Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • po včerejším streamu s toho mám hodně špatný pocit... někoho napadlo, že by se hra mohla jmenovat Baldur's Gate III jen, aby se prodalo více kopii,  je to ostuda

    • skaven


      skoda ze to nedostal do ruky Obsidian. Prave prechadzam Pillars 2 a je to neskutocna hra. Tolko pribehov tam je skrytych, skvelych postav, frakcii.. Tento "Baldurs" mi pride prvoplanovy

  • Knifer

    Za mě velká spokojenost celkem věrně dodržují pravidla D&D e5 jen tam jsou udělaná kola pro každého zvlášť ale to se dá pochopit. Jen je škoda že není moc vedlejších možnosti v rozhovorech ale třeba to ještě přidají

  • Maxianimal

    Hele jako skvělý, jsem rád za každou hru jako Divinity nebo Pathfinder. Ale připadá mi, že to má trošičku problém s identitou, jelikož bych si to ve vteřině spletl s Divinity 3 (který Lariani kvůli BG3 pozastavili). 

    • Bohužel naprosto souhlasím. Věřím tomu, že to bude velmi dobré kvalitní RPG a určitě se moc těším, až si tuto hru zahraju. Bohužel pro mě je to prostě DOS III a ne BG III a to mě celkem mrzí.

      • Maxianimal

        Je to tak. DOS2 řadím mezi nejlepší hry minulé dekády, ale přeci jen BG3 je něco o chlup jiného, s jinou atmosférou. Inu, uvidíme. Tak jako tak si to zahraju. Teda až dohraju Pathfinder - což možná do vydání BG3 stihnu :)

  • Murlock

    Shrnuté dojmy takhle v jednu ráno, moc hezké Vašku.

  • Hidden

    Prezentace byla fajn, byt je hra jeste zjevne nedotazena (coz se neskryvalo). Tahove souboje mi nevadi a spise je i docela vitam, nikdy jsem pauzovaci realtime souboje nepovazoval za klicovou soucast BG, ktera by se nemohla zmenit na tahovou jako se deje tady. Co mi ale (alespon z ukazky) vadi je opet sevrenost sveta, ze je to jen opet takovy propletenec "chodeb" vydavany za krajinu, coz se mi zacalo zajidat uz v DOS2. A tez doufam, ze to neprepali a nezahlti nevsednima postavama, nevidim nic spatneho na tom mit pribeh postaveny i na uplne obycejnych lidech.

  • Femt0

    Intro je luxusní, vizuál ok (naštěstí se omalovánky nekonají), sem tam problém s animacema což se u alphy dá čekat. Bohužel ve hře se potvrdilo to, čeho sem se bál. Boj se táhne jak sopel a neustálý boj s kamerou. Tahovka musí být svižná a přehledná - viz Homam nebo FF. Holt problém toho, že není speciální bojová plocha, vše se odehrává v herním prostoru a AI neustále řeší pathfinding. Každopádně to aspoň někam posouvají - možnost využívat vertikální prostor (šplhání, skákání, výhoda lepšího útoku z výšky) je vítaný krok vpřed u tohoto typu her. Vypadá to, že implementaci D&D berou vážně. Doufám, že ještě zamakají na soubojáku a UI. Moc je v tom vidět DOS.

    • maros.goc

      Vítaný krok? Však to už bolo v DOS 2. Proste vzali DOS2 a nazvali to BG3

    • spoock

      tak je to prealfa, pochybuju, že by UI nechali stejné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit