Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tuhle recenzi si ukládám do záložek, je skvělá. :D

  • Hele asi nejsem dostatecne intelignenti abych rozlustil vase sifry stylu mene hodnotim vice apod., ale jestli hodnotite stejnou hru, co jsem hral ja? Na PC - personal computer. Pak jste uplne vedle. Fallout 76 hodnotim jako nejlepsi RPG za posledni desetileti. Mozna souperi s Fallout 4, ktera byla take velmi dobra, ale zde je mulitplayer, ktery se nevtiravym zpusobem dostava do hry. Recenzentovu recenzi jsem vubec necetl, resp precetl jsem prvni odstavec a bylo mi z nej trochu spatne, protoze autor pise, asi jako kdyz se*e pes. ale nebudu tolik kruty -  ve vasem slangu pravdivy. Diky games aspon za to ze prezentuji jake vyjdou novinky a tim jsme vsichni v obraze. Jejich videa a recenze, at si strci za klobouk.

    • Je fajn, že hodnotíš recenzi, aniž by jsi ji četl.

      • Kdyz k tobe prijde neznamy muz a pozdravi te nazdar deb*le, tak co si o nem pomyslis? asi ze je je nejaky nastvany, nebo neni uplne normaln, kdyz ti nadava aniz by te znal? Stejne tak ja poznam z peti vet, co chtel autor rici, napsat. A nemusim cist dale.

        • To by mě zajímalo, jak jsi se mohl něco naučit na školách, které jsi vychodil, tam ti informace taky předávali různí neznámí pánové a dámy. Taky jsi je odmítal, že je neznáš? Recenzenta Slavíka osobně neznám, ale recenze tu píše často, je to evidentně profík a není to žádný random troll pod YouTube videem. Každopádně ti přeju, že tě hra baví, to je super. Ale neshazuj názory ostatních lidi. Zejména když i ta recenze je ve značné míře subjektivní publicistika.

          • radim.zaty

            Vzhledem k počtu gramatických chyb v jeho příspěvcích, je odpověď na první větu: Však taky nenaučil :)

          • Prave proto ze je to jenom subjektivni publicistika me stve ze to tady lidi zerou tak hodne. Ta recenze tady na games.cz je naprosto neobjektivni a to pisu z pozice parana od 8mi let. Tady se hodnoti upne spatne, ale ono se hodnoti obecne take uplne spatne, protoze co clovek to jiny nazor.

  • kkING

    Tak minecraft jako nejpodobnejsi konkurence je ve vsech smerech dal ...😂

  • TheGGG

    survival, grind, MP....

    od začátku bylo jasné, že to bude fail

  • maros.goc

    Fuh! Tak, treba vyuzivat celu stupnicu! Underworld Ascendant by tu dostal asi 0 :-D 

  • skaven

    vsetci gratulujme bethesde, kde posuva fallout. Podla mna uz od 2008. roku


  • alfonz

    tak nizky hodnoceni me az zarazi :)

    cekal sem spis nejakou tu 5ku.. je to bida, ale trojkova bida i pres argumenty je mozna az moc silny hodnoceni- nerikam ani nahodu ze nefer :)

    • nightborne

      Někam k bůru bych možná, možná pošilhával, kdyby hra alespoň technicky fungovala. Ale za špatnej technickej stav snižuju hodnocení vždycky, nebylo by fér to v tomhle případě dělat jinak - a Fallout 76 je strašně, strašně, STRAŠNĚ rozbitá věc =).

      • Hra funguje technicky skvele. Zadnej problem, to si tady na tech vasich masinach vyuccavate z prstu, protoze hrajete na starobylych strojich a nemate, na normalni PC.

        • No jo,  ale i kdyz mas super masinu, tak to vypada a bezi jako neco z minule generace konzoli. Na to, jak hra vypada, cekam alespon 4k 60fps na grafikach jako gtx 1060. A co lidi na konzoli, kde to bezi sub 30fps a zaseky vsude mozne, co povis tem?

          • No za konzole nemohu mluvit. Ja teda osobne mam detaily a viditelnost na minimu a bezi dobre. Kdyz jsem mel na maximu, tak se to sekalo a bylo to nehratelne.

      • alfonz

        jo jak sem psal, je to fer zahrnout a dat min nez by se asi cekalo. tohle prehlizeni jejich neustalych nedodelku jakoby nebyly me vzdy iritovaly. kazdej ceka ze vse patche opravi- nekdy jo, ale ve vetsine pripadu to jsou stejne jen tezko omluvitelny chyby a realne se to stejne nikdy poradne nedodela a lidi si na ten stav proste zvyknou. stejny sem to mel u KDC. nezajima me jaka je hra, kdyz ani treti velkej patch mi tu hru akorat hnusil v tom co mi engine delal.

        • nightborne

          K tomu bych dodal dvě věci =). Zaprvé: Když je hra něčím novátorská, zajímavá, přitažlivá, samozřejmě se i bugy odpouští snadněji. Zmíněný KCD jsem za technickej stav kritizoval taky, snižoval hodnocení, ale i přesto bych hru doporučil, protože má, dle mého názoru, prostě říz. Co nabídnout.


          Zadruhé: Argument, že to třeba někdo někdy opraví, mi osobně přijde poněkud scestně. Vývojáři vydali titul teď, teď po tobě chtějí tvoje peníze, a taky tě nenechají hrát, když jim řekneš, že jim za to "jednou možná zaplatíš".

          • Titul nema zadne technicke ani pribehove nedodleky, tak nevim za co si stezujete. Hraju patym dnem a na nic jsem nenarazil? Nehrajeme jinou hru?

            • alfonz

              jde o to ze tyhle hry taky vypadaji na kazdym pocitaci jinak. nemusi jit jen o slabej hw. kdyz sem se s nekym bavil o bugach ve hrach jako witcher, fallout, gta a treba kdc, tak vzdy byly takovy bugy ktery sme meli stejny a hodnekrat i takovy ktery ostatni nemeli, nebo se do danych situaci ani nedostali aby je videt mohli.

              tvrzeni ze ty mas super zazitek neni zcestny, ale jde jen o tvoje dojmy ze hry. zakryvat si oci kdyz ja ne, tak nikdo je ale vylozene blbost. chybi zminuji vsichni v recenzich. nekomu kazili zazitek vic, jinym ne nebo to berou primo jako "bethesda gameplay" a uz s tim primo pocitaji. to recenzent udelat nemuze, nebo by nemel

              • Reakce na příspěvek:

                Tady souhlasim, ze na kazdem HW muze byt jiny zazitek. Nekdo neni kompatibilni apod. Ja se jen divim, ze jsem nikdy nemel zadne technicke bugy u zadne hry, kterou tady na games popisuji kritizuji. Kritizovali tady zabugovane Gothic 3 ja mel naprosto bez problemu, kritizovali tady jine hry, ja zase bez problemu, to uz je podezrele. Preci jen je to jenom server na internetu, ktery nemusi mit moc velkou vahu....

              • Reakce na příspěvek:

                Tady souhlasim, ze na kazdem HW muze byt jiny zazitek. Nekdo neni kompatibilni apod. Ja se jen divim, ze jsem nikdy nemel zadne technicke bugy u zadne hry, kterou tady na games popisuji kritizuji. Kritizovali tady zabugovane Gothic 3 ja mel naprosto bez problemu, kritizovali tady jine hry, ja zase bez problemu, to uz je podezrele. Preci jen je to jenom server na internetu, ktery nemusi mit moc velkou vahu....

            • radim.zaty

              Nehraje, ale on prostě nebere tak silné halucinogeny, jako ty, to je celé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit