Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PLuto.petr

    Jen takhle z fleku mých deset nejlepších českých her (určitě na něco zapomenu):


    1. Mafia

    2. Posel Smrti

    3. Memento Mori

    4. Memento Mori 2

    5. Machinarium, 6. Dark Train, 7. Nibiru, 8. Original War, 9. Czech Soccer Manager, 10. Botanicula

    • cumpi3

      Posel Smrti byla naprostá paráda. Z nudy jsem to nainstaloval z Level DVD, zapnul a s výjimkou spánku a povinností jsem nedělal nic jiného, než že jsem to pařil. Super příběh, atmosféra...a ten konec, to jsem z toho byl svého času brutálně v šoku. 🙂

  • KIMCID

    HnD 1/2 , Mafie, Opeace Flashpoint, Vietcong,Arma,Kingdome.

  • cumpi3

    Na Mafii byla úžasná ještě jedna věc, která se může zdát někomu nepodstatná, ale díky tomu si člověk tvořil s místem vztah, pouto. Totiž to, že člověk byl nucen pracovat s mapou, zažíval pokus omyl, občas se dostal někam, kam ani nechtěl, ale ve výsledku díky tomu zná celé město nazpaměť a bere ho vážně za své. Žádná pitomá navigace, které ukazuje nejbližší cestu, jenom na radaru sledujete čáru, kudy jet, z města nevíte nic. Město bylo městem, ne nějakou povinnou kulisou. I to je jeden z důvodů, proč např. Mafia 2 nikdy nebyla tak dobrá jako jednička.

    • Mazii

      Takto skvěle navrženo je i Kingdom Come. Zvlášť při Hardcore módu.

    • Mart9

      Máš naprostou pravdu s tou mapou. Já jsem pak už mapu nepoužíval a jsem přesvědčený, že kdybych to teď pustil, taky bych ji nepotřeboval, protože se mi stále vybavuje, co je kde. V modu Jízda jsem tehdy strávil neskutečné množství hodin a samotný příběh jsem taky dohrál snad 6x. Naposled možná tak dva až tři roky zpátky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit