ten není ve 4K, takže je to strašná hovadina :-)
    • Jack1947

      Počkají na pc verzi v čem je problém, budou mít možnost 4k, vysokých textur ostřejšího AA no problem.

      • jindra.veliky

        tak hlavne, ze z nedavnych porovnavacoch testu nezvladala 4k ani 1080ka a to tady pc hraci pisou od roku 2013-14 jak hrajou vsechno na 60 fps ve 4k :DD

        • Jack1947

          To jsem napsal schválně že to ta hra bude podporovat kdo říkal že v tom bude každej hrát, nenasávej tolik ty konzole a hlavně cizí špatné a Hlavně zcestné názory díky za vyslechnutí🙂

      • PC verze klasiky Čekání na Godota :-)

        • Jack1947

          Tak sk zatroll než ti zase zatnou tipce :D třeba budeš i zajímavý😉

  • jindra.veliky

    mam zatim odehrano cca. 5h = atmosfera je luxusni, zpracovani sveta - od prirody po salony, interiery a dalsi, taky masakr, ty modely vseho, u kone ma hrac konecne pocit, ze je na koni, zbytek zvorat je taky strasne peknej, grafika je taky uplne super, detaily jsou bozi, fakt hra dekady


    a hlavne ta hudba je vzdycky skvela a fakt dotvari atmsferu ve scenach

    • omiklon

      Ale vždyť LV psal, že grafika stojí za starou belu... 😐

      • LV stojí za starou belu :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit